paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Päivävaellukselle pakkassäähän - Kaikki tarvittava talven retkiin

Topeak

98 Tuotetta
Topeak huoltaa ja valmistaa turvalliseen ajoon
Topeak

Topeak huoltaa ja valmistaa turvalliseen ajoon

Topeakilla uusien innovaatioiden kehittäminen on sydämen asia. Uusia ideoita ei tosin kehitellä kirjoituspöydän ääressä vaan pyörän satulassa tai verstaalla, missä sopivan osan tai työkalun huomataan puuttuvan. Topeakin tuotekehittelijät ovat itse intohimoisia pyöräilijöitä ja siksi he huomaavatkin, mikä todella vielä puuttuu markkinoilta ja sitten toteuttavat ideasta toimivan tuotteen. Valikoima on laaja aina työkaluista pyörän pumppuihin, juomapullontelineisiin ja lastenistuimiin. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan suurella innolla sekä intohimolla. Topeak lanseeraa jatkuvasti uusia tuotteita markkinoille, jotka löytävät paikkansa pyöräilyihmisten sydämissä.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Topeak pyörätarvikkeet syntyvät innovatiivisella, kunnianhimoisella otteella

Topeak Topeak on pyöräilyvarusteisiin keskittynyt brändi, joka syntyi vuonna 1991 Taiwanissa, kun Louis Chuang päätti alkaa kehittää pyöriin tarvikkeita, jotka erottuisivat laadussaan ylitse muiden. Näin syntyi Topeak, joka on pitänyt matkansa alussa tehdyn lupauksensa ja kasvanut yhdeksi Taiwanin suurimmista ja menestyksekkäimmistä yrityksistä. Topeak on brändi, jonka voi kuvata yhdellä sanalla, ja se sana on innovaatio. Topeak panostaa jatkuvaan innovointiin, tavoittenaan tuoda pyöräilyalalle koko ajan uusia ratkaisuja, varustettuna viimeisimmillä teknisillä innovaatioilla. Ja kun kyseessä on Topeak, innovaatio ei ole pelkkää sanahelinää, vaan se on ahkerasti jatkuvaa ja kehittyvää työtä, minkä jokainen pyöräilyyn vihkiytynyt näkeekin selkeästi brändin tuotteissa.

Topeak pyörätarvikkeet runsaassa, aikaansa seuraavassa valikoimassa

Topeak tarjoaa tuotannossaan erityisen laajan valikoiman pyöräilyyn suunnattuja tarvikkeita, pyöränpumpuista ja pyörälaukuista lähtien aina polkupyörän perävaunuihin – ja kaikkea siltä väliltä. Topeak pitää tavoitteenaan tuoda markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita, minkä ansiosta sen tarjonta elää ollen ajan hermoilla ja pystyen tarjoamaan juuri sitä, mitä pyöräilijät tarvitsevat ja haluavat. Addnature tarjoaa Topeak pyörätarvikkeet upean näyttävässä ja monipuolisessa valikoimassa. Meiltä löydät muun muassa erilaiset Topeak pyöräpumput, olipa kyseessä sitten näppärä, pienikokoinen käsipumppu, tai vaihtoehtoisesti jalkapumppu, joka tarjoaa ilmat pyöränkumiin vain muutamalla painalluksella. Voit myös valita meiltä mieleisesi Topeak pyörälaukut, joiden mitoissa, malleissa ja kiinnitysvaihtoehdoissa löytyy valinnanvaraa jokaiseen makuun. Tsekkaa itsesi sisään Addnaturen Topeak-tuotteiden valikoimaan ja löydä sieltä rautaisen ammattilaisen valmistamat, juuri sinulle sopivat luottovarusteet vaativaan pyöräilyyn!

Pyöräilyn, urheilun ja ulkoilun taitaja, joka palvelee sinua muitta mutkitta!

Oletko kenties intohimoinen pyöräilijä, joka haluaa täydentää rakkaan harrastuksensa vain parhailla ja toimivimmilla ratkaisuilla? Luota alan ammattilaisen nimeen ja hanki Addnaturelta teknisesti huippuunsa hiotut Topeak pyörätarvikkeet, joiden ansiosta tulevat pyöräilysi sujuvat muitta mutkitta! Laadukkaat Topeak pumput, pyörälaukut ja muut tarpeet odottavat sinua upeassa valikoimassa, josta voit samalla käynnillä valita myös uudet suosikkiasun ja -kengät tulevaan pyöräilykauteen. Tilaaminen meiltä on turvallista ja reilua: jollet ole meiltä tilaamaasi tuotteeseen tyytyväinen, voit palauttaa sen maksutta 100 päivän kuluessa tilauksestasi. Tämän lisäksi annamme myös kaikille yli 99€ tilauksille maksuttoman toimituksen. Vain pari klikkausta, ja pian jo saat meiltä kaiken pyöräilyyn, urheiluun ja ulkoiluun tarvitsemasi suoraan kotiisi toimitettuna. Toimi jo tänään ja pääset pian nauttimaan viimeisen päälle harkituista pyöräilykokemuksista!


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.