paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tarjouksia vaelluskengistä | Jalkineet vaelluspoluille vähennetyin hinnoin

Toaks

35 Tuotetta
Toaks

Toaks - ruokailuvälineet kevyesti mukana

Parhaita ulkoiluvarusteita ei testata ja tutkita niinkään laboratoriossa, vaan ulkona luonnossa. Tämä ajattelutapa ohjaa kalifornialaisen Toaksin toimintaa ja on johtanut kevyimpien retkikeittimien kehittämiseen. Titaanin käyttö on ollut mullistavaa kaikille retkeilijöille, jotka haluavat matkata mahdollisimman kevyin varustein.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Toaks valmistaa välineet toimivaan retkikeittiöön

Toaks on tuotemerkki, joka tunnetaan nykypäivän vaativien retkeilijöiden ja vaeltajien keskuudessa. Brändille tunnuksenomainen jalanjälkikuvio on nähtävissä merkin valmistamissa tuotteissa, tuoden niihin samalla hyvin ainutlaatuisen leiman. Vuonna 2011 Kaliforniassa perustettu brändi valmistaa titaanista kestävät retkikeittiövälineet, jotka on kaiken lisäksi helppo puhdistaa käytön jälkeen. Jokainen Toaksin valmistama tuote syntyy tarkan tuotekehityksen ja huolellisen testauksen tuloksena. Toaks tekee kestävät kattilat, retkikeittimet, ruokailuvälineet, kupit ja pullot, jotka vastaavat vaativimmankin ulkoilijan tarpeisiin.

Koska titaani on samanaikaisesti sekä painoltaan kevyt että kestävyydeltään vahva materiaali, se sopii mitä parhaiten ulkoilmaelämään, jossa keveys on valttia ja kestävyys ehdotonta plussaa. Jokaisen ratkaisun luomisen äärellä Toaks on viettänyt lukemattoman määrän työtunteja – vain, jotta aikaansaannokset olisivat mahdollisimman toimivia vaativilla vaelluksilla ja retkillä. Yritys jatkaa tuotekehitystään jatkuvasti ja kuuntelee mielellään asiakkaitaan, jotka ovatkin niitä parhaita raikkaan ulkoilmaelämän asiantuntijoita. Kuitenkin tähän mennessä on jo luotu jotain hyvin suurta – nimittäin retkeilytuotteita, joiden käyttömukavuus ja helppo mukana kuljetettavuus on hiottu äärimmilleen toimiviksi. Nyt löydät Toaksin laadukkaat retkikeittiövälineet myös meiltä Addnaturelta.

Toaks kattilat – runsas valikoima retkiruokailun pelastajia

Toaks Titanium -sarjan tuotteet ovat nimensä mukaisesti titaanisia, kevyitä retkiratkaisuja. Sarjaan kuuluu kaikkea mahdollista mukeista ja juomapulloista lähtien aina ruokailuvälineisiin ja kattiloihin. Toaks-kattilat ovatkin yksi olennainen osa tätä tuoteperhettä. Titaanista valmistetut kattilat sekä kestävät ajan hammasta että näyttävät hyvältä jo pelkällä pikku pyyhkäisyllä – miten mainioita ominaisuuksia metsäretkillä, tuotteiden kevyestä painosta puhumattakaan. Kattiloita on saatavilla runsaassa kirjossa, monessa eri koossa, niin kannellisina kuin pieninä, varrella varustettuina kannettominakin malleina.

Toaks Titanium 550ml on näppärän kokoinen kattila, jossa kiehauttaa retkieväät pienemmälle porukalle. Toaks Titanium 900ml on puolestaan kattilamalli, jota käytettäessä syötävää riittää isommallekin poppoolle. Toaks 1100ml kattilat ovat runsaan kokoisia ruoan loihtijoita, ja tätä kokoa on saatavilla niin kannettomana, kannellisena kuin erilaisin kahvoin varusteltuina malleina. Toaks 750ml on näppärän näköinen, kapea mutta korkeahko kannellinen retkikattila, josta löytyy reilut kahvat niin päältä kuin sivultakin. Retkieväs on tärkeä osa onnistunutta retkeä. Ja kun retkikeittiön välineet ovat kunnossa, itse ulkoilukin tuntuu taatusti monin verroin mukavammalta. Löydä omat retkikeittiön helmesi Addnaturen Toaks-tuotteiden joukosta. Kun valintasi on Toaks, pääset nauttimaan laadukkaista retkikeittiön välineistä, jotka ovat tuomassa sinulle iloa vielä pitkään. Tee tilauksesi jo tänään!

Nettikauppa täynnä fiksuja retkiratkaisuja

Olipa hankinnassa sitten kokonainen retkikeittiö tai osia siitä, Toaks on tuotemerkki, johon voit aina luottaa. Tämän taiturin hyppysissä syntyvät niin kattilat, juomapullot kuin ruokailuvälineet. Tilaa kaikki retkeilyvarusteesi Addnaturelta, ja laadun lisäksi pääset nauttimaan myös tarvikkeiden nopeasta toimituksesta sinulle. Ja kun tilaat yli 99 € summalla, toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja. Addnaturella nautit ostosten teon helppoudesta ja reiluudesta!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.