Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi
Swimrun-varusteet
Swimrun-kisa on pitkä ja kuten muissakin joukkuekestävyyslajeissa tiimikaveri on tärkein kisahetkellä. Etenkin arvaamattomissa luonnonolosuhteissa käytävässä kisassa toiseen täytyy voida luottaa sataprosenttisesti. Jos kuitenkin ajatellaan materiaalisia varusteita, mielessä kannattaa pitää muutama seikka. Hyvän ja istuvan märkäpuvun ohella napakan pidon takaavat trail-juoksukengät helpottavat kulkua välillä liukkaillakin kallioilla. Jalkojen välissä pidettävä pullari kohottaa alaruumiin asentoa ja kohdistaa enemmän painetta yläruumiin lihaksiin. Käsien vetoja vahvistavat lättärit ja luonnollisesti hyvin istuvat uimalasit täydentävät hyvän uintivarustuksen. Virallisiin kisoihin osallistuvan täytyy pitää mukanaan ensiapupakkausta, joka on toki myös harjoittelussa viisasta pitää käden ulottuvilla. Ilmalla täytettävä hätäkelluke voi olla hyvä varuste etenkin kokemattomille avovesiuimareille.

Swimrun-varusteet

14 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Tuoteperhe

 • dhb Hydron 3
 • Zone3 Freewater 6

Värit

 • punainen
 • musta

Hinta

Asiakaspalaute

 • 2
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Zone3 Neoprene Heat-Tech Käsineet, musta/punainen
Zone3 Neoprene Heat-Tech Käsineet, musta/punainen musta/punainen
Zone3
Neoprene Heat-Tech Käsineet, musta/punainen
OVH € 48,95 € 45,95
 • Versiot: XSSMLXL
dhb Hydron Thermal 2.0 Swim Cap Men, musta
dhb Hydron Thermal 2.0 Swim Cap Men, musta musta
dhb
Hydron Thermal 2.0 Swim Cap Men, musta
OVH € 31,95 € 10,95
 • Versiot: SML
- 65 %
Zone3 Neopreeniuintisukat, musta
Zone3 Neopreeniuintisukat, musta musta
Zone3
Neopreeniuintisukat, musta
OVH € 38,95 € 34,95
 • Versiot: SMLXLXS
- 10 %
Zone3 Neoprene Swim Gloves, musta
Zone3 Neoprene Swim Gloves, musta musta
Zone3
Neoprene Swim Gloves, musta
OVH € 38,95 € 34,95
 • Versiot: SMLXLXS
- 10 %
Zone3 Neopreeniuintisukat, musta/punainen
Zone3 Neopreeniuintisukat, musta/punainen musta/punainen
Zone3
Neopreeniuintisukat, musta/punainen
OVH € 38,95 € 34,95
 • Versiot: SMLXL
- 10 %
Zone3 Neoprene Swim Gloves, musta/punainen
Zone3 Neoprene Swim Gloves, musta/punainen musta/punainen
Zone3
Neoprene Swim Gloves, musta/punainen
OVH € 38,95 € 34,95
 • Versiot: SLXL
- 10 %
dhb Hydron 2.0 Swim Gloves Men, musta
dhb Hydron 2.0 Swim Gloves Men, musta musta
dhb
Hydron 2.0 Swim Gloves Men, musta
OVH € 22,95 € 13,95
 • Versiot: S/M | 7/8L/XL | 8/9
- 39 %
dhb Hydron Neoprene 2.0 Swim Cap Men, musta
dhb Hydron Neoprene 2.0 Swim Cap Men, musta musta
dhb
Hydron Neoprene 2.0 Swim Cap Men, musta
OVH € 23,95 € 9,95
 • Versiot: SML
- 58 %
ORCA SR Pohjesuojat, musta
ORCA SR Pohjesuojat, musta musta
ORCA
SR Pohjesuojat, musta
€ 54,95
 • Versiot: XSSML
Head B2 Heave 5 Uimalauta 70x60cm, musta
Head B2 Heave 5 Uimalauta 70x60cm, musta musta
Head
B2 Heave 5 Uimalauta 70x60cm, musta
OVH € 39,95 € 18,95
- 52 %
Zone3 Neoprene Heat-Tech Socks, musta
Zone3 Neoprene Heat-Tech Socks, musta musta
Zone3
Neoprene Heat-Tech Socks, musta
OVH € 48,95 € 45,95
 • Versiot: SML
blueseventy Swim Glove Thermal, musta
blueseventy Swim Glove Thermal, musta musta
blueseventy
Swim Glove Thermal, musta
OVH € 44,95 € 35,95
 • Versiot: L
- 20 %
HUUB Varme Thermal Neopreenihuppu, musta
HUUB Varme Thermal Neopreenihuppu, musta musta
HUUB
Varme Thermal Neopreenihuppu, musta
OVH € 43,95 € 29,95
 • Versiot: L
- 31 %
Head Neo 0.5 Thermal Knee Warmers, musta
Head Neo 0.5 Thermal Knee Warmers, musta musta
Head
Neo 0.5 Thermal Knee Warmers, musta
OVH € 54,95 € 26,95
 • Versiot: XL
- 50 %

Laadukkaat ja toiminnalliset swimrun-varusteet optimaalisten suoritusten saavuttamiseen

Swimrun on nimensä mukaisesti uinnin ja juoksun nerokkaasti yhdistävä laji, joka kehitettiin vuonna 2003. Laji syntyi Tukholmassa neljän kaveruksen päätettyä kisata keskenään 75 kilometrin pituisella matkalla, johon sisältyi polkujuoksuosuuden lisäksi 10 kilometrin pituinen avovesiuinnin osuus. Tämä suhteellisen uusi, mutta suosiotaan jatkuvasti kasvattava laji vaatii kestävyyttä kahdessa eri lajissa, joten se sopii parhaiten jo juoksua ja uintia harrastaneille. Swimrunin harrastaminen onnistuu suhteellisen vähillä varusteilla, minkä ansiosta lajia on helppo kokeilla ilman sen suurempia varustehankintoja. Muutamat swimrun-varusteet ovat kuitenkin välttämättömiä optimaalisten suoritusten saavuttamiseksi.

Swimrun-varusteista tärkeimmät ovat trail-osuuksille sopimaan suunnitellut, hyvän pidon liukkaillakin alustoilla tarjoavat polkujuoksukengät sekä muotoilultaan hyvin istuva laadukas märkäpuku, joka tuo toimivuutta ja nopeutta reittien uintiosuuksille. Lisävarusteisiin lukeutuvat esimerkiksi uintiosuuksilla märkäpukua erinomaisesti täydentävät neopreenista valmistetut uimahanskat sekä neopreenisukat ja -säärystimet, jotka vähentävät veden vastusta mahdollistaen parempien suoritusten saavuttamisen.

Erilaiset perusvarusteita täydentävät swimrun-varusteet

Muita swimrun-varusteita ovat muun muassa kirkkaanväriset, säädettävällä hihnalla vyötärölle kiinnitettävät turvapoijut, jotka sekä lisäävät tehokkaasti näkyvyyttä muille vesillä liikkuville että tarjoavat kelluvan tuen, joka pystyy kantamaan koko kehonpainon esimerkiksi voimien ehtyessä. Useissa turvapoijuissa on lisäksi reilun kokoinen säilytystila tärkeiden tavaroiden mukana kuljettamiseksi ja kuivana pitämiseksi uinnin aikana. Turvapoijuja valmistetaan myös kooltaan pienempinä, alaselkään kiinnitettävinä malleina ilman suurempien poijujen sisältämää taakse päin raahautuvaa hihnaa, joka voi tuoda hieman haastetta nopeuteen uintitekniikasta tai veden virtauksesta riippuen. Pienemmissä poijumalleissa on yleensä kompaktin kokoinen tasku esimerkiksi avainten mukana kuljettamiseen.

Jotkut swimrun-harrastajat tai -kilpailijat suosivat turvapoijujen sijaan ohuita, vaahtomuovista valmistettuja uimalautoja, jotka kelluvat vedessä tarjoten tukea mahdollisiin lepohetkiin tai muihin tilanteisiin, joissa kelluvalle tuelle on tarvetta. Näitä uimalautoja valmistetaan eri paksuuksilla, ja niitä voidaan yleensä myös yhdistellä toisiinsa. Swimrun-varusteet sisältävät myös erilaisia märkäpukujen hoitoon sopivia puhdistusaineita.

Addnaturelta löydät kätevästi niin polkujuoksukengät ja märkäpuvut kuin kaikki muutkin edellä mainitut swimrun-varusteet. Valikoimastamme voit löytää ostosreissusi ajankohdasta riippuen swimrun-varusteita esimerkiksi tuotemerkeiltä Arena, Colting Wetsuits, Head, Sailfish, Zone3 sekä monilta muilta korkeasta laadustaan tunnetuilta valmistajilta. Ostopäätöksen tekemistä helpottaaksesi tutustu kunkin valikoimassamme tarjoamamme swimrun-varusteen tarkempiin teknisiin tietoihin tuotekuvia napauttamalla. Valittuasi omiin tarpeisiisi sopivimmat varusteet, toimitamme ne sinulle tuota pikaa.

Liikkujien laadukas luottokauppa muutaman klikkauksen päässä

Addnature on oikea osoite, kun haluat varustautua swimruniin tai muihin aktiviteetteihin laadukkailla varusteilla. Meiltä hankit tarvitsemasi varusteet näppärästi, vain muutamalla klikkauksella. Swimrun-varusteiden lisäksi löydät meiltä varusteet myös muun muassa juoksuun ja uintiin sekä moneen muuhun lajiin. Lajistasi ja sen mukaisesta tuotekategoriasta riippumatta varustamme sinut aina markkinoiden parhailla merkeillä, jotta voit nauttia sujuvista aktiviteeteista. Tervetuloa jokaisen liikkujan luottokauppaan varustautumaan lajiisi varusteilla, jotka on tehty suoriutumaan haastavammistakin reittiosuuksista!