Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

Retkiluistelureput

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Retkiluistelun iloa kaikille

Retkiluistelu on kasvattanut suosiotaan vuosien varrella, ja siitä on kasvanut oiva tapa liikkua luonnonjäillä ja nauttia talvisten vesistöjen luomista elämyksistä. Luistelukausi alkaa vuosittain syksyllä loka-marraskuussa ja retkiluistella voi parhaimmillaan vappuun asti. Lajin harrastajamäärät ovatkin kasvaneet lähes nelinkertaisiksi viimeisten kymmenen vuoden aikana. Retkiluistelu on lajina sellainen, että se sopii todella monelle. Luistelu ei kuormita kehoa samalla tavalla kuin esimerkiksi juoksu, ja siksi se onkin miellyttävämpi tapa liikkua kuin juokseminen. Harrastaminen kannattaa aloittaa pienimuotoisesti, sillä pidemmille reissuille ja kurjempiin olosuhteisiin vaaditaan jo parempaa luistelutaitoa ja kovaa peruskuntoa. Luonnonjäillä turvallisuus on tärkeässä asemassa ja siksi varusteisiin kannattaa kiinnittää huomiota. Perusvarustukseen retkiluistelussa kuuluu luistinten lisäksi jäänaskalit ja reppu, johon tulisi pakata ilmatiiviiseen pussiin setti varavaatteita. Jääsauva ja heittoköysi kannattaa myös muistaa. Retkiluistinten valinnassa kannattaa muistaa se, että ne olisi hyvä saada helposti kiinni kenkiin tai monoihin, jotta voit tarvittaessa siirtyä jalkapatikkaan, kun et voi liikkua luistellen. Liiku lisäksi aina ryhmässä, jotta jos vajoat jäihin, apu on lähellä. Addnaturella on kattava valikoima erilaisia tarvikkeita retkiluisteluun ja onkin hyvä, että tutustut niihin kunnolla etukäteen. Verkkokaupastamme löydät muun muassa ison valikoiman retkiluistelureppuja.

Thule The Upslope 35 Snowsports RAS Retkiluistelureppu

Retkiluistelureppu on yksi tärkeimmistä retkiluistelijan varusteista

Reppu on osa retkiluistelijan tärkeää varustusta parista eri syystä. Se toimii ensisijaisesti kellukkeena, jos satut joutumaan heikoille jäille, jää murtuu allasi ja joudut veden varaan. Repussa voit säilyttää vaihtovaatteita, jotka kannattaa pakata vedenpitävään pussiin, joka itse asiassa on se kelluke, joka pitää sinua veden pinnalla. Suositeltava repun koko retkiluistellessa on noin 30–40 litraa, sillä siihen mahtuu riittävän iso pussi vaihtovaatteille ja tietysti itse vaihtovaatteet. Addnaturen verkkokaupasta löydät kattavasti sopivia reppuja retkiluisteluun sekä tietysti vedenpitäviä pusseja, joihin pakata vaatteet.

Retkiluistelureppu on optimaalisimmillaan sopivan kokoinen reppu, jota sinun on miellyttävä kantaa mukanasi luistellessasi. Itselleen sopivaa mallia valitessa kannattaakin siis kiinnittää huomiota samoihin ominaisuuksiin kuin muuta reppua tai rinkkaa valitessa. Mitä huomaamattomampi reppu on kantaa, sen mukavammalta se tuntuu. Addnaturelta löytyy runsaasti retkiluistelureppuvaihtoehtoja tunnetuilta valmistajilta, kuten Burton, Deuter, Fjällräven, Gregory, Lowe Alpine, Mammut ja Vaude. Löydätkin siis varmasti itsellesi sopivia vaihtoehtoja, joita voit verrata eri ominaisuuksien, koon ja hinnan perusteella. Voit käyttää retkiluistelureppu-kategoriaamme tai etsi tuotteita suoraan sanahaulla.

Reput retkiluisteluun ja muihin tarpeisiin saat kätevästi Addnaturelta

Retkiluisteluun soveltuvien reppujen lisäksi saat meiltä runsaasti muita tuotteita, joita voit retkilläsi tarvita. Kannattaa esimerkiksi katsoa, että oman vaatekaapin sisältö vastaa tulevia retkiolosuhteita, jolloin voit vielä täydentää vaate- tai varustevalikoimaasi ennen tulevia retkiäsi. Voit tilata kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdellä kertaa, jolloin saat ostoksesi kätevästi ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen yhdellä toimituksella. Ostosten tekeminen Addnaturella on vaivatonta: valitset vain haluamasi tuotteet ja teet tilauksen. Huomioithan myös, että yli 99 euron tilaukset toimitamme tietyin rajoituksin veloituksetta.