Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
United by Blue - meriä suojellen
United by Blue perustettiin ajatuksella, että menestyvän ulkoilumerkin tulisi myös olla vastuullinen planeettamme suojelusta. Merkki poistaa lähes kaksi kiloa jätettä jokaista myytyä tuotetta kohden. Tämä on tärkeää, koska mertemme saastuminen on yksi aikamme suurimmista ongelmista.

United By Blue

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • ruskea
 • violetti
 • sininen
 • valkoinen
 • oliivi

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
United By Blue Bison Puffer Takki Miehet, harmaa/violetti
United By Blue Bison Puffer Takki Miehet, harmaa/violetti harmaa/violetti
United By Blue
Bison Puffer Takki Miehet, harmaa/violetti
OVH € 229,95 € 87,95
 • Versiot: SMLXL
- 61 %
United By Blue Axis Verryttelyhousut Naiset, valkoinen/harmaa
United By Blue Axis Verryttelyhousut Naiset, valkoinen/harmaa valkoinen/harmaa
United By Blue
Axis Verryttelyhousut Naiset, valkoinen/harmaa
OVH € 79,95 € 30,95
 • Versiot: XS
- 61 %
United By Blue Swing Mekko Naiset, vihreä
United By Blue Swing Mekko Naiset, vihreä vihreä
United By Blue
Swing Mekko Naiset, vihreä
OVH € 79,95 € 29,95
 • Versiot: SM
- 62 %
United By Blue Swing Mekko Naiset, valkoinen
United By Blue Swing Mekko Naiset, valkoinen valkoinen
United By Blue
Swing Mekko Naiset, valkoinen
OVH € 79,95 € 37,95
 • Versiot: S
- 52 %
United By Blue Pinnacle Commuter Mekko Naiset, oliivi
United By Blue Pinnacle Commuter Mekko Naiset, oliivi oliivi
United By Blue
Pinnacle Commuter Mekko Naiset, oliivi
OVH € 109,95 € 37,95
 • Versiot: XS
- 65 %
United By Blue Natural Popover Pitkähihainen Paita Naiset, sininen
United By Blue Natural Popover Pitkähihainen Paita Naiset, sininen sininen
United By Blue
Natural Popover Pitkähihainen Paita Naiset, sininen
OVH € 89,95 € 32,95
 • Versiot: XS
- 63 %
United By Blue Flannel 5-Panel Päähine, sininen/ruskea
United By Blue Flannel 5-Panel Päähine, sininen/ruskea sininen/ruskea
United By Blue
Flannel 5-Panel Päähine, sininen/ruskea
OVH € 38,95 € 12,95
- 66 %
United By Blue Flannel 5-Panel Päähine, sininen/oliivi
United By Blue Flannel 5-Panel Päähine, sininen/oliivi sininen/oliivi
United By Blue
Flannel 5-Panel Päähine, sininen/oliivi
OVH € 38,95 € 15,95
- 59 %

United by Blue – takana vankkumaton ideologia luonnon pelastamiseksi

United by Blue on brändi, joka valmistaa vaatteet, kengät, laukut ja asusteet ympäristön huomioon ottaen, ja tekee sen tosissaan. Kuten nimi hieman viittaakin, yritys on liittoutunut valtamerten kanssa erinomaisen järkevällä tavalla. Jokaista myymäänsä tuotetta kohden yritys nimittäin puhdistaa valtameristämme yhden paunan painosta roskaa, joka on päätynyt mereen syystä tai toisesta. Koska kyseessä on alati kasvava tuotemerkki, tehtävää riittää paljon. Tästä huolimatta United by Blue aikoo jatkaa viitoittamallaan tiellä vahvasti ja sitkeästi. Ei siis ihme, että brändin suosio kasvaa jatkuvasti. Kukapa ei haluaisi mertemme tulevan pelastetuiksi, ja mikä sen helpompaa talkoisiin osallistumista kuin ostaa kestävä, laadukas tuote, jonka ostaessa samalla pala arvokasta merta tulee puhtaammaksi.

United by Blue suosii tuotannossaan vastuullisia materiaaleja, mikä saa tuotemerkin tuotteiden valinnan olemaan oikea ekoteko. Näitä materiaaleja ovat muun muassa kierrätetty polyesteri, johon hyödynnetään muovisia virvoitusjuomapulloja. Luomupuuvilla on yrityksen toinen kulmakivi – materiaali, joka kasvatetaan ympäröivä luonto huomioiden. Addnaturelta löydät United by Blue -vaatteet, joita hankkimalla saat sekä käytössä kestäviä että katseenkestäviä pukineita, joilla on vieläpä oma kestävyysspeksinsä luontoa kohtaan. Kaikki voittavat!

Tyylikästä ja kestävää pukeutumista hyvällä omatunnolla

Mukavuus on valttia, mitä tulee asianmukaiseen vapaa-ajan vaatetukseen. Jokainen tietää, mikä ero on liikuskella ulkosalla mukavat vaatteet päällä verrattuna jäykempään vaihtoehtoon. Nykypäivänä mukavuuden saavuttaminen vaatteissa on tehty helpoksi – yhä useampi tuotemerkki panostaa vaatteidensa teknisiin ominaisuuksiin, jotka ovat omiaan nostamaan käyttökokemukset uusiin korkeuksiin. United by Blue tekee sen erityisen huolella, jotta jokainen vaatteen sisällä otettu liike tuntuisi hyvältä. United by Blue valmistaa vaatteita ja asusteita, joiden suunnittelu on täynnä hillittyä tyylikkyyttä. Miesten tyylikkäät kauluspaidat, rennon letkeät shortsit ja mukavat lippikset ovat kaikki suunnittelultaan tarkkaan harkittuja vaatekappaleita, joissa takuulla viihtyy. Naisten malliston kauniit paidat, hempeät mekot ja sporttiset shortsit muodostavat laajan kavalkaadin, josta löytyy varmasti jokaiseen makuun jotakin. Lapsillekin löytyy omansa – esimerkiksi erilaiset veikeäkuosiset printtipaidat toinen toistaan suloisemmissa pastellisävyissä ovat omiaan hurmaamaan oitis jokaisen pikku vipeltäjän.

Entäpä paljon tapetilla ollut ympäristötalkoisiin osallistuminen? Kun valintasi on United by Blue, et tingi vaatteen muotoilusta etkä ympäristösi huomioon ottamisesta, vaan saat koko paketin yhdellä ja samalla kertaa. Jos et ole vielä ehtinyt tarkemmin miettiä maapallon tulevaisuutta, laita arvot kokonaan uuteen uskoon helpolla korjausliikkeellä, hankkimalla kestäviä ja pitkäikäisiä, luonnolle ystävällisiä vaatteita. Tee oikea ekoteko ja valitse omat United by Blue -suosikkisi Addnaturelta.

Kaikki onnistuneisiin ulkoharrastuksiin helposti yhdestä verkkokaupasta

Me Addnaturella olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaiken, mitä tarvitset retkeilyyn, kiipeilyyn, kalastamiseen – ja aivan kaikkiin ulkoaktiviteetteihin! Verkkokaupastamme löydät muun muassa erikokoiset teltat, niin talvi- kuin kesäkäyttöönkin sopivat makuupussit, jalkineet aina vaellussaappaista juoksukenkiin sekä paljon, paljon muita varusteita alan parhailta valmistajilta.