Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

YLEISET EHDOT

§ 1 Soveltaminen
Nämä ehdot pätevät asiakkaan ja internetstores GmbH:n (Friedrichstraße 6, 70174 Stuttgart, Germany) välillä. Ehtoja sovelletaan ainoastaan, kun kauppa on tehty addnature.fi-verkkokaupan kautta.

§ 2 Tarjoukset; toimitukset; osittainen toimitus
(1) Tuotteet, joita myymme www.addnature.fi-sivuilla eivät ole sitovia tarjouksia.

(2) Tarjoukset eivät koske Suomen ulkopuolelta tehtyjä tilauksia.

(3) Jos tilaamasi tuote on loppu varastoltamme, pidätämme oikeuden tarjouksen ja/tai kaupan perumiseen.

(4) Pidätämme oikeuden osittaisen toimituksen tekemiseen, jos katsomme tämän järkeväksi pikaista ratkaisua varten.

§ 3 Vastuu
(1) Emme kanna vastuuta asiakkaiden vahingonkorvauksista. Tähän kuuluu asiakkaan kehoon, terveyteen tai elämään kuuluvat vahingot. Emme kanna vastuuta myöskään muista vahingoista, jotka ovat tahallisesti aiheutettuja tai johtuvat törkeästä huolimattomuudesta tai väärinkäytöstä.

(2) Olemme vastuussa ainoastaan sopimukselle tyypillisistä ja ennakoitavissa olevista vahingoista. Tämä ei koske huolimattomuudesta aiheutuneita vahinkoja, eikä vahinkoja jotka koskettavat asiakkaan kehoa, terveyttä tai elämää.

(3) Edellä mainittuja rajoituksia sovelletaan myös asiakkaan edustajien tai agenttien vaatimiin väitteisiin.

(4) Tuotevastuulain säädökset pysyvät muuttumattomina.

§ 4 Riitatilanne / sovittelu verkossa
Mahdollisissa riitatilanteissa voit ottaa yhteyttä Euroopan unionin komissioon sen verkkosovittelusivun kautta. Verkkosivuilla jättämäsi valitus välitetään automaattisesti meille. Valituksen voit jättää seuraavalla verkkosivulla:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Voit luonnollisesti ottaa myös suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme:

Sähköposti: service[at]addnature.fi

Puhelin: +35 894 255 236 7, maanantaista torstaihin klo 11.00 - 18.00, perjantaisin klo 11.00 - 17.00

§ 5 Alennuskoodin säännöt
Seuraavat ehdot pätevät alennuskoodien käytössä, mikäli alennuskoodin yhteydessä ei toisin mainita. Nämä ehdot eivät päde esimerkiksi lahjakortteihin.

(1) Alennuskoodin voi käyttää ainoastaan verkkokaupassamme. Sen voi käyttää ainoastaan se henkilö, joka on saanut sen henkilökohtaisesti uutiskirjeen yhteydessä. Tilausta tehdessä tulee käyttää samaa sähköpostia, joka on rekisteröity uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä. Alennuskoodia ei voi antaa eteenpäin muille henkilöille. Yhtä tilausta kohden on mahdollista käyttää ainoastaan yksi alennuskoodi eikä useampaa koodia voi siis yhdistää.

(2) Alennuskoodin voimassaoloaika ja ostoksen mahdollinen vähimmäissumma ilmoitetaan koodin yhteydessä.

(3) Alennuskoodin arvo jaetaan tilauksen arvon kesken. Mikäli palautat jonkun tuotteen tilauksesta, johon alennuskoodi käytettiin, jaetaan alennuskoodin arvo tilauksen arvon mukaan tasaisesti ja sen mukaisesti osa alennuskoodin arvosta menetetään palautettavan tuotteen mukana. Mikäli alennuskoodin käytössä on vähimmäisostosumma, täytyy vähimmäissumman täyttyä myös yksittäisen tuotteen palauttamisen jälkeen, muuten alennuskoodia ei voi lunastaa. Tässä tapauksessa koodi on käytetty eikä sitä voi käyttää uudestaan.

(4) Alennuskoodia ei voi lunastaa Cube, RFR, Endura, Ghost, Trek, ORBEA, Kona, Garmin, Cannondale, Bianchi, BMC, Lapierre, Giant, Diamant, LIV, Cervelo, Focus, Kalkhoff, Haibike, Winora, Koga, VSF Fahrradmanufaktur, La Sportiva, Patagonia, Yeti, Hilleberg, tuotteiden ostossa.

§ 6 Riidanratkaisu
Emme osallistu riitojenratkaisumenettelyyn kuluttajien välimieslautakunnassa, eikä meillä ole velvollisuutta osallistua siihen.

Tammikuu 2024