paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Tenson

22 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Tenson valmistaa ulkoiluvaatteet vaativiin olosuhteisiin

Kattava valikoima Tenson-vaatteita netistä Alusta saakka sää on ollut tärkeä motivaattori ja tuotekehityksen ohjaaja Tensonin valmistamissa vaatteissa. Ruotsin länsirannikko ei ollut se kaikkein kylmin kolkka maailmassa, mutta rannikon kylmät tuulet, lumi, kosteus ja sateet olivat kuitenkin kaikkein ominta ympäristöä vaativan vaatehaasteen ratkaisemiseen. Brändin perustaja Paul Rydholm piti ulkoilusta ja yrityksen perustamisesta lähtien huono sää olikin vain hyvä syy lähteä ulos testaamaan uusia innovaatioita. Vuonna 1951 pienessä Varbergin kylässä perustettu yritys palkkasi välittömästi kaksi ompelijaa ja ensimmäinen myyntiin saakka saatu tuote yritykseltä oli pyöräilylippis nimeltään Kent.

1960-luvulla Paul eksyi myös Pariisiin, sukelsi Elle-lehden maailmaan ja siitä vaikutteita saaneena suunnitteli ja ompeli ensimmäisen uima-asujen mallistonsa hotellihuoneessa. Malliston, josta tuli sittemmin yksi 60-luvun ikonisimmista. 1970-luvulla Tensonin mallistoa täydensi talvisiin olosuhteisiin kehitetyt murtomaahiihto-asut, toimivat ja taidokkaasti leikatut tennisasut sekä yksi Tensonin historian tärkeimmistä tuotteista; Himalaja-takki, joka on säilyttänyt suosionsa merenkävijöiden, seikkailijoiden ja urbaanien kaupunkilaisten keskuudessa aina näihin päiviin saakka. 1980-luvulla toinen suuri innovaatio sai alkunsa, kun Tenson kehitti MPC-kalvon, joka on varta vasten ulkoiluasuihin kehitetty aikansa teknologianen ihme. 1990-luvulla puolestaan Tensonin liiketoiminta räjähti suorastaan käsiin ulkoilu- ja lasketteluvaatteiden kategorioissa, sillä nämä vaatteet opittiin tuntemaan vaatteina, jotka pitivät kantajansa kuivana suojaten tuulelta, sateelta ja lumelta.

Tensonin vaatevalikoima uhmaa tuulta ja tuiverrusta

2000-luvulta tähän päivään Tensonin matka brändinä on ollut melkoinen, ja Tenson onkin onnistunut sementoimaan vahvasti asemansa yhtenä johtavista jokasään vaatteita jokapäiväiseen käyttöön valmistavista yrityksistä. Tensonilla on monta yhteistyökumppania, joilta saadaan arvokasta palautetta vaatteiden toimivuudesta. Anna Holmlundin saavuttama Sotchin olympiapronssi freestyle-hiihdossa tai Ilka Stuhecin maailmanmestaruus syöksylaskussa antavat viitteitä siitä, että Tensonin vaatteet tunnustetaan ja niitä käytetään myös huippu-urheilussa, maailman kovimmissa olosuhteissa.

Addnaturen valikoimasta löydät Tensonin lyömättömät ulkoiluvaatteet seuraavissa kategorioissa:
  • Tenson housut & shortsit
  • Tensonin housuja ja shortseja löytyy useasta eri materiaalista valmistettuina käyttötarkoituksen mukaan.
  • Tenson sadetakit
  • Tensonin sadetakit ovat laadukkaita ja helppohoitoisia, ja niitä löytyy useissa eri väreissä ja malleissa.
  • Tenson talvitakit & toppatakit
  • Tensonin talvitakit & toppatakit on valmistettu pitämään viima ja kostea loitolla ulkoilijasta. Jatkuva tuotekehitys pitää huolen siitä, että vaatteiden materiaalit ovat aina uusinta uutta.
  • Tenson vapaa-ajan ulkoilutakit
  • Tensonin vapaa-ajan ulkoilutakeissa viihdyt luonnossa tai vaikka vain omalla pihalla. Takit ovat lisäksi ilmeeltään siistejä ja käytännöllisiä.

Nettikauppa, joka tarjoaa vaateratkaisut ulkoilusta pihapuuhiin

Ei ole olemassa huonoja säitä, vaan pelkästään huonoa pukeutumista. Addnaturelta löydät parhaat tuotteet ulkoiluun. Niiden lisäksi haluamme tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua, minkä ansiosta saatkin meiltä tilauksillesi 100 päivän avokaupan – sinulla on siis yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme myös maksuttomat palautukset.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.