Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta

Suunto Traverse

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Suunto Traverse - Kotimaista laatua ja tyylikkyyttä kaikkien ulkoilijoiden ranteisiin

Uuden maaston tutkiminen ja tutuilta poluilta poikkeaminen eivät ole pelkästään seikkailua luonnossa, ne ovat myös seikkailu sisimpääsi. Älä siis mieti turhia, vaan anna mennä, tutki, onnistu ja löydä - Suunto Traverse auttaa sinua siinä ja sen avulla päädyt paikkoihin, joista voit ottaa verkkokalvoillesi ikimuistoisia kuvia. Suunto Traverse onkin mainio työkalu erämaaseikkailuihin, melontaretkille, vuorille ja tuntureille. Se ei siis ole pelkkä sykekello, vaan se on kumppanisi, joka auttaa sinua matkallasi - kotisohvaltasi takaisin kotisohvallesi.

Monipuolinen Suunto Traverse vie sinut unelmiesi maisemiin

Kaikkiin Suunto Traverse -malleihin voit ladata Suunto Movescount -ohjelman avulla topografisia karttoja, joiden avulla sinun on helpompi pysyä oikeilla poluilla tai poiketa niiltä halutessasi. Tarkan GPS-paikantimen ja GLONASS-satelliittinavigointijärjestelmän avulla olet varmasti aina kartalla. Movescountista voit halutessasi ladata laitteeseesi myös lämpökarttoja nähdäksesi, missä muut kuntoilijat ovat liikkuneet ja näin ollen löytää uusia reittejä myös itsellesi. Voit myös suunnitella reittisi valmiiksi Movescount-palvelussa ja hyödyntää sen yksityiskohtaisia maastonmuototietoja suunnitellessasi seuraavaa vaellustasi tai kuntolenkkiäsi. Lataat vain reitin kelloon ja ryntäät kohti uusia seikkailuja. Vaikeakulkuisessa maastossa ja tuntemattomilla vuorilla vaeltelu on tehty entistä turvallisemmaksi.

Suunto Traverse Alpha on metsästäjien, kalastajien ja erämiesten mieleinen rannetietokone. Siinä on sijaintiin perustuva kuukalenteri, josta löytyy kuun nousu- ja laskuajat, joiden perusteella voit arvioida parhaat kalastusajat. Automaattinen laukaustunnistin taas rekisteröi ammutut laukaukset ja niiden sijainnit. Voit myös suunnitella kalastus- ja metsästysreissusi huolella, sillä se muistuttaa sinua auringonnousuista ja -laskuista.

Tyylikäs ja monipuolinen Suunto Traverse Musta on jokapäiväiseen käyttöön soveltuva rannetietokone, jonka ominaisuudet eivät juuri poikkea isoveljestään Alphasta. Siinä on mm. varoitustoiminto, jos sää näyttää uhkaavalta tai myrsky on lähestymässä. Se on sopiva myös kuntoilijoille, sillä siinä on päivittäiset, viikottaiset, kuukausittaiset ja vuosittaiset seurannat mm. askeleista ja käytetyistä kilokaloreista.

Kaiken kaikkia nämä laadukkaat, kotimaiset sykekellot on tarkoitettu kestämään suomalaisten ranteissa. Ne ovat todella vedenkestäviä (30 metriin saakka), niiden komposiittikuoret ovat iskunkestävät ja käytössä niiden akutkin kestävät jopa 30 tuntia ulkoilutietoja tallennettaessa. Jossain vaiheessa rannekkeen kuitenkin voi joutua vaihtamaan, mutta meiltä löytyy Suunto Traverse -rannekkeita lisävarusteena!

Valitse ranteeseesi uusi laite Addnaturelta

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoamme yli 99 euron ostoksille ilmaisen toimituksen. Takaamme myös aina mahdollisimman nopean toimituksen, jotta pääsisit nauttimaan uudesta sykekellostasi ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista mahdollisimman pian!