Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa 70% alennus1
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Tatonka Tarp 2 Yksinkertainen, vihreä

ID: 241724

OVH € 74,95
€ 69,95
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut
    • vihreä

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
Ei saatavilla verkkokaupasta

Kuvaus

Tatonka Tarp 2 Yksinkertainen, vihreä (assorted)

This Tarp is made of coated polyester and has many different uses. The Tarp provides emergency accommodation in bad weather offers wind or sun protection and protects against the morning dew when you're sleeping under the stars.

Yksityiskohdat

  • 4 eyes
  • 9 guy line points

Tiedot lyhyesti

Pinnoite
Pinnoite
PU
Paino
Paino
900 g
Vesipatsasarvo
Vesipatsasarvo
8000 mm
Koko (P x L x K)
Koko (P x L x K)
285 x 300
Tyyppi
Tyyppi
suojapeite

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Retkeily/vaellus, Telttailu, Pitkät vaellukset, Lyhyet vaellukset
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
suojapeite
Materiaali
Auringon- ja tuulensuoja:
100% polyester; Coating: 100% Polyurethane
Vesipatsasarvo:
8000 mm
Pinnoite:
PU
Mitat
Koko (P x L x K):
285 x 300
Paino:
900 g
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
241724
EAN
4013236039467

Video

Asiakkaiden mielipiteet

4.5
2 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
1
5 Tähdet
1
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Tatonka Tarp 2 Yksinkertainen, vihreä vihreä
Mario K.
Riittävä 1-2 henkilölle
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
First things first: suojapeitteen on vain kulmissa silmukat ajaa läpi pressun napa voi. Jos haluat käyttää jotakin 5 muiden tukipisteitä, tarvitset pakottavia eikä tässä: "236520 Coghlans Tarp leikkeet". Sauvat, harusköydet tai tapit eivät sisälly. Olen kaveri köydet Tatonka, leikkeitä, sekä kaksi Tatonka Tarp sauva 220 tilattu. Oheinen ohje on joitakin kokoonpanon esimerkkejä, mutta ei miten päästä yksin sinne. Siksi pitäisi käytännössä se joka tapauksessa. Ensimmäinen rakennus yritys kesti noin 40 minuuttia. Tavoitteena olisi saada se 10-15 minuuttia .. Hyödyllistä Löysin tästä sivustosta: http://outdoorfriends.net/index.php/en/ausruestung/schlafen/tarps Perustaa "A-Frame", tarvitaan paitsi Tarp vielä 2 leikkeet, 6 tapit ja 6 kaveri johtoja. Valitettavasti en voi kirjoittaa mitään käytännön kokemusta, mutta suojapeitteen tekee suuren vaikutelman ja suuri pakkaus pussi on osa sitä, on myös tilaa sauvojen sisälle. I pull off piste, koska tarvitsee vain ne leikkeet. Minusta on valitettavaa, että edes silmät ovat kiinni tukipisteitä reunalla. Jopa silloin, kun Apsannpunkt keskellä puuttuu silmukka jne.
21.10.2016
Tatonka Tarp 2 Yksinkertainen, vihreä vihreä
le_chuck
Kevyt ja käytännöllinen
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Ostimme Tarp kaksi vuotta sitten ja se oli kahdesti leirintäalueen loma. Tarp on helppo ja erittäin helppo kuljettaa, vaikka olet matkoilla vain reppu. Se on monipuolinen käyttää, onko sopiva aluskate istua, kuten aurinko tai sadesuoja täydellisesti. Vain rankkasateessa tihkuu läpi vettä. Silmiin, se on helppo kiinnittää ja se tarjoaa riittävästi tilaa kahdelle hengelle istua.
25.06.2011