Pyöräkauppa netissä
Perheretket | Kesän yhteistä laatuaikaa

Naisten Timberland kengät

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38

Valmistaja

Värit

  • harmaa

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Timberland Premium Saappaat 6" Naiset, harmaa harmaa
Timberland
Premium Saappaat 6" Naiset, harmaa
€ 209,95 € 112,95
- 46 %
ilmainen toimitus
  • Saatavana useassa eri koossa!
Timberland Premium Saappaat 6" Naiset, harmaa

Naisten Timberland kengät – suosikkeja ympäri maailman

Yhdysvaltalainen Timberland on jo vuosien ajan ollut yksi suosituimmista syys- ja talvipukeutumisen luottonimistä. Eikä suinkaan suotta! Tämä kestäviä ja toiminnallisia vaatteita valmistava firma on nimittäin erityisen tunnettu kengistään, joiden yksinkertaisen sporttinen muotoilu on sekä ehdottoman laadukas ja kestävä, että myöskin helposti tunnistettavissa upen, ajattoman ilmeensä ansiosta. Tutustu naisten Timberland mallistoon ja ymmärrät oitis sen, miksi nämä kengät ihastuttavat vuosi toisensa jälkeen ympäri maailman!

Tyylikkäät ja kestävät kengät monenlaisiin tilanteisiin

Timberlandin kengistä varmasti tunnetuimmat ovat kellertävän konjakinruskeat vaellussaapastyyliset kengät. Sen käytännöllinen nupukkinahkapinta hylkii vettä tehokkaasti, ja sopii erinomaisesti esimerkiksi täällä Suomessa tuttuun loskasäähän! Timberlandin klassikkokengät ovat aidosti monikäyttöiset. Niiden paksu pohja eristää tehokkaasti, minkä lisäksi pohjan on hyvä pito ja nilkkaa tukeva varsi sopivat loistavasti metsäretkelle. Saappaiden ikoninen sporttinen tyyli kuitenkin on helppo yhdistää myös kaupunkipukeutumiseen tuomaan rento lisäys muodollisempaankin asuun. Varpaat pysyvät kuivina esimerkiksi työmatkalla.

Timberlandin valikoimasta löydät kuitenkin myös monia muita naisten kenkämalleja esimerkiksi matalammalla varrella, mitkä sopivat loistavasti syys- ja kevätsäähän. Timberlandin naisten kenkien valikoimassa on myös talvisaappaita, jotka pitävät jalkasi paitsi kuivina myös lämpiminä. Naisten talvikengissä on esimerkiksi korkeampi varsi sekä paksumpi vuori, joiden ansiosta jalkasi pysyvät paitsi kuivina myös lämpiminä. Saatavilla on myös klassikkomalli entistä kevyemmistä materiaaleista. Nämä kengät ovat miellyttävämmät jalassa etenkin jos kävelyä tulee paljon ja ne on myös helpompi pakata matkalaukkuun mukaan reissuja varten. Keveydestään huolimatta laadusta ei ole tingitty, ja myös kevyemmät mallit ovat vedenkestäviä ja pitkäikäinen kumppani.

Varusteet rentoon vapaa-aikaan ja vaativille vaelluksille

Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät monia tuotteita, jotka sopivat aktiiviseen elämään niin kaupungissa kuin luonnossakin. Meiltä tilaat näppärästi ja turvallisesti, ja koska haluamme tarjota alan parasta asiakaspalvelua, saat meiltä tietenkin myös ilmaiset palautukset.