Pyöräkauppa netissä
Jalkineet uusiin seikkailuihin | Löydä omat suosikkikenkäsi vaellukselle

TUBBS

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Värit

  • harmaa

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Lumikengät vuosikymmenten kokemuksella
Lumikengät vuosikymmenten kokemuksella
TUBBS on perustettu jo 1900-luvun alussa ja jokainen sen valmistama lumikenkä on osoitus korkeasta laadusta ja tinkimättömästä suunnittelutyöstä. Tuotekehittelyn painopiste on erityisesti ergonomisuuden parantamisessa.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
TUBBS Flex TRK 24 Snow Shoes
TUBBS
Flex TRK 24 Snow Shoes
€ 159,95
ilmainen toimitus
TUBBS Flex TRK 24 Snow Shoes

TUBBS-lumikengillä pääset varmasti perille

TUBBS on amerikkalainen vuonna 1906 perustettu yritys, jonka tuotekehitys lumikenkien saralla on ollut innovatiivista ja inspiroivaa. Puiset lumikengät koristavat nykyään mökkien seiniä ja tunturihotellien ravintoloita, mutta TUBBSin alumiiniset kengät vaeltavat metsiä ja vuoria naisten, miesten ja lasten jaloissa vieden heitä sinne, minne suksilla ei välttämättä pääse.

Vuonna 1998 naisia varten kehitellyt TUBBS-mallit on suunniteltu mukautumaan paremmin naisten askellukseen. Heidän mallistostaan löytyy myös pienille jaloille ja lapsille soveltuvia lumikenkiä ja todella laaja valikoima perinteisempiä ns. miesten lumikenkiä.

Testivoittajat jalkaan ja umpihankeen

TUBBS-lumikengät ovat niittäneet mainetta ja kunniaa erityisen kehitys- ja innovointiprosessin ansiosta. Kenkien malleja on optimoitu erilaisiin olosuhteisiin ja monenlaiseen käyttöön, mutta myös useille erikokoisille käyttäjille. Niiden ergonominen alumiinirunko on kevyt ja vaellukset tuntuvat kevyemmiltä, kun lumikengät eivät paina liikaa. Samalla ne on muotoiltu siten, että ne optimaalisesti pitävät sinut lumen pinnalla, etkä uppoa umpihankeen.

Lumikengästä on moneen lähtöön; niitä voi käyttää mm. lumilautailuun, kun haluat lähteä kiipeämään lumisille huipuille, jonne hissit eivät kanna - TUBBSeilla pääset läpi tuulen ja tuiskun peittämien lumihuippujen ja ylhäällä vaihdat vain kantamasi lumilaudan jalkoihisi ja päästelet puuterissa nauttien kauniista maisemista. Lumikenkiä voi myös helposti käyttää kaikki muutkin, sillä niiden käyttö on todella helppoa. Ulkomaalaisen turistin, joka ensi kertaa on kosketuksissa lumen kanssa, voi olla todella vaikeata tottua esimerkiksi hiihtoon, joten tällöin lumikengät ovat tarpeen. TUBBSin kengät ovat niin helppokäyttöiset, ettei niillä kävelemään harjoitteluun kulu montaa päivään, kuten hiihtoon mahdollisesti kuluisi. Voit siis heti nauttia niiden tuomasta vapaudesta ulkomaalaisten vieraidesi kanssa. Lumikengät ovat myös todella hyvät kuntoiluun – mitäpä jos vaihtaisit maantielenkit koirasi kanssa lumikenkäilyyn umpihangessa? Näin koirasi saa myös enemmän vapautta ja liikuntaa, kun se pääsee mahdollisesti vapaana ja villinä rellestämään hangessa.

Lumikengät verkkokaupasta, joka on auki 24/7

Kuten sanottu, lumikengät sopivat monenlaiseen urheiluun ja kuntoliikuntaan ja niiden avulla voit nauttia maisemista, jotka muuten mahdollisesti jäisivät näkemättä. Miksipä et tilaisi lumikenkiä itsellesi ja kaverillesi palvelevasta nettikaupastamme. Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen tuotteisiin, voit olla huoletta: meillä on 30 päivän palautusoikeus.