paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Timberland

74 Tuotetta
Timberland

Timberland valmistaa laadukkaita ulkoiluvarusteita luontoa kunnioittaen

Bostonissa 1973 perustettu Timberland nousi trendimerkiksi aluksi hiphoppareiden ja toisaalta rakennusmiesten suosimien bootsiensa ansiota. Tänään nimen takaa löytyy monenlaisia ulkoilujalkineita ja -vaatteita. Uskollisena motolleen "Make it Better" yritys käyttää tuotteissaan ekologisia materiaaleja kuten hamppua, luomupuuvillaa ja kierrätettyjä kuituja. Yritys sitoutuu toimimaan ympäristön parhaaksi ja samalla takaamaan parhaan laadun.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Timberland - maanläheistä tyylikkyyttä myös city-ihmisen makuun

Osta Timberland -kengät retkeilyyn ja vaellukseen! Timberland on yhdysvaltalainen ulkoiluvaatteiden valmistaja ja jälleenmyyjä. Erityisesti merkki tunnetaan jalkineistaan. Timberland vaelluskengät ovat olleet hittituote talvikenkämarkkinoilla jo useita vuosia, tunnetuimpana mallina legendaarinen kamelinvärinen 6 in Premium WP Boot Cognac –kenkä. Merkin kengät sopivat sekä ulkoilu-, vaellus- ja vapaa-ajan käyttöön. Kenkien lisäksi yritys valmistaa myös esimerkiksi vaatteita, kelloja, silmälaseja ja nahkatuotteita.
Timberland on perustettu vuonna 1952, kun yrityksen perustaja, kengäntekijä Nathan Swartz osti puolet The Abington Shoe Company -yrityksestä. Kolmen vuoden päästä Swartz hankki loputkin yrityksestä ja teki siitä perheyrityksen. Vuonna 1973 yrityksen valmistavat, innovatiivisen valmistusprosessin avulla tuotetut vedenkestävät nahka-bootsit saivat brändi nimen Timberland. Kenkien ennen näkemättömän suosion vuoksi myös yrityksen nimi vaihdettiin ja se nimettiin kenkien mukaisesti The Timberland Company:ksi. 80-luvulla tunnetuksi kasvanut brändi aloitti maailmanvalloituksensa Euroopan markkinoilta. Yritys siirtyi kenkien valmistajasta elämäntapa-brändiksi ja aloitti muunmuassa vaatteiden ja naisten kenkien valmistuksen. Tästä alkoi myös tuotevalikoiman kasvu, joka on jatkunut siitä saakka.

Timberland tarjoaa paljon erilaisia kenkiä

Vaikka Timberland on tullut tunnetuksi erityisesti vaelluskengistään, merkiltä löytyy myös paljon muita kenkämalleja. Lisäksi valmistajan muodikkaat nahkaiset vaelluskengät soveltuvat hyvin myös tyylikkään ja trenditietoisen ihmisen talvi- tai syyskauden kengiksi kaupunkikäyttöön. Legendaariset Timberland bootsit eivät ole pelkästään vaelluskengät, vaan ne istuvat myös city-ihmisen jalkaan esimerkiksi farkkujen kanssa yhdistettynä. Timberland -kengät tarjoavat maanläheistä tyylikkyyttä moneen makuun. Tuotevalikoimasta löydät kengät, vaatteet ja asusteet niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Laajat tuotevalikoimat ja perinteikkäät tuotteet

Timberlandin tavoitteena on kannustaa ihmisiä vaikuttamaan omaan elämänpiiriinsä. Tässä tavoitteessa yritys toimii itse kannustavana esimerkkinä luomalla erinomaisia, käänteentekeviä tuotteita sekä vastuullisella yritystoiminnalla. Timberland -kengät ovat tarpeeksi mukavat koko päivän pidettäviksi ja tarpeeksi kestävät kokovuotiseen käyttöön. Yritys ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen tuotteidensa suosion turvin, vaan jatkaa väsymätöntä tuotekehittelyään eteenpäin, kehittäen jatkuvasti yhä parempia ja kestävämpiä tuotteita sekä innovatiivisempia keksintöjä. Timberland myy tuotteitaan kolmen eri brändin alla. Timberland -nimen alla on yrityksen vaatetuotanto, joka koostuu lujatekoisista, ulkokäyttöön soveltuvista ja ympäristötietoisista vaatteista ja asusteista miehille, naisille ja lapsille. Timberland Pro -merkin alta löytyvät ammattilaiskäyttöön tarkoitetut työkengät. Yrityksen jalkineita taas myydään nimellä Timberland Boot Company.
Timberland Boot Company on yrityksen lippulaivabrändi, sillä Timberland on tunnettu erityisesti kengistään.

Materiaalit ja laatu

Merkin kengät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja hienoimmasta nahasta. Mallien suunnittelussa perinteiden kunnioitus yhdistyy nykyaikaiseen moderniin muotoiluun, josta syntyy kaikkien tuntema ja maailmalla arvostettu ajaton Timberland -kenkä. Kenkien ensiluokkaisten valmistusmateriaalien toimittajana toimii muunmuassa perinteikäs Horween, joka on yksi Yhdysvaltojen hienoimpien nahkojen valmistajista jo vuodesta 1905, yli sadan vuoden kokemuksella. Horween nahat ovat niin kulutusta kuin aikaakin kestäviä ja ne ovat mukana luomassa Timberland kenkien uniikkia ja tyylikästä ulkonäköä. Kenkien ulkopohjasta taas vastaa vuonna 1937 perustettu Vibram, joka valmistaa kestävimmät ja suorituskykyisimmät ulkopohjat mukavuutta unohtamatta. Korkealaatuiset kangasmateriaalit ovat jo vuodesta 1891 toimineen North Carolina's Cone Denim -yrityksen käsialaa. Timberland kenkien valmistusmateriaalit tuotetaan vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla perinteikkäissä yrityksissä, joissa käsityöläistaitojen kunnioitus on suurta. Näiden materiaalien ansiosta merkin kengät ovat säänkestävät, helposti korjattavissa ja kestävät käytössä juuri niin pitkään kuin haluat.
Jalkineiden lisäksi yritys valmistaa myös laadukkaita vaatteita ja asusteita, esimerkiksi ulkovaatteita , svetareita, huppareita, kauluspaitoja, t-paitoja, housuja ja shortseja, sekä naisille hameita. Asusteita ja muita oheistuotteita valikoimasta löytyy aina päähineistä käsineisiin ja sukista laukkuihin ja silmälaseihin. Timberland vaatteet ovat funktionaalisia ja moneen tilanteeseen sopivia. Kuten kengissäkin, vaatteissa yhdistyy kestävyys ja maanläheinen tyylikkyys. Merkin vaatteet sopivat hyvin niin ulkoilu- ja reippailukäyttöön kuin maanläheisen tyylin omaavan kaupunkilaisen vapaa-ajankäyttöön. Linjakkaat ja kauniisti muotoillut vaatteet näyttävät taatusti hyvältä päälläsi ja rennot hupparit ja svetarit on mukava vetää päälle vapaapäivänä.

Pro - Ammattilaisen käyttöön ammattimaista laatua

Timberland Pro on yrityksen vuonna 1999 lanseeraama brändi, joka kattaa useamman malliston työkäyttöön tarkoitettuja ensiluokkaisia ja kestäviä ammattilaiskenkiä. Merkin ja mallistojen suunnittelu lähti liikkeelle teollisuuden alojen tutkimuksesta ja työntekijöiden haastatteluista, joilla pyrittiin selvittämään mitkä työntekijöiden tarpeet eivät tule täytetyiksi muissa vastaavissa tuotteissa. Tämän jälkeen aloitettiin nämä vaatimukset ja tarpeet täyttävien kenkien valmistus. Nykyisin Pro -brändin alle on suunniteltu kenkämallistot perinteisten teollisuudenalojen lisäksi myös esimerkiksi sairaalakäyttöön. Kaikissa Pro -kengissä hyödynnetään uusinta teknologiaa parempien työkenkien valmistamiseksi erityisesti niille, jotka joutuvat työssään seisomaan paljon tai tarvitsevat erityistä turvallisuutta kengiltään. Merkin alta löydät työkenkiä seuraavissa kategorioissa: Teollisuusaloille, terveydenhoitoaloille, turvallisuustyöntekijöille sekä palvelualoille.
Teollisuusaloille tarkoitettu Timberland Pro -mallisto sisältää erilaisin ominaisuuksin varustettuja kenkiä. Boondock -malli on tehty kaikkein äärimmäisimpiä olosuhteita ja ympäristöjä silmällä pitäen, eli se suojaa jalkojasi niin kylmältä, vedeltä, jäältä kuin tuuleltakin. Kengät ovat mukavat jalassa ja niissä on tilava istuvuus ja suojakärjet, jotka suojaavat jalkojasi esimerkiksi painavilta esineiltä. Vedenkestävä Hyperion -malli on monipuolinen työkenkä hyvin monenlaiseen työtehtävään. Anti-Fatigue -teknologia lisää kengän mukavuutta ja auttaa sinua jaksamaan jaloillasi koko päivän. Lisäksi kevyet metallikärjet suojaavat jalkojasi onnettomuuksilta. Endurance- ja Helix -mallit sopivat sinulle, joka joudut seisomaan töissäsi pitkiä aikoja. Ne on muotoiltu Anti-Fatigue -teknologiaa hyödyntäen. Titan -malli tarjoaa kevyttä, mutta kestävää suojaa jaloillesi moniin eri käyttötarkoituksiin. Suojakärjet ja reipas istuvuut tekevät työstäsi sekä turvallista että mukavaa.

Lisätietoa tuotteista ja materiaaleista

Terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu Renova -malli on muotoilultaan matalaprofiilinen kenkä. Myös tässä kengässä on hyödynnetty Anti-Fatigue -teknologiaa, joka on suunniteltu vaimentamaan iskuja ja tarjoamaan tehokkaan energian palautuksen jalan niille alueille, joissa se on todella tarpeen. Siten se tarjoaa myös pitkävaikutteista ja kokopäiväistä mukavuutta seisomatyöntekijöille. Renova -mallista löydät myös liukastumista ehkäisevän ulkopohjan, joten voit huoletta kiirehtiä sairaalan tai terveyskeskuksen käytäviä avuntarvitsijoiden luokse. Tyylikäs Five Star -malli on suunniteltu vastaamaan asiakaspalvelijoiden tarpeita. Kengässä on käytetty samoja Anti-Fatigue ja SafeGrip (liukuesto) -teknologioita kuin Renova-mallissa, jotka tekevät kengästä mukavan ja askelluksesta itsevarman. Asiakaspalvelijan tyylikkyyttä on lähdetty hakemaan kengän asiallisella muotoilulla. Valor -kenkä on turvallisuusammattilaisen, esimerkiksi vartijan kenkä. Se tarjoaa kevyttä mukavuutta sekä suojaa jaloillesi. Lisäksi kenkä on valmistettu säänkestäväksi. Timberland Pro kengissä työnteko on sujuvaa, turvallista ja mukavaa - ne ovat ammattilaisten ammattilaisille tekemät.


TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: service(at)addnature.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.