paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Thule

Thule suoja (2020)

ID: 370572
70,95 €
Ei sis. toimituskuluja
Lisää toivelistaan
Maksa helposti pienissä kuukausierissä
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
  • YLI 99 € TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA6
  • 50 000 TUOTETTA - 450 MERKKIÄ
Tuotetiedot

Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomeksi.

Durable fabric cover protects your Thule child carrier while not in use.

Ominaisuudet
Lisätietoja
Suitable for all Thule Chariot child trailers. for one and two-seaters
Lisävarustetyyppi
Cover  
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2020
Tuotenro
370572
Video
Arvostelu
4
3 arvostelu(a)
5 tähteä
1
4 tähteä
1
3 tähteä
1
2 tähteä
0
1 tähti
0
25.05.2017
Tobias
vain rajoitettu yksipaikkainen suositeltava
für Einsitzer nur bedingt zu empfehlen
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Moin, Meillä Thule Chariot kuin "Singles", joka valitettavasti tulee siellä. Koska suojapeite on leikattu niin, että se sopii hyvin paljon suuremman hidastuessa on tietenkin loogista, että tätä ei voida soveltaa "yksipaikkaisen" tarkasti. Mutta oli ostaa vain tämän version, joka on nimenomaisesti kirjoitettu kaksi- ja ON-paikkainen. Ajattelin myös, että voit rajata kone muutenkin, jos saan suuremman hinnan oli noin 70 ei niin kaukaa haettu. mutta sopeutuminen yksipaikkainen ei valitettavasti ole mahdollista, niin että suojapeite räpyttely melko .. Toivomme, että sillä on edelleen kireää ja auton kovassakin rankkasateet kuiva. Vaihtoehtojen puutteen pidämme pressun hyvin. Mutta en halua ostaa sitä uudelleen, mutta varmista henkilökohtainen asia, jonka voit saada myös varkauksia.

Moin, wir haben den Thule Chariot als "Einsitzer", der leider draußen stehen muss. Da die Plane so geschnitten ist, dass sie auch auf die wesentlich größeren Hänger passt, ist es natürlich logisch, dass diese nicht bei den "Einsitzern" eng anliegen kann. Es gab aber nur diese eine Version zu kaufen, die ausdrücklich für die ZWEI- und EIN-Sitzer ausgeschrieben war. Ich dachte auch, dass man die Plane dann irgendwie verengen kann, Wie ich finde bei einem stolzen Preis von rund EUR 70 auch nicht so abwegig. Ein Anpassen auf den EINSITZER ist aber leider nicht möglich, so dass die Plane ziemlich flattert.. Wir hoffen, dass sie trotzdem dicht und den Wagen auch bei starken Regengüssen trocken hält. Mangels Alternativen werden wir die Plane wohl behalten. Ich würde sie aber nicht nocheinmal kaufen, sondern etwas eigenes basteln, das man dann auch gegen Langfinger sichern kann.

28.08.2015
targettor
Sopii Chinook 1
Passend für Chinook 1
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Me puisto meidän Thule Chinook 1 maanalainen autotalli. Tämä katos pitää pakokaasun haista koska kuminauha alapuolella huppu pitää yhdessä kauniisti. Kun ensimmäinen hankinta kuomun ensimmäinen tuulettaa (esim parvekkeella). Muovi haju menee pois.

Wir parken unseren Thule Chinook 1 in der Tiefgarage. Dieses Verdeck hält den Abgasgestank fern, da das Gummiband das Verdeck auf der Unterseite schön zusammenhält. Nach dem Neukauf das Verdeck zuerst gut lüften (z.B. auf dem Balkon). Der Plastik-Geruch geht weg.

05.08.2014
drfine
Sopii ja tiivisteet
Passt und hält dicht
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Huppu sopii täydellisesti Thule Chariot Cougar 2 (2014), se myös kätkee pyörät sivusuunnassa melkein lattialle, jos haluat. Avoimessa päässä kuvun on laaja kuminauha, joka tekee paljon hyvää pitoa. Kangas on vahvoja rankkasateet hyvin hallussa. Kestävyys materiaalin, en voi niin paljon sanottavaa (kangas on hieman paksumpi kuin harmaa Croozer noudateta, mutta ohuempi kuin erittäin vahva Trockolono turvaistuin / satula kannet). Valitettavasti, kansi ei ole silmukka turvata varkauksia (kuten läpivienti voi sijaita leirintäalueen asiantuntijoiden tarpeeseen, mutta voi tehdä). On suuri Thule tekstaus olisin voinut tehdä ilman, joka houkuttelee vain varkaita.   Kaiken hinta vielä kunnossa (Croozer viite maksaa saman verran) ja suositeltu.

Das Verdeck passt perfekt am Thule Chariot Cougar 2 (2014), es verdeckt auch die Räder seitlich fast bis zum Boden, wenn man das möchte. Am offenen Ende des Verdecks befindet sich ein breites Gummiband, das bisher für guten Halt sorgt. Der Stoff hat einige starke Regengüsse gut abgehalten. Zur Haltbarkeit des Stoffes kann ich leider bisher noch nicht viel sagen (der Stoff ist ein wenig dicker, als beim grauen Croozer-Bezug, aber dünner als bei den sehr robusten Trockolono Kindersitz-/Sattelbezügen). Leider hat die Abdeckung keine Öse, um sich vor Diebstahl zu sichern (eine solche Öse kann man sich im Camping-Fachbedarf aber machen lassen). Auf den großen Thule-Schriftzug hätte ich gerne verzichtet, das lockt nur Diebe an. In der Summe preislich noch ok (Croozer-Bezug kostet ähnlich viel) und empfehlenswert.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.