paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Comebackin aika? - Varustaudu keväiseen polkujuoksuun

super.natural

246 Tuotetta
super.natural
super.natural

Super.natural - Luonnon inspiroimaa, muotoilun tehostamaa

Sveitsiläisyrityksen kekseliäs merinovillan ja polyesterin yhdistely hyödyntää molempien materiaalien vahvuudet. Lopputuloksena ovat hyvältä tuntuvat vaatteet, joita voi pitää niin toimistolla kuin urheillessa.

Lajittele
 
Sivu 1 /
5

Super.natural -vaatteissa yhdistyvät luonnollinen mukavuus ja tekniset hyödyt

Super.natural -vaatteet netistä Super natural on sveitsiläinen brändi, joka tunnetaan sen valmistamista mukavista, toiminnallisista urheilu- ja ulkoiluvaatteista, joissa yhdistyvät merinovillan ja synteettisten materiaalien parhaimmat puolet. Super natural perustettiin Sveitsissä vuonna 2012 sellaisen periaatteen pohjalle, että yritys halusi alkaa valmistaa vaatteita, joissa luonnon kuidut yhdistyisivät synteettisiin täydentäen toisiaan. Näin aikaansaatiin täydellinen yhdistelmä toimivuutta, joka on tervetullutta jokaisen vaativan ulkoilijan ja urheilijan vaatteisiin. Super natural on todella nimensä veroinen merkki – näissä vaatteissa käyttäjä tuntee ylitsepääsemätöntä mukavuutta luonnolliseen tapaan ilman, että mikään vaatteessa häiritsisi ja estäisi suoriutumasta halutusta aktiviteetista parhain päin. Tästä syystä Super natural onkin tänä päivänä monen aktiivisen liikkujan valinta!

Super natural tarjoaa vaatteissaan vastustamatonta mukavuutta!

Merinovilla on luonnon oma materiaali, jonka mukanaan tuomat hyödyt lyövät laudalta lukuisat muut materiaalit. Se säätelee fiksusti lämpötilaa viilentäen oloasi korkeissa lämpötiloissa ja lämmittäen viileissä tilanteissa. Polyesteriin yhdistyessään merinovilla on kerta kaikkiaan laudalta lyömätön materiaali, sillä merinovilla absorboi kosteutta tehokkaasti, kun taas polyesteri vauhdittaa kosteuden poistumista materiaalista. Tämä Super naturalin kehittämä yhdistelmä tarjoaa parhaimman mukavuuden ilman nihkeyden tunnetta aktiviteetin aikana. Innovatiivinen materiaalien yhdistelmä kestää tavallisen pesun 40°C lämpötilaan saakka, eikä näitä vaatteita tarvitse siis pestä erikseen villanpesuohjelmalla. Lisäksi Super natural vaatteet voit myös laittaa huoletta kuivausrumpuun. Nerokasta, toimivaa sekä aikaa ja vaivaa säästävää!
Tämä Super naturalin kehittämä, erityisen pehmoisen pinnan tarjoava materiaalisekoite aikaansaa luonnollisen mukavuuden, jota kerta kaikkiaan ei voi vastustaa! Myös Addnature on vakuuttunut Super naturalin taidoista teknisyyden ja mukavuuden yhdistäjänä vaatteissaan, minkä ansiosta löydätkin valikoimastamme runsaasti tämän huippumerkin luomia taidonnäytteitä. Tarjolla on niin lyhythihaisia ja pitkähihaisia paitoja, huppareita kuin myös shortseja ja housuja, jotka kukin tarjoavat käyttäjälleen äärettömän mukavuuden.

Fiksu kauppa täynnä aktiivisen elämäntyylin täydentäviä ratkaisuja

Me Addnaturella haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, mitä tulee aktiiviseen urheiluun tai ulkoiluun. Siitä syystä olemmekin koonneet kattavan verkkokauppamme katon alle laajan valikoiman alan parhaita tuotteita, ja meiltä löydät kaiken mitä tarvitset aktiiviseen elämäntyyliisi, olipa suosikkilajisi sitten juoksu, pyöräily, ulkoilu tai mikä muu tahansa laji. Ja koska haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostokseesi, tarjoamme sinulle myös 100 päivän avokaupan sekä maksuttomat palautukset.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.