Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Triton advanced Vuoksa 3 Advanced Kajakki Täysi setti, sininen/musta

ID: 397896

OVH € 2.689,00
€ 1.910,95
- 28 %
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
2 kpl vielä jäljellä verkkokaupassa Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Kuvaus

Triton advanced Vuoksa 3 Advanced Kajakki Täysi setti, sininen/musta (blue/black)

Vuoksa 3 advanced on yksi harvoista edullisista ja suhteellisen kevyistä kolmipaikkaisista taittoveneistä. Ihanteellinen vene perheille tai melojapareille, jotka haluavat paljon tilaa ja/tai ottavat paljon matkatavaroita. Vuoksa 3 advanced -mönkijää voi meloa mainiosti kaksi tai kolme henkilöä. Jos käytät kajakkia kahden hengen kajakkina, toinen meloja istuu yleensä takana ja toinen etummaisena. Voit sitten sijoittaa matkatavarasi mukavasti veneen keskelle. Tätä voi tietenkin myös vaihdella - ota selvää, mikä sopii sinulle parhaiten. Jos veneessä meloo kolme aikuista, tila lisäkuormille luonnollisesti vähenee. Toinen vaihtoehto on kaksi aikuista ja yksi tai kaksi lasta. Jos haluat ottaa kaksi lasta mukaan, voit asentaa toisen istuimen taaksepäin, kun yläosa on poistettu, ja koko perhe mahtuu veneeseen!

Avoauton katto voidaan irrottaa kokonaan, joten se on helppo lastata ja purkaa. Lämpiminä päivinä ja/tai tyynillä vesillä katosta voidaan tarvittaessa luopua kokonaan.

Runko on alumiinia ja runko on valmistettu kestävästä PVC/PU-seoksesta. UV-säteilyn kestävällä ihomateriaalilla on puhtaaseen PVC:hen verrattuna se etu, että se pysyy joustavana myös kylmissä lämpötiloissa ja että iho kestää paremmin hankausta. Vuoksa 3 advanced -mallissa on tietysti myös vakiona kölikaistaleet. Vene on varustettu sivuttaisilla ilmaletkuilla, joten se on erittäin vakaa ja uppoamaton - tärkeä kriteeri erityisesti perheille. Kolmipaikkaiselle autolle on ominaista suuri jäykkyys ja suuntavakavuus.

Kantavuus on lähes rajaton, sillä sen kantavuus on 350 kg, ja saat varusteesi ahtaalle ilman vaikeuksia. Jalkasäädin ja avoinna oleva katto sisältyvät jo toimitukseen. Kuten kaikki Triton advanced -sarjan taittoveneet, myös Vuoksa 3 advanced voidaan pakata pakkaussäkkiin ja siten kuljettaa tilaa säästävästi. Vyötärövyö antaa vakautta, kun haluat hartioida venettä.

rakentaminen
Veneessä on 5 runkoa, kaksoisköli ja kaksi sivusuunnassa integroitua ilmaletkua. Rungon litteä muoto takaa valtavan kallistusvakauden ja helpon ohjattavuuden. V-muotoiset korostetut keula- ja peräalueet ohjaavat vesillä. Ohjausjärjestelmä tekee melonnasta mukavampaa ja helppokäyttöisempää sekä kapeammilla joilla että avoimilla vesillä, joilla on paljon sivutuulta. Veneessä on myös vedenohjain keulassa. Pidemmillä matkoilla Vuoksa 3 advanced tarjoaa runsaasti matkatavaratilaa ja lastauskapasiteettia.

Vuoksa 3 advanced toimitetaan täydellisenä sarjana. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjausjärjestelmä, reppureppu, irrotettava huppu (= helppo lastaus), mukavuusistuimet, hupun D-renkaat, kannen vuori ja korjaussarja ovat yhtä lailla osa sitä kuin köli ja asennetut vahvistusnauhat.

Tarvittaessa löydät lisävarusteista myös yhteensopivat suihkukilvet, merisukat, luukun suojukset, monitoimikiinnikkeet ja ympärivuotiset valot. Vuoksa 3 advanced -malliin on luonnollisesti saatavana myös puomijärjestelmällä varustettuja purjeita. Nortik kajakkipurjeen purjejärjestelmä voidaan asentaa myös Vuoksa 3 advanced -malliin.

Toimituksen laajuus
Ohjausjärjestelmä, reppu, hengen pehmeä katto, mukavuusistuimet, asennetut kölinauhat, kuomun köydet, korjaussarja.

Valinnaiset lisävarusteet
Esiliina, luukkukansi, soolokansi, purjeet.

Tiedot lyhyesti

Ulkomateriaali
Ulkomateriaali
PVC
Paino (noin)
Paino (noin)
29,50 kg
pakattava
pakattava
Kyllä
Rakenne
Rakenne
taitettava

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Kajakkimelonta
Vene
Käyttötarkoitus:
järvi, joki
Vesistötyyppi:
tyyniin vesiin, virtaaviin vesiin, rauhallisiin vesiin, voimakkaasti virtaaviin vesiin, kevyt aallokko
pakattava:
Kyllä
Istumapaikkojen määrä:
3
Tyyppi:
kajakki
Rakenne:
taitettava
Materiaali
Ulkomateriaali:
PVC
Mitat
Enimmäislasti:
350,00 kg
Ulkomitat (P x L):
580 x 95
Mitat pakattuna (P x L):
120 x 48 x 35
Paino (noin):
29,50 kg
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
Ohjausjärjestelmä, reppu, 2-person hengen pehmeä katto, mukavuusistuimet, asennetut kölinauhat, kuomun köydet, korjaussarja.
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
397896
EAN
4260289610314

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews