Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syyspatikoinnin taikuudesta

Easy Fold XT Pyörän tavarateline 2 polkupyörälle

ID: 571715

- 21 %
RRP € 889,95
€ 699,95
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Saatavilla verkkokaupasta
Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Kuvaus

Thule Easy Fold XT Pyörän tavarateline 2 polkupyörälle

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Thule EasyFold XT tarjoaa kaiken, mitä voit toivoa perävaunun vetokoukkuun kiinnitettävältä pyörätelineeltä. Vie pyöräsi mihin tahansa kohteeseen. Taitettuna se ei ole tavallista matkalaukkua suurempi, ja se voidaan sijoittaa käytännössä kotiin tai autoon. Thule EasyFold XT:n avulla pyörätelineen kiinnittäminen autoon ja pyörien lastaaminen on niin helppoa kuin vain voit toivoa monien käyttäjäystävällisten ominaisuuksien ansiosta. Innovatiivisen kytkimen ansiosta asennus vetokoukkuun vaatii vain vähän vaivaa, ja kiinnitys autoon on lastenleikkiä. Pyörät on helppo lastata ja purkaa, ja lisävarusteena saatava ramppi helpottaa sitä entisestään. Kun polkupyörät on lastattu, pääset silti käsiksi tavaratilaan käytännöllisen taittomekanismin ansiosta.

Saatavana versioina 2 tai 3 polkupyörälle.
Tämä vakaa ja suurella kantavuudella varustettu kantolaite soveltuu kaikenlaisten polkupyörien kuljettamiseen niiden koosta tai rakenteesta riippumatta. Thule EasyFold XT:hen voi luottaa, olipa kyseessä kevyt maantiepyörä tai maastopyörä, sähköpyörä tai jopa läskipyörä. Thule EasyFold XT on ihanteellinen suurten ja painavien polkupyörien kuljettamiseen, sillä sen hyötykuorma on suuri, pyörien välissä on runsaasti tilaa ja siinä on tilaa pitkälle akselivälille. Irrotettavat rungonpitimet voidaan säätää yksilöllisesti erityyppisille polkupyörille, ja kun ne kiristetään, kuuluu naksahdusääni, kun optimaalinen vääntömomentti on saavutettu, jotta herkät rungot eivät vahingoitu.

Testattu kovimmissa olosuhteissa
Thulella sinun ja muiden tienkäyttäjien turvallisuus sekä polkupyörien suojaaminen vahingoittumiselta ovat etusijalla. Siksi Thule EasyFold XT on testattu laajasti sekä Thulen testikeskuksessa että käytännön olosuhteissa. Thule EasyFold XT:n avulla voit kuljettaa polkupyöräsi turvallisesti mihin tahansa haluamaasi paikkaan - tänään ja vielä vuosien ajan.

Thule EasyFold XT voidaan taittaa kokonaan kokoon vain kahdessa yksinkertaisessa vaiheessa. Se on ergonomisesti muotoiltu ja kokoontaitettuna pienikokoinen, joten sitä on helppo kuljettaa ja säilyttää tavaratilassa tai kotona.

Sopii kaikille polkupyörille
Thule EasyFold XT:llä voi kuljettaa lähes kaikenlaisia polkupyöriä. Sen kantavuus on suuri sekä painon että polkupyörien koon suhteen. Thule EasyFold XT:llä voidaan kuljettaa turvallisesti jopa 3 pyörää, mukaan lukien sähköpyörät, raskaat maastopyörät ja paksut pyörät.

Käyttäjäystävällinen
Thule EasyFold XT on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi, alkaen kantokopan kiinnittämisestä autoon ja polkupyörien lastaamisesta ja kiinnittämisestä kantokoppaan aina taittamiseen, kuljettamiseen ja varastointiin asti.

Yksityiskohdat

  • completely foldable
  • high loading capacity
  • easy attachment of bicycles
  • large distance between rim holders
  • extra long rim straps
  • practical folding mechanism with foot pedal
  • front mounted
  • Locks included to connect the bicycles to the carrier

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
MTB-aloittelijat/Tour, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Aloittelija, Tour / Cross Country, Maraton / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Maantie, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Retkipyöräily, Crossi, Arkiajo/työmatka-ajo, Lifestyle/kaupunkiajo, Arkipyöräily, Lifestyle / Sinkulat, Kaupunkiurheilu, Työmatkapyöräily, Dirt/BMX
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
Carrier for rear rack
Enimmäislasti:
60 kg
Maksimipaino per pyörä:
30 kg
Kuljetettavien lukumäärä:
2 bikes
Kiinnityskappale
Asennuksessa ei tarvita työkaluja.:
kyllä
Asennus
Kasaaminen ilman työkaluja:
Kyllä
Materiaali
Materiaali:
Alumiini
Mitat
Paino (noin):
17.9 kg
Mitat (K x L x S):
63 x 123 x 68
Mitat taitettuna (cm):
63 x 31 x 68 cm
Runko
Takaleveys:
3 tuuma
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
571715

Video

Asiakkaiden mielipiteet

5.0
1 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
0
5 Tähdet
1
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Thule Easy Fold XT Pyörän tavarateline 2 polkupyörälle
Stéphanie
Upea tuote
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Helppo käsitellä, kaikki lukittava, taitettava, jokaisen punnan arvoinen
04.06.2020