Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa

Trangia Tundra

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Trangia Tundra I Kattilasarja Tarttumaton Pinta
Trangia Tundra I Kattilasarja Tarttumaton Pinta
Trangia
Tundra I Kattilasarja Tarttumaton Pinta
RRP € 55,95 € 44,95
- 20 %

Trangia Tundra – retkiruoanlaiton mullistaneen valmistajan tuotos

Luonnossa liikkuminen, ulkoilu, vaellus ja retkeily ovat nykyisellään suosittuja vapaa-ajan viettotapoja, sillä ihminen kaipaa luontoon, jossa sillä on hyvä olla. Raittiin ulkoilman ja reippaan liikunnan yhdistelmä myös tekee ihmiselle hyvää, sillä se rentouttaa. Matkalla saattaa nähdä myös mukavia maisemia, mikä tekee liikkumisesta entistä nautinnollisempaa. Maata viljellyt John E. Jonsson oli jo 1920-luvulla käyttänyt kaiken vapaa-aikansa retkeilemiseen perheensä kanssa ja työn merkeissä kuluneet päivät saivat hänet miettimään päivittäisen ruuanlaiton merkitystä ja sen siirtämistä ulkoilmaan. Tuohon aikaan kun retkeillessä paistettiin lähinnä silavaa tikun nokassa. Pitkät päivät pelloilla ja metsien reunoissa saivat Jonssonin ajatukset muhimaan ihmisten ulkoruokailun helpottamisesta ja retkeilyn mielekkyyden parantamisesta. Hän perusti vuonna 1925 yrityksen nimeltä Trangia ja alkoi valmistaa alumiinisia, kevyitä kattiloita ja lisäsi tuoterepertuaariaan matkan varrella. Ensimmäiset Trangia-nimiset keittimet lisättiin valikoimaan vuonna 1951 ja retkeilevä maailma kohahti, sillä enää ei tarvinnut välttämättä tehdä avotulta ruuanlaittoa retkellä mahdollistamaan. Trangia Tundra on yksi Trangian kehittämistä seteistä, jonka sisältö vaihtelee Tundra-sanan perässä olevan numeron perusteella. Addnaturella on runsaasti Trangian tuotteita valikoimassaan ja Trangia Tundra -sarja on tuossa valikoimassa erittäin hyvin edustettuna. Trangia Tundra 3 Osan Retkiruokailu Setti

Kun tarvitset evästä reissuillasi

Kyky tehdä tulta ja kyky valmistaa tulen avulla ruokaa on yksi ihmishistorian suurimpia innovaatioita. Nyt kun ei välttämättä tarvitse tehdä enää tulia ulkona liikkuessa, vaan voidaan käyttää nuotion lisäksi erilaisia risu - tai retkikeittimiä, myös ruuanlaittovälineiden valinnalla on väliä. Ensin toki kannattaa valita se ensisijainen ruuanlaittoväline, jonka löydät myös kätevästi Addnaturen runsaasta retkikeitin-kategoriasta. Oikeiden ruuanlaittovälineiden valinta kuitenkin helpottaa retkeäsi merkittävästi, sillä se kannattaa valita käyttötarkoitusten mukaisesti. Useat retkikattilat - ja pannut on valmistettu alumiinista, sillä se on kevyttä kantaa mukana, kestää käyttöä ja johtaa hyvin lämpöä, jolloin ne lämpenevät myös nopeasti. Trangian Tundra-sarja on tästä hyvä esimerkki, sillä sitä käyttäessä pannu tai kattila lämpenee ongelmitta ja lämpö jakautuu tasaisesti, jolloin ruoka ei pala kiinni astiaan. Tundra-sarjan alumiini on ultrakevyttä, joten kattilat ja pannut painavat vain noin 50 % normaalien alumiiniastioiden painosta. Tämä tekee materiaalista lisäksi todella kestävää, joten se ei naarmuunnu tai kulu kovinkaan herkästi.

Trangia Tundra -sarja on pintakäsitelty kova-anodisoinnilla, joka tekee alumiinista immuunin korroosiolle ja se on helpompi puhdistaa kuin käsittelemättömät astiat. Lisäksi Tundra-sarjan astiat on varustettu non-stick-pinnoitteella, jolloin ruokaa laitettaessa ei ole välttämätöntä käyttää käryävää rasvaa ja voit valmistaa ruokaa ilman, että se palaa pintaan kiinni. Tämä helpottaa myös astioiden puhdistamista. Trangian Tundra-sarja onkin valmistettu kevyestä sarjasta kiinnostuneille, jotka haluavat käyttää aikansa luonnossa eikä tiskipaljun äärellä.

Addnaturen verkkokaupasta saat retkikeittimet ja muut tarpeelliset välineet

Meillä Addnaturella on runsas valikoima erilaisia ruuanlaittovälineitä luonnossa liikkumiseen. Trangian tuotteet ovat kattavasti edustettuina ja Tundra-sarjastakin löytyy useita eri vaihtoehtoja, joiden sisältö vaihtelee. Parhaan ja ajantasaisimman kuvan saatavuudesta saat suoraan verkkosivuiltamme.