paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TSL

1 Tuote
Kategoriat
Hinta
TSL

TSL - laadukkaita lumikenkiä ulkoiluun!

Vuosituhansien ajan lumikenkien valmistusmateriaalina on käytetty puuta, mutta vuonna 1981 ranskalainen TSL alkoi valmistaa niitä muovista ja vahvasta metallista. Hyvälaatuiset tuotteet aiheuttivat varsinaisen kenkäilybuumin 2000-luvulla ja niiden suosio jatkuu edelleen. Tiimalasin muotoisten lumikenkien etuna on keveys ja ne ovat mukavan tuntuiset jalassa. Niillä on miellyttävää taivaltaa paksussakin lumessa.

Lajittele
Sivu 1 /
1

TSL keksi lumikengän uudelleen!

Laadukkaat TSL-varusteet vaellukseen! Lumikenkien arvellaan olleen ihmisten käytössä jo tuhansia vuosia. Niitä ovat käyttäneet lumessa vaeltavat sotajoukot ja talvisten seutujen metsästäjät. Eskimot ja Amerikan intiaanit ymmärsivät niiden helpottavan paksussa lumessa tarpomista. Niiden suosio olikin huipussaan ennen pohjoismaisten suksien saapumista Amerikkaan. Lumikenkien rakenne on ollut luova ja vaihteleva. Valmistuksessa käytettiin eläinten nahkaa, puuta ja erilaisia luonnonkuituja. Muodoissa löytyi pyöreää "karhunkäpälää" ja soikeaa "majavanhäntää". Kätevät lumikengät ovat ansainneet paikkansa liikkumisen apuna. Eiväthän ne vieläkään ole poistuneet ihmiskunnan käytöstä.

Nykyaikaisia lumikenkiä valmistava yritys perustettiin Alppien sydämessä, Ranskan Thônesissa 1981. Tämä merkittävä valmistaja on nimeltään TSL. Se on lumisten rientojen asiantuntija, ja tekee myös mm. ulkoilukenkiä, kävelysauvoja ja pulkkia. TSL otti mallia vanhoista lumikengistä muokaten ikivanhan idean aivan uudenlaiseksi. 90-luvulla TSL päästi markkinoille 225 Randon, jonka käyttöominaisuudet olivat huippuluokkaa. Varsinainen lumikenkäbuumi alkoi 2000-luvulla, mutta suosion kasvu jatkuu tasaisena edelleen. Uudet mallit saivat monet ihmiset innostumaan lumikenkäilystä, siksi tälle hauskalle lajille onkin syntynyt oma kasvava fanijoukkonsa.
TSL valmistaa lumikenkiään alumiinista ja komposiittimateriaaleista. Nämä ovat kevyitä ja vahvoja materiaaleja, jotka kestävät paremmin kuin entinen puu. Alumiini kestää erittäin korkeita pakkaslukemia. Siitä valmistetuilla tuotteilla liikutaan lakeuksilla, sekä suurten korkeuserojen maastoissa. Komposiitti on hyvä valinta leudoissakin lämpötiloissa. Sillä on tarjota erittäin hyvä pito. Nykyaikaista lumikenkää voi sanoa tiimalasin muotoiseksi. Muotoilun takia niillä käveleminen on luontevaa, jalkoja ei tarvitse pitää liian kaukana toisistaan. Miellyttävämmän muodon vuoksi ei kuitenkaan ole tingitty yhtään kävelemisen vakaudesta. Kävelijä pysyy hyvin tasapainossa tasaisella tai kumpuilevalla alustalla. TSL on valmistanut lumikengät, jotka joustavat tarvittaessa. Jousto luo lisää mukavuutta ja turvallisuutta niillä kävelemiseen. Ylämäkeen kipuaminen onnistuu, vaikka mäki olisi pitkäkin. Lihakset eivät kipeydy, sillä jalka on hyvässä asennossa kiipeämisen ja laskeutumisen aikana. Takaosassa olevia nousurautoja voi käyttää hyödyksi ylämäessä. Pohjaosassa on piikit, jotka pitävät erilaisilla kävelypinnoilla. Niistä on apua liikuttaessa epätasaisessa maastossa, jossa on kivikkoa, kantoja tai juuria. TSL tekee tukevia lumikenkiä, joissa jalat pysyvät napakasti omalla paikallaan. TSL on saanut kärkisijoja erilaisissa testeissä, joissa sen lumikengät on todettu käyttövarmoiksi ja luotettaviksi. Historian lumilla seikkailleet vaeltajat kadehtisivat meiltä näitä tyylikkäitä välineitä. Niissä ei ole juurikaan vanhan ajan kansallisromantiikkaa, vaan erittäin raikas ja trendikäs ilme. TSL tekee kenkiään kaikille lumityypeille. Voit lähteä lumikenkäilemään milloin tahansa. Ei haittaa vaikka lumi olisi märkää, painavaa, tiivistä tai puuterilunta. Näitä ulkoiluvälineitä voi käyttää jokainen nainen ja mies. Aloittaminen ei ole vaikeaa, vähimmäisvaatimuksena on vain kävelytaito. Nämä mukavat talviurheiluvälineet TSL on suunnitellut ja testannut sopimaan vaihtelevaan maastoon. Ne käyvät mainiosti hauskanpitoon ja harrastuskäyttöön. Yhtä hyvin niitä voivat vetää jalkaansa metsästäjät, sekä pilkkimiehet ja –naiset, joille maastossa liikkuminen on muutenkin itsestäänselvyys. Niistä on varmasti hyötyä eri ammattien edustajille, joiden tie vie lumisen metsän siimekseen esimerkiksi sähkölinjoja korjaamaan.

Kasvata kuntoa ja nauti samalla metsän hiljaisuudesta!

Katso ulkona hohtavaa rikkoutumatonta hankea, laita lumikenkäsi jalkaan ja lähde kokemaan talvisen luonnon hiljaisuus. Lumikengät eivät pidä paljoa ääntä, kohta tunnet olevasi osa ympärilläsi aukeavaa maisemaa. Pääset taivaltamaan aivan omia polkujasi kun astelet ensimmäisenä valkoiseen metsään. Kenkäilemään lähtö on sinulle aina helppoa. Ei yhtään haittaa, vaikka yöllä olisi satanut valtavasti uutta lunta. Sehän tekee liikkeelle lähdöstä vain entistäkin houkuttelevampaa. Voiteluongelmat voit unohtaa, lumikenkäilijälle on aivan sama, onko mittari plussalla vai miinuksella. Sinulla ei tarvitse olla edessäsi valmiiksi aurattua latua. Pystyt lähtemään liikkeelle vaikka kuinka aikaisin aamulla. TSL on kehittänyt kulutusta kestävät lumikenkänsä monikäyttöisiksi. Oikaise niillä metsän kautta työmatkat tai vietä kokonainen viikonloppu perheen kanssa lajin parissa. Lajin harrastajille on olemassa myös monia valmiita kenkäilyreittejä, jos haluat liikkua valmiiksi tutkituissa maastoissa. TSL Symbioz Elite toimii hyvänä esimerkkinä monikäyttöisestä lumikengästä. Se mukautuu vaeltajan askellukseen ja maaston muotoon. Tämä antaa miellyttävän, vapaan ja kevyen tuntuman kävelyyn. TSL on tehnyt mekanismeistaan tarkasti säädettävät ja ergonomiset. Voit asettaa kengännumerosi mukaisen koon lumikenkääsi(Memory Lock System). Komposiittimateriaalin hiilikuitu antaa mahdollisuuden erittäin tehokkaaseen joustoon. Joustavuus sitoo energiaa taivutuksen aikana ja palauttaa sen taivuttuaan takaisin päin. Liikkeen hyötynä huomaat kävelysi helpottuneen. Jalan taivutus ja kiertäminen on hallittua ja turvallista. Liikut näillä välineillä rennosti, lihaksia ei tarvitse jännittää kävellessä. Alapuolen terät ovat ruostumatonta terästä. Etuosan hampaat antavat lujaa pitoa jyrkässä ylämäessä. Kaksisuuntaiset jääraudat pitävät sekä ylös- että alaspäin kuljettaessa. Teräksiset jääraudat ovat vaihdettavia. Lumikenkien kanssa voi käyttää halutessaan myös sauvoja. Lapselle sopiva ensimmäinen lumikenkä on TSL Trappeur. Nämä sopivat 15-30 kg:n painoisille lapsille. Ne on helppo sujauttaa jalkaan hetkessä näppärän kumilenkin avulla. Venyvä lenkkikiinnitys sopii erikokoisten lasten jaloille. Alapuolella on 3 jäärautaa, jotka takaavat lapselle pitävän askeleen lumessa. TSL Rookie on toinen edullinen vaihtoehto nuoren aloittelijan ensimmäisiksi lumikengiksi. Niiden muoto on aikuisten välineistä tuttu tiimalasi. Vaihteleva reunojen korkeus antaa paremman pidon kun mennään rinnettä alaspäin. Pohjassa on kuusi jäärautaa/piikkiä ja etuosan hammastus. Kahden itsestään kiinnittyvän kiristysnauhan avulla lapsen jalka saadaan tukevasti ja turvallisesti paikoilleen. Tutustu TSL valikoimaan verkkokaupassamme ja valitse omasi:
  • Lumikengät naisille ja miehille
  • Komposiittimateriaalista valmistetut lumikengät
  • Alumiiniset lumikengät
  • Lumikenkien lisävarusteet

Aloita uusi harrastus tilaamalla siihen huippuvarusteet meiltä!

Addnaturella on valikoimassaan maailmanmerkkejä joka lähtöön. Osta heti kerralla kunnolliset ulkoiluvarusteet. Löydät verkkokaupastamme tunnettua ja arvostettua laatua lumella liikkumiseen. TSL on tehnyt käyttöösi lumikengät, joilla nautit ulkoilusta joka säällä. Tilaa meiltä urheiluvälineet vaikka koko perheelle. Yhdessä ulkoileminen ei voisi olla hauskempaa! Toimitamme sinulle tilaamasi tuotteet kotiin nopeasti. Sovittele niitä kaikessa rauhassa jalkoihisi, huomaat varmasti heti, miten mukavat ja helppokäyttöiset TSL lumikengät ovat. Jos ne eivät sovikaan, sinulla on lupa vaihtaa tai palauttaa ne.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.