paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Trekmates

4 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Trekmates – ulkoilmasankareille

Laadukkaat ja toimivat varusteet kestävät aikaa ja täyttävät suunnitellun tarkoituksensa numeroa tekemättä. Trekmates aloitti toimivista hanskoista ja hatuista, joiden suunnittelun lähtökohtana on ollut se, ettei laadusta tingitä ja että varusteet toimivat siinä tarkoituksessa, johon ne on alun perin tehty. Varusteita sankareille, ulkoilmasankareille.

Laadukkaat varusteet yksityiskohtiin panostaen

Trekmatesin tarina alkaa autotallista vuonna 1997, jossa ulkoilua rakastaneet isä ja poika päättivät valmistaa sellaisia hanskoja ja hattuja, jotka toimivat varmasti, tinkimättä yhdestäkään laatutekijästä. He päättivät, että yksityiskohdat ratkaisevat ja suunnittelivat varusteita, jotka edesauttoivat ulkoilijoita keskittymään itse ulkoiluun, varusteiden ollessa vain sen välineitä. He halusivat varmistaa, että tuotteet ovat tarkoitukseensa nähden riittävän suorituskykyisiä. Hinta ja laatu kohtaavat näissä upeissa tuotteissa, joten saat varmasti parhaan mahdollisen lisäarvon sijoituksellesi, sillä jokainen tuote on suunniteltu olosuhteisiin, joissa niitä tullaan käyttämään. Kaikki turha ja turhan painava on jätetty pois ja tuotteissa on keskitytty parantamaan ainoastaan tuotteiden kannalta oleellisia asioita. Useassa Trekmates-tuotteessa on monikäyttöisiä toimintoja, jotta ne toimisivat mahdollisimman monenlaisissa maastoissa ja olosuhteissa.

Intohimo ulkoiluun, kiipeilyyn ja vaeltamiseen on saanut siivet allensa Trekmatesin tuotteissa, sillä niitä ovat kehittäneet intohimoiset ulkoilijat omien kokemustensa ja pitkien testiensä aikana. Addnaturen valikoimista löydät muun muassa Trekmatesin useita hanskoja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin. Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle soveltuvat Trekmatesin hanskat. Lisäksi valikoimaamme kuuluu erilaisia päähineitä, joiden avulla suojaat sen kaikista tärkeimmän, jonka täytyy toimia kovemmissakin olosuhteissa. Trekmates valmistaa lisäksi kenkien päälle vedettäviä suojalegginssejä, jotka suojaavat jalkasi ja eivät päästä kosteutta ja kylmää kenkiesi suuaukosta sisään.

Laaja valikoima erilaisia Trekmatesin tuotteita mahdollistaa sen, että olitpa sitten lähdössä vaeltamaan, ulkoilemaan tai vaikka merelle kalaan, löydät varmasti tarvitsemasi varusteen. Voit siis keskittyä itse aktiviteettiin, kun sinun ei tarvitse kantaa huolta varusteista tai niiden toimivuudesta. Se on mietitty valmiiksi.

Addnaturelta löydät kaikki ulkoiluun tarvitsemasi varusteet

Addnaturelta löydät Trekmatesin varusteiden lisäksi paljon muitakin brändejä. Kattavasta valikoimastamme löydät taatusti tarvitsemasi varusteet ja asusteet, oli intohimosi sitten vaeltaminen, telttailu tai esimerkiksi retkeily. Ostaessasi meiltä netistä uudet kiipeilyvarusteesi, saat tutustua kaikessa rauhassa kotonasi eri tuotteisiin ja tehdä vertailuja ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.