Pyöräkauppa netissä
Perheretket | Kesän yhteistä laatuaikaa

The North Face Thermoball

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

 • XS
 • XL

Kengän koko

 • 37

Valmistaja

Tuoteperhe

 • The North Face Thermoball 3

Värit

 • punainen
 • musta
 • oliivi

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
The North Face Thermoball Plus Triclimate Takki Miehet, oliivi/musta oliivi/musta
The North Face
Thermoball Plus Triclimate Takki Miehet, oliivi/musta
€ 349,95 € 184,95
- € 165,00
ilmainen toimitus
 • Versiot: XL
The North Face Thermoball Plus Triclimate Takki Miehet, oliivi/musta
The North Face Thermoball Lace II Kengät Naiset, musta musta
The North Face
Thermoball Lace II Kengät Naiset, musta
€ 89,95 € 45,95
- 49 %
 • Versiot: EU 37
The North Face Thermoball Lace II Kengät Naiset, musta
The North Face Thermoball Pro Hupullinen Takki Naiset, punainen punainen
The North Face
Thermoball Pro Hupullinen Takki Naiset, punainen
€ 219,95 € 128,95
- 41 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: XS
The North Face Thermoball Pro Hupullinen Takki Naiset, punainen

Pohjanakan ja -ukon pukee The North Face Thermoball

The North Facen kumppanuus PrimaLoftin kanssa synnytti uuden synteettisen vaihtoehdon ulkoiluvaatteiden eristämiseksi. Thermoball on vallankumouksellinen eriste, sillä sen pienet pyöreät PrimaLoft-kuidut jäljittelevät untuvien rakennetta ja pyrkivät näin ollen eristämään ilmaa pikkuriikkisiin kuitujen muodostamiin ilmataskuihin. Kevyt Thermoball-materiaali eristää myös märkänä, sillä kuten lintujen höyhenpeite, se ei päästä siihen imeytynyttä vettä haittaamaan eristävyyttä, vaan pitää sinut lämpimänä säästä riippumatta.

Vallankumouksellista tekniikkaa kiireestä kantapäähän

Thermoballia on käytetty niin takkien, kenkien, käsineiden kuin sisätossujen materiaalina, sillä se on niin hyvin lämpöä eristävää, että se sopii lähes kaikkiin pakkaskeleillä käytettäviin asusteisiin. Tyylikkäitä Thermoballista valmistettuja takkeja - sekä hupulla että ilman - löytyy valikoimastamme sekä miehille että naisille, ja UNISEX-hanskat voi yhdistää takkiin todella lämpimän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Nämä takit sopivat talvisiin riehoihin, kuten Salpausselän hiihtokilpailujen seuraamiseen, laskettelurinteeseen, lumilinnan rakennukseen tai vaikka pilkkikilpailuihin.

Vedenpitävä PET-pintakerros pitää roiskeet loitolla ulkokäyttöön tarkoitetuista Thermoball-kengistä. Niiden TNF-kumipohja takaa pitoa liukkaammillakin talvikeleillä ja Ortholite-välipohja tuntuu mukavalta jalalle, sillä se on muotoiltu kovemmaksi toisista kohdista ja se takaa vakaan ja rullaavan askelluksen myös rankemmassa maastossa. Kengissä yhdistyvä nykyaikainen tekniikka ja rohkea tyyli sopii erityisesti kaupunkiin, mutta ne pitävät jalkasi lämpimänä myös kuvatessasi lapsiasi laskettelurinteessä tai pulkkamäessä. Thermoball-eriste pitää jalkasi lämpimänä myös märällä säällä, sillä sen untuvaa imitoivat kuidut pitävät kosteuden poissa kengän sisältä. Nämä kengät jalassa jaksat pitkänkin talvipäivän koulun laskiaisriehassa tai muussa talvisessa toiminnassa ja tulet vielä jalat kuivina ja lämpiminä kotiisi hymyillen saunomaan. Saunan jälkeen voit vetää jalkaasi Thermoball-sisäkengät, jotka pitävät huolen siitä, että rintamamiestalon vetoisat lattiat eivät pääse kylmettämään jalkojasi.

Thermoball-tuotteet nyt helposti yhdestä osoitteesta

Kaikkia 24/7 palvelevasta Addnature-verkkokaupasta saat tilattua kaikki Thermoball-tuotteet yhdellä tilauksella ja jos tilauksesi arvo on yli 99 euroa, toimitamme tilaamasi tuotteet veloituksetta. Thermoball on siitä hyvä, että se on kevyt ja suurimman osan takeista saa taiteltua omaan taskuunsa, joten postimaksut eivät huimaa missään tapauksessa. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen tuotteisiin, voit palauttaa ne meille 30 päivän kuluessa. Näin palvelee vain Addnature!