Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin
Timberland valmistaa laadukkaita ulkoiluvarusteita luontoa kunnioittaen
Bostonissa 1973 perustettu Timberland nousi trendimerkiksi aluksi hiphoppareiden ja toisaalta rakennusmiesten suosimien bootsiensa ansiota. Tänään nimen takaa löytyy monenlaisia ulkoilujalkineita ja -vaatteita. Uskollisena motolleen "Make it Better" yritys käyttää tuotteissaan ekologisia materiaaleja kuten hamppua, luomupuuvillaa ja kierrätettyjä kuituja. Yritys sitoutuu toimimaan ympäristön parhaaksi ja samalla takaamaan parhaan laadun.

Timberland

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

 • 32
 • 33
 • 36

Värit

 • harmaa
 • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Timberland Premium Saappaat 6" Naiset, harmaa
Timberland Premium Saappaat 6" Naiset, harmaa harmaa
Timberland
Premium Saappaat 6" Naiset, harmaa
OVH € 209,95 € 112,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: US 5,5 | EU 36
- 46 %
Timberland Icon Collection Premium Saappaat 6" Lapset, musta
Timberland Icon Collection Premium Saappaat 6" Lapset, musta musta
Timberland
Icon Collection Premium Saappaat 6" Lapset, musta
OVH € 109,95 € 59,95
 • Versiot: US 1 | EU 32,5
- 45 %

Timberland - maanläheistä tyylikkyyttä myös city-ihmisen makuun

Timberland -kengät retkeilyyn ja vaellukseen Addnaturelta Timberland on yhdysvaltalainen ulkoiluvaatteiden valmistaja ja jälleenmyyjä, joka tunnetaan erityisesti ulkoilujalkineistaan. Timberland on merkkinä tunnettu ympäri maailman ja laadukkaasta ulkonäöstään tunnistettavia Timberland kenkiä näkyy niin maailmantähtien kuin tavallisten tallaajien jaloissa. Timberland vaelluskengät ovat olleet hittituote talvikenkämarkkinoilla jo useita vuosia, tunnetuimpana mallina legendaarinen kamelinvärinen 6 in Premium WP Boot Cognac –kenkä. Nämä keltaiset nahkaiset varsikengät ovat varmasti useimmille tutut. Merkin kengät sopivat sekä ulkoilu-, vaellus- ja vapaa-ajan käyttöön ja tuotevalikoima kattaa sekä miesten, naisten että lasten kengät.

Tuotemerkin tarina

Timberland on perustettu vuonna 1952, kun yrityksen perustaja, kengäntekijä Nathan Swartz osti puolet The Abington Shoe Company -yrityksestä. Kolmen vuoden päästä Swartz hankki loputkin yrityksestä ja teki siitä perheyrityksen. Vuonna 1973 yrityksen valmistavat, innovatiivisen valmistusprosessin avulla tuotetut vedenkestävät nahka-bootsit saivat brändi nimen Timberland. Kenkien ennen näkemättömän suosion vuoksi myös yrityksen nimi vaihdettiin ja se nimettiin kenkien mukaisesti The Timberland Company:ksi. 80-luvulla tunnetuksi kasvanut brändi aloitti maailmanvalloituksensa Euroopan markkinoilta. Yritys siirtyi kenkien valmistajasta lifestyle-brändiksi ja aloitti muun muassa vaatteiden ja naisten kenkien valmistuksen. Tästä alkoi myös tuotevalikoiman kasvu, joka on jatkunut siitä saakka.

Timberland tarjoaa paljon erilaisia kenkiä

Vaikka Timberland on tullut tunnetuksi erityisesti vaelluskengistään, merkiltä löytyy myös paljon muita kenkämalleja. Taattua laatua ovat merkin kaikki jalkineet, joista jokaiselle löytyy varmasti mieluinen malli. Timberland kengät on suunniteltu erityisesti käyttömukavuutta ajatellen. Niillä tallataan kilometri toisensa jälkeen tuullessa kuin tuiskussa. Parasta tosiaan on se, että Timberland kengät on kehitetty kestämään haastavimpiakin sääolosuhteita, joten voit käyttää niitä ympäri vuoden. Suomen nopeasti vaihtuvissa säätiloissa on tarvetta monikäyttöisille kengille, jotka eivät sade- tai lumikuuroja hätkähdä. Älä anna kuitenkaan käytännöllisyyden ja käyttömukavuuden hämätä. Merkin muodikkaat nahkaiset vaelluskengät soveltuvat hyvin myös tyylikkään ja trenditietoisen ihmisen talvi- tai syyskauden kengiksi kaupunkikäyttöön. Timberland kengät tarjoavat maanläheistä tyylikkyyttä moneen makuun.

Addnaturelta löydät monipuolisen valikoiman myös Timberlandin kenkiä muiden retkeily- ja ulkoilutuotteiden lisäksi. Olit sitten tähtäämässä vaellusretkelle, urheilemaan, viettämään vapaa-aikaa tai etsimässä kunnon talvikenkiä löytyy valikoimistamme tuotteita näistä kaikista kategorioista. Erilaisiin käyttötarkoituksiin suunnitelluissa malleissa on kiinnitetty huomiota eri asioihin, mukavuutta minkään kenkäparin kohdalla unohtamatta. Tuotteita löytyy ihan jokaiselle vauvasta vaariin, niin naisille, miehille kuin lapsille. Talvikeleille pakkasen paukkuessa on hyvin vuorattu ja vedenpitävä Timberlandin talvikenkä ehdoton, kun taas kesällä auringon paistaessa sandaalit viilentävät jalkoja. Jos etsit kestävää ja hyvin suunniteltua kenkäparia on valintasi ehdottomasti Timberland. Löydät valikoimastamme:

Timberland-kenkien ominaisuudet

Timberland kengät ovat tarpeeksi mukavat koko päivän pidettäviksi ja tarpeeksi kestävät kokovuotiseen käyttöön. Yritys ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen tuotteidensa suosion turvin, vaan jatkaa väsymätöntä tuotekehittelyään eteenpäin, kehittäen jatkuvasti yhä parempia ja kestävämpiä tuotteita sekä innovatiivisempia keksintöjä. Timberland kengät tunnetaan maailmanlaajuisesti erityisesti seuraavista piirteistään:

 • Kestävyys
 • Vedenpitävyys- käy niin säähän kuin säähän
 • Laadukkuus
 • Perinteikäs yritys, joka huolehtii työntekijöistään
 • Käyttömukavuus
 • Tyylikkyys ja ajankohtaisuus
 • Merkki, jonka lähes jokainen tunnistaa

Materiaalit ja laatu

Merkin kengät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja hienoimmasta nahasta. Mallien suunnittelussa perinteiden kunnioitus yhdistyy nykyaikaiseen moderniin muotoiluun, josta syntyy kaikkien tuntema ja maailmalla arvostettu ajaton Timberland -kenkä. Kenkien ensiluokkaisten valmistusmateriaalien toimittajana toimii muunmuassa perinteikäs Horween, joka on yksi Yhdysvaltojen hienoimpien nahkojen valmistajista jo vuodesta 1905, yli sadan vuoden kokemuksella. Horween nahat ovat niin kulutusta kuin aikaakin kestäviä ja ne ovat mukana luomassa Timberland kenkien uniikkia ja tyylikästä ulkonäköä. Kenkien ulkopohjasta taas vastaa vuonna 1937 perustettu Vibram, joka valmistaa kestävimmät ja suorituskykyisimmät ulkopohjat mukavuutta unohtamatta. Korkealaatuiset kangasmateriaalit ovat jo vuodesta 1891 toimineen North Carolina's Cone Denim -yrityksen käsialaa. Timberland kenkien valmistusmateriaalit tuotetaan vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla perinteikkäissä yrityksissä, joissa käsityöläistaitojen kunnioitus on suurta. Näiden materiaalien ansiosta merkin kengät ovat säänkestävät, helposti korjattavissa ja kestävät käytössä juuri niin pitkään kuin haluat.