Pyöräkauppa netissä
Jalkineet uusiin seikkailuihin | Löydä omat suosikkikenkäsi vaellukselle

Miesten Timberland kengät

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Miesten Timberland kengät pitävät jalkasi kuivina joka säällä

Yhdysvaltalainen Timberland on jo vuosien ajan ollut syys- ja talvipukeutumisen luottonimi, jonka laadukkaaseen nimeen voi todella luottaa. Kestäviä ja toiminnallisia vaatteita valmistava brändi on erityisen tunnettu lujista kengistään, joiden yksinkertaisen sporttinen muotoilu kenkämallin klassisen värin lisäksi on helposti tunnistettavissa. Tutustu mallistoon ja ymmärrät, miksi nämä kengät ihastuttavat vuosi toisensa jälkeen ympäri maailman!

Tyylikästä sporttisuutta sekä kaupungille että ulkoiluun

Varmasti lähes jokainen tietää Timberlandin tunnetuimmat kengät: nuo tutut keltaiset, vaellussaappaasta selkeästi inspiraationsa saaneet varrelliset vapaa-ajan kengät, joita tänä päivänä saa keltaisen lisäksi myös useassa muussa värissä. Nämä kengät eivät ole nousseet ikoniseen asemaan aivan turhaan, sillä niiden käytännöllinen nupukkinahkapinta hylkii vettä tehokkaasti. Kengät ovat siis täydellinen valinta esimerkiksi juurikin Suomen syyssäähän tai talven loskaisille keleille. Näiden saappaiden sporttinen tyyli on myös helppo yhdistää kaupunkipukeutumiseen, tuomaan rento lisäys muodollisempaankin asuun.

Valikoimastamme löydät tietenkin myös muut Timberlandin kengät miehille, yhtä lailla niin vapaa-aikaan kuin vaelluksillekin sopien. Valittavanasi on kenkiä nauhoilla ja ilman sekä eri korkuisilla varsilla. Yhteistä kaikille kenkämalleille on kuitenkin korkealaatu ja käytännöllisyys. Löydät niistä esimerkiksi paksun pohjan, joka eristää kylmää tehokkaasti ja jossa on loistava pito. Valikoimassa on myös esimerkiksi klassikkomalli entistä kevyemmistä materiaaleista. Nämä kengät ovat miellyttävämmät jalassa etenkin, jos kävelyä tulee paljon ja on myös helpompi pakata matkalaukkuun mukaan reissuja varten. Mutta älä anna keveyden hämätä: myös nämä kengät ovat kestävä ja pitkäikäinen kumppani, joka pitää varpaasi takulla kuivina!

Varusteet rentoon vapaa-aikaan ja vaativille vaelluksille

Mikä Timberland kengissä on parasta? Meidän mielestämme monikäyttöisyys – ne sopivat yhtä hyvin luontopolulle kuin urbaaniin tyyliin. Löydät meiltä tietysti myös laajan valikoiman naisten Timberland kenkiä ja Timberland kenkiä lapsille. Tarkkojen tuotekuvausten ja -kuvien ansiosta meillä asioidessasi tiedät tasan tarkkaan, mitä olet tilaamassa, ja 30 päivän avokaupan ansiosta sinulla on runsaasti aikaa varmistua siitä, että tilaamasi tuotteet vastaavat odotuksiasi.