Pyöräkauppa netissä
-15% Fjällrävenin varusteista* | Alennuskoodi: FJALLRAVEN15

Therm-a-Rest Neoair

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

  • harmaa
  • vihreä

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Therm-a-Rest NeoAir Topo Makuualusta Regular Leveä, harmaa harmaa
Therm-a-Rest
NeoAir Topo Makuualusta Regular Leveä, harmaa
€ 149,95
ilmainen toimitus
Therm-a-Rest NeoAir Topo Makuualusta Regular Leveä, harmaa
Therm-a-Rest NeoAir Topo Makuualusta Regular, harmaa harmaa
Therm-a-Rest
NeoAir Topo Makuualusta Regular, harmaa
€ 139,95 € 124,95
- 11 %
ilmainen toimitus
Therm-a-Rest NeoAir Topo Makuualusta Regular, harmaa
Therm-a-Rest NeoAir Venture Makuualusta Suuri, vihreä vihreä
Therm-a-Rest
NeoAir Venture Makuualusta Suuri, vihreä
€ 119,95 € 109,95
ilmainen toimitus
Therm-a-Rest NeoAir Venture Makuualusta Suuri, vihreä
Therm-a-Rest NeoAir UberLight Makuualusta Pieni, harmaa harmaa
Therm-a-Rest
NeoAir UberLight Makuualusta Pieni, harmaa
€ 169,95 € 149,95
- 12 %
ilmainen toimitus
Therm-a-Rest NeoAir UberLight Makuualusta Pieni, harmaa
Therm-a-Rest NeoAir Topo Luxe Makuualusta Regular, vihreä vihreä
Therm-a-Rest
NeoAir Topo Luxe Makuualusta Regular, vihreä
€ 169,95 € 154,95
ilmainen toimitus
Therm-a-Rest NeoAir Topo Luxe Makuualusta Regular, vihreä
Therm-a-Rest NeoAir Topo Makuualusta Suuri, harmaa harmaa
Therm-a-Rest
NeoAir Topo Makuualusta Suuri, harmaa
€ 169,95 € 164,95
ilmainen toimitus
Therm-a-Rest NeoAir Topo Makuualusta Suuri, harmaa

Nuku yösi paremmin Therm-a-Rest NeoAir makuualustan ansiosta

Therm-a-Rest on vuonna 1971 monen sattumuksen kautta perustettu yhdysvaltalainen yritys. Brändi on erikoistunut valmistamaan erilaisia tuotteita, jotka tekevät telttailusta mukavampaa – esimerkiksi erilaisiin olosuhteisiin sopivia makuupusseja, lämpimiä öitä tarjoavia makuualustoja sekä nuotiohetkiä helpottavia retkituoleja. Firman ensimmäinen tuote oli itsestään täyttyvät makuualustat, ja juuri tätä mallistoa edustavat tänä päivänä Therm-a-Rest NeoAir makuualustat. Ilma on erinomainen eriste, ja ilmalla täytetty makuualusta eristää nukkujan näppärästi kylmästä maasta. Tämä takaa paremmat ja energiatasot palauttavat yöunet. Itsestään täyttyvä makuualusta on kätevä, vaivaton ja kaiken kaikkiaan telttailua helpottava keksintö!

Valitse omasi monista eri NeoAir makuualustoista

NeoAir -mallistosta löytyy monia erilaisia makuualustoja – merkin malleja ovat muun muassa Trekker, Voayger, All Season SV, Xlite ja Camper. Jokaisella mallilla on omat parhaat puolensa. Otetaanpa esimerkiksi All Season -makuualusta, joka on Therm-a-Restin ehkäpä suosituin ja monipuolisin malli. Innovatiivisen SpeedValve™-teknologian ansiosta tämä makuualusta täyttyy ja tyhjentyy erityisen nopeammin – pääset siis illalla nukkumaan vikkelästi ja aamulla jatkamaan matkaasi ilman turhaa häslinkiä ja odottelua. Se on myös yksi lämpimimmistä makuualustoista erityisen ThermaCapture™-teknologiansa ansioista. Nimensä mukaisesti tämä All Season-makuualusta sopii käytettäväksi ympäri vuoden, ja onkin erinomainen valinta retkeilijälle, jonka löytää telttailemasta vuodenajasta riippumatta.

XLite-makuualusta taas on kolmelle vuodenajalle sopiva, ja keveydestä huolimatta eristää sinut entistä paremmin kylmästä maan pinnasta. Sen pehmeät materiaalit tekevät alustasta erityisen kestävän, ja kevyet materiaalit mahdollistavat tyhjän patjan pakkaamisen erittäin pieneksi – koko on verrattavissa vaivaiseen vesipulloon! Jokaisen makuualustan mukana tulee tyypillisesti myös säilytyspussi ja korjaussetti, joka on patjojen erinomaisesta kestävyydestä huolimatta hyvä pitää mukana matkassa. Jokaisesta makuualustasta on myös saatavilla eri kokoja - valintaan vaikuttavat käyttäjän ja käytettävän teltan koko.
Miksi sitten käyttää aikaa ja rahaa hyvän makuualustan valitsemiseen? Syy on erittäin yksinkertainen – mitä paremmin nukut, sitä enemmän sinulla on energiaa päivisin. Ja mitä enemmän sinulla on energiaa, sitä valmiimpi olet vastaamaan kaikenlaisiin päivän asettamiin haasteisiin, olitpa sitten vaeltamassa vuoristossa, patikoimassa kotimaisessa mäntymetsässä, kalliokiipeilemässä tai lasketteluvaelluksella lumisten huippujen keskellä. Therm-a-Restin NeoAir-malliston laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon!

Parhaat tuotteet, parasta palvelua

Me Addnaturella olemme intohimoisia ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta, ja haluammekin olla tukikohtasi kaikissa ulkoiluun liittyvissä hankinnoissa. Siksi olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaikkien alan huippumerkkien parhaat tuotteet aina teltoista pipoihin ja retkimuonasta juoksukenkiin. Lisäksi tarjoamme 30 päivän avokaupan, jotta voit rauhassa varmistaa olevasi takuulla 100% tyytyväinen ostopäätökseesi. Ja jos jostain syystä et ole, tarjoamme ostoksillesi myös täysin ilmaisen palautuksen. Retkeily ei ole koskaan ollut näin helppo harrastus!