paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

25% Alennusta matkakasseista ensi vuoden seikkailuihin | 25% Icebreakeristä - KOODI: Icebreaker25

Thule

118 Tuotetta
Thule
Thule

Laatua ilman kompromisseja - Thule

1940-luvulla Ruotsissa perustettu Thule on yksi johtavista urheiluvälineiden kuljetutustarvikkeiden valmistajista. Se tarjoaa monipuolisia ja muunneltavia kuljetusratkaisuja esimerkiksi auton katolle, tavaraluukkuun tai peräkoukkuun kiinnitettäväksi. Tuotemerkin kantavat ominaisuudet ovat suunnittelun, käytettävyyden ja laadukkaiden materiaalien symbioosi. Kuljetat polkupyörät, urheiluvälineet tai muut tarvikkeet turvallisesti, aerodynaamisesti ja ajattoman tyylikkäästi.

Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Mitä tahansa kuljetatkin - Thule

Kaikki varusteet retkeilyyn ja vaellukseen merkiltä Thule! Aktiivinen elämäntapa tarkoittaa sitä, että harrastusvälineitä ja muita varusteita on taloudessa lukuisia. Suksipareja, polkupyöriä, jääkiekko- tai muita pelivarusteita ja -suojuksia, kanootti, ehkä lumilauta tai jopa surffilauta... Urheilullinen perhe tarvitsee lisäksi turvallisia lastenistuimia tai lapsille sopivia pyörävaunuja. Puhumattakaan tietokonelaukuista, kamera- ja kännykkäkoteloista, pyöräkoreista ja niin edelleen. Luonnollisesti haluat että tärkeät varusteesi on helppo ja turvallinen kuljettaa paikasta toiseen. Ruotsalainen Thule on vastaus kaikkiin näihin vapaa-ajan kuljetustarpeisiin. Vuonna 194 perustetun yrityksen pääkonttori on edelleen Ruotsin Malmössa, Thule-tuotteiden valmistus ja jälleenmyynti on levinnyt ympäri maailmaa.

Suojaa perheesi, harrastusvälineesi ja omaisuutesi

Tukevat, turvalliset ja monikäyttöiset kuljetuslaatikot tai -telineet vapauttavat sinut monesta huolesta. Lukittavat ja jämäkät kuljetusratkaisut takaavat varusteiden täydellisen suojan kuljetuksen ja säilytyksen aikana, liikuitpa sitten autolla, junassa tai lentokoneessa. Välineet säilyvät pölyttöminä ja kuivina. Kalleimman omaisuutesi eli perheesi turvallisuuden takaaminen on vieläkin tärkeämpää. Pyörän lastenistuimilta, urheiluvaunuilta tai lastenkuljettimilta tulee vaatia vain parasta laatua ja turvaominaisuuksia. Thule-tuoteperhe on laajentunut kattamaan useimmat ja yleisimmät harrastusvälineiden kuljetustarpeet. Talviurheiluun, vesiurheiluun tai polkupyörän kuljettamiseen on erilaisia vaihtoehtoja ja malleja, joista löydät itsellesi ja varusteillesi sopivimmat. Tutustu Thule-kuljetusvälineisiin ja niiden ominaisuuksiin, ja vakuutut tuotteiden laadusta. Löydät Thule-mallistosta vaihtoehtoja niin suuriin kuin pieniinkin kuljetustarpeisiin, esimerkiksi:
  • Pyörätelineet
  • Kuljetuslaatikot ja kattotelineet autoon
  • Lastenistuimet, lastenkuljettimet ja urheiluvaunut
  • Telineet kanoottien ja kajakkien kuljetukseen
  • Pussit suksille, polkupyörille ym. Urheilutarvikkeille
  • Kotelot ja laukut tietotekniikalle, kameroille ja puhelimille
  • Kattavan valikoiman muita laukkuja, kasseja ja reppuja

Laatua ja turvallisuutta kuljetukseen ja säilytykseen

Useimmiten pokupyörä siirretään paikasta toiseen ajamalla. On kuitenkin tilanteita, jolloin pyörä on kuljetettava autolla, esimerkiksi huoltoon vienti, lomamatkalle tai pidemmälle pyöräretkelle lähtö. Thule-pyörätelineistä voit valita telineet yhdelle tai useammalle pyörälle. Kiinnitys on joko auton katolle, vetokoukkuun tai tavaratilan oveen. Kattoteline on oiva ratkaisu, jos kuljetat pyörää usein. Vetokoukkuun kiinnitettävä teline sopii jopa neljälle pyörälle, ja pääsy tavaratilaan säilyy esteettömänä myös telineiden ollessa paikoillaan. Ellei autossa ole vetokoukkua, voi telineen kiinnittä myös tavaratilan oveen. Pikakiinnityksillä irrotettavat telineet puolestaan sopivat parhaiten vain satunnaiseen kuljettamiseen, se vie vähän tilaa tavaratilassa ollessaan ja ne on helppo kiinnittää tarvittaessa. Sukset, sauvat, lumilaudat ym. isot talviurheiluvälineet kulkevat kätevimmin auton katolla kuljetuslaatikossa. Thule-laatikoissa on valinnanvaraa sekä litrakoon että muiden ominaisuksien suhteen, voit valita perusmallin tai huippuunsa suunnitelluilla luksusominaisuuksilla varustetun laatikon. Kaikki mallit ovat aerdynaamisia ja niissä on keskuslukitus, joka lisää turvallisuuta ja estää laatikon jäämisen auki vahingossa. Kuljetuslaatikoissa siirtyvät paikasta toiseen totta kai myös vavat ja muut kalastusvälineet kalareissulle suunnattaessa tai vähemmän urheilulliset tarvikkeet, kuten laukut ja kassit lomamatkalla. Anoppia laatikossa ei -sen lempinimestä huolimatta, kannata koettaa kuljettaa. Niin pyörätelineen kuin kuljetuslaatikon perusta auton katolla on kattoteline, jonka kiinnikkeisiin erilaiset säilytysratkaisut lisätään. Automerkistä ja -mallista riippuu, millainen kattoteline on paras valinta. Tarkista mallien sopivuus ennen hankintaa! Myös erilaiset vesiurheiluvälineet kuten kanootit, kajakit tai lainelaudat kulkevat sujuvasti auton katolle kiinnitettävissä Thule-telineissä. Junaan, bussiin tai lentokoneeseen pakattaessa pyörä tai sukset on helpointa pakata kevyeeseen mutta kestävään pussiin. Thule-mallit ovat kulutusta kestäviä ja täyttävät useimpien lentoyhtiöiden standardit. Aina ennen urheiluvälineiden rahtia kannattaa ottaa selvää lentoyhtiöiden määräyksistä ja suosituksista, samoin urheiluvälineiden kuljetushinnoista.

Lastenistuimet ja muut tarvikkeet

Sporttisen perheen lapset ovat pyöräilyharrastuksessa mukana jo ennen kuin osaavat itse pyöräillä. Thule-lastenistuimet ja lastenkuljetusvaunut tekevät perheen yhteisistä pyörälenkeistä iloisia, jo vauvaikäisen voi ottaa lenkille mukaan urheilumallisissa lastenvaunuissa. Jotkin Thule-mallit palvelevat sekä pyöräillessä että lenkkeillessä, näin lapsi ei jää paitsi mistään liikuntamuodosta. Lastenkuljetustuotteissa pääpaino on turvallisuudessa, helppokäyttöisyydessä ja tuotteiden muunneltavuudessa lapsen kasvaessa. Mallistoissa on luonnollisesti myös sadesuojia ynnä muita lisätarvikkeita lasten kuljettamista varten. Näin lapset voivat huoletta ja turvallisesti olla mukana vanhempien harrastuksissa ja arkiliikunnassa.
Arkielämä edellyttää meiltä lukuisten tietoteknisten laitteiden kuljettamista. Kännykkä, läppäri, tabletti, kamera ja niiden yhdistelmät liikkuvat mukana niin töihin, vapaa-ajalle kuin matkoillekin. Suojaa tärkeä elektroniikkasi jämäköillä ja kestävillä Thule-laukuilla ja -koteloilla. Tuotteiden suunnittelu on saanut vaikutteita urheiluvälineiden kuljetusmallistosta, joten tietokonelaukut ja kännykkäpussit tarjoavat samaa virtaviivaista muotoilua ja loppuun asti harkittua turvallisuutta. Erikokoiset reput, matkakassit ja -laukut sekä pyörän tarakkatelineeseen kiinnitettävät pyörälaukut täydentävät monipuolisen, laadukkaan ja tarpeidesi mukaan muuntuvan Thule-kuljetustuotevalikoiman. Matkailuautoharrastaja löytää Thulelta myös markiisit, teltat ja muut lisävarusteet. Löytyypä Thule-mallistoista lumiketjujakin, jos matkasi suuntautuu maihin joissa nastarenkaiden käyttö ei ole sallittua.

Huoletonta ostamista verkosta

Haluat elämääsi liikuntaa, matkailua ja muuta aktiivista toimintaa. Kaupoissa kiertely ja jonoissa seisominen ei tunnu sopivan tähän kokonaisuuteen. OStaminen verkosta vapauttaa aikaa ja hermoja hauskempiin harrastuksiin. Addnature.fi -verkkokaupan valikoimista löydät tutut laatumerkit, tuotekuvausten ja -kuvien avulla valinta on tehty mahdollisimman helpoksi. Klikkaa Thule-telineet ja kuljetusratkaisut ostoskoriisi, valitse haluamasi maksutapa lukuisista eri vaihtoehdoista ja paketti on ovellasi ennen kuin huomaatkaan. Addnaturen sadan päivän ilmaisen palautusoikeuden ansiosta vääriä ostopäätöksiä ei ole, asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi tilauksen tekemisestä tai palautuksen käytännöistä. Addnature.fi on aktiivisen ihmisen ensimmäinen etappi kohti liikkuvaa elämäntapaa ja urheiluvälineiden turvallista kuljetusta. Snoukkaloma Alpeilla, perhokalastusta Tenolla tai reipas sunnuntaipyöräily perheen kanssa... Kaikkiin liikuntatarpeisiisi ja välineiden kuljetukseen löytyvät oikeat tuotteet ja tarvikkeet Addnature.fi -verkkokaupasta.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.