Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

UCO

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • beige
  • harmaa
  • sininen
  • turkoosi

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
UCO Replacement Glass for Candlelier
UCO Replacement Glass for Candlelier
UCO
Replacement Glass for Candlelier
€ 14,95
UCO Lounasboksi, turkoosi/harmaa
UCO Lounasboksi, turkoosi/harmaa turkoosi/harmaa
UCO
Lounasboksi, turkoosi/harmaa
OVH € 21,95 € 18,95
- 14 %
UCO Switch Lusikka/Haarukka, beige
UCO Switch Lusikka/Haarukka, beige beige
UCO
Switch Lusikka/Haarukka, beige
€ 10,95
UCO Switch Lusikka/Haarukka, sininen
UCO Switch Lusikka/Haarukka, sininen sininen
UCO
Switch Lusikka/Haarukka, sininen
€ 10,95

UCO – valoa kansalle

UCO on kirjainyhdistelmä kolmesta sanasta: Utility, Comfort ja Originality. Vapaasti suomennettuna mukavia ja aitoja tarvikkeita. Redmondissa, Yhdysvalloissa vuonna 1971 perustettu yritys alkoi valmistaa kestäviä ja toiminnallisia lyhtyjä sekä myrskytulitikkuja, joiden avulla yritys on kantanut tähän päivään asti. Nykyisin UCO valmistaa paljon erilaisia käteviä ja pienikokoisia sytyttimiä, sytytyspaloja, lyhtyjä ja niiden tarvikkeita. Kynttilä- ja kaasulyhtyjen lisäksi moderni teknologia on tuonut mukanaan muun muassa LED-valoilla toimivat lyhdyt, joiden käyttömukavuus ja ominaisuudet kestävät kovemmassakin reissussa. Addnaturen runsaasta valikoimasta löydät paljon erilaisia UCOn tuotteita, joten tutustu rohkeasti valikoimaan ja etsi tarvettasi parhaiten vastaavat tuotteet. UCO Madrona Plus LED-retkilyhty

Vaella oikeilla välineillä kelistä ja vuorokaudenajasta riippumatta

UCOn tuotteet on tehty kestämään säätä ja valaisemaan pimeämpiäkin vuoden- ja vuorokaudenaikoja. Addnaturelta löydät erilaisia UCOn tuotteita, kuten LED-lyhtyjä, joissa on magneettinen kiinnitysmekanismi, valotehon säätö ja pieneen kokoonsa nähden varsin tehokas ja pitkäkestoinen LED-valonlähde. Käyttöajat ovat jopa 15 tuntia. Valotehoa säätelemällä saat valaistuksen esimerkiksi teltassa tai teltan ulkopuolella säädettyä itseäsi miellyttäväksi ja säästät samalla virtaa. Valaisimet toimivat akuilla tai paristoilla, joten niitä on helppo kuljettaa mukana, mihin ikinä seikkailetkin. Kannattaa ehdottomasti tutustua myös UCOn ikonisiin kynttilälyhtyihin, joiden kynttilöiden asennuskorkeus on sellainen, että kynttilöiden valo näkyy optimaalisesti ja kestää pitkään. Kynttilöiden paloaika on jopa 24 tuntia – 3 kynttilää ja 8 tuntia per kynttilä – joten saat kolmella kynttilällä valaistua kokonaisen vuorokauden. Kyseinen lyhty on myös ympäristöystävällinen, sillä siinä ei ole akkuja eikä paristoja, joita tulisi huoltaa tai ladata.

Addnaturelta löytyy lisäksi myös UCOn ympäristöystävällisiä apuvälineitä nuotion sytyttämiseen, sillä Fire Starter -apuväline on tehty puhtaasti luonnonmateriaaleista. Runko itsessään on bagassia, joka on sokerin valmistamisesta syntyvä sivutuote ja puhtaasti luonnonmukainen. Pinta on käsitelty kasvipohjaisella vahalla, jonka ansiosta tikut palavat jopa 7 minuuttia sytyttämisestä.

Addnature on retkeilijän verkkokauppa

Retkeilyssä tärkeää on muistaa varustautua kunnolla ja Addnaturen avulla retkeilysi ei jää ainakaan varusteista kiinni. UCOn laadukkaiden tuotteiden lisäksi valikoimastamme löytyy samoista kategorioista myös muiden tuotemerkkien tuotteita, joten vaikka et heti löytäisi yhdeltä tuotemerkiltä tarvitsemaasi, kannattaa selailla koko tuoteryhmä läpi tai käyttää hakutoimintoamme. Ostosten tekeminen Addnaturella on erittäin kätevää, sillä saat vaivattomasti kerättyä tuotteet ostoskoriisi, lisättyä tilaustiedot ja valittua toimitustavan. Kerää tarvitsemasi tuotteet, tee tilaus ja odota pakettia. Erittäin yksinkertaista ja turvallista, sillä tarjoamme ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, sillä haluamme, että olet ostoksiisi tyytyväinen. Muistathan lisäksi, että yli 99 euron tilauksiin tarjoamme tietyin rajoituksin ilmaiset toimituskulut, joten tilausten yhteenkerääminen kannattaa. Jos et löydä etsimääsi tai jäit kaipaamaan verkkokaupastamme jotain, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua ratkaisemaan verkkokauppaamme tai tuotteisiimme liittyvät pulmat. Mukavia ostoshetkiä.