Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa 70% alennus1
Uquip - #beunique
UQUIP tarjoaa ainutlaatuisia ulkoiluvarusteita ainutlaatuisille ihmisille. Valikoimasta löytyy mukavia tuoleja, käytännöllisiä sänkyjä ja picnic-vilttejä matkojasi varten perheen tai kavereiden kanssa, tehden rentoutumisesta vähän helpompaa.

Uquip

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Uquip tunnetaan ainutlaatuisten retkiratkaisujen tarjoajana

Uquip on lyhenne sanoista Unique Equipment for Unique People - ja juuri näin onkin asian laita. Uquip nimittäin valmistaa hyvin ainutlaatuisia retkeilyvarusteita, jotka vastaavat teknisillä toiminnoillaan tämän päivän retkeilijöiden uniikkeihin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten retkituolit ja -pöydät, patjat, pullot tai asusteet... Uquip täyttää retkeilytarpeesi laajalla tarjonnallaan, taatusti laadukkaasti ja kestävästi. Uquip pyrkii valmistamaan tarvikkeet retkeilyyn sillä periaatteella, että retkeilijä pääsee varusteiden pystyttämisessä mahdollisimman vähällä vaivalla, ja säästää näin ollen enemmän aikaa itse retkeilyyn. Uquipin valikoimasta tunnetaan ennen kaikkea retkipöydät ja -tuolit, joilta vaaditaan tarkkoja ominaisuuksia. Keveys ja toimivuus ovat yhtä painavia valttikortteja, mitä tulee 2020-luvun vaatimuksiin retkitarvikkeiden saralla. Ja juuri nämä Uquip onkin valmis täyttämään, varman luotettavasti.

Retkitarvikkeet, joiden ansiosta sekä keho että mieli lepäävät

Retkellä, ja etenkin pitkillä vaelluksilla, on erityisen tärkeää että keho pääsee lepäämään luonnon tarjoamien koitosten välillä. Tästä syystä toimivat retkivälineet ovatkin jokaisen reppureissaajan matkanteon todellinen alfa ja omega. Uquip puolestaan on monen retkeilijän valinta juuri siitä syystä, että sen valmistamien varusteiden ansiosta matkan teko muuttuu huomattavasti miellyttävämmäksi. Meillä Addnaturella on tarjolla Uquip-retkivarusteita moneen menoon ja tarpeeseen. Esimerkiksi retki-istuimet jakkaran mallisena kulkevat mukana pienessä tilassa, mutta tarjoavat kokoonsa nähden hyvän lepopaikan. Tuolimallissa puolestaan hyviä puolia ovat selkä- ja käsinojat, joiden ansiosta tuolissa pääsee nojaavaan asentoon. Oman lisänsä valikoimaan tuovat retkihuovat, joilla mukavasti loikoillessa arjen kiireet unohtuvat. Jalallinen retkisänky on lisämukavuutta yöunille tarjoava väline, jonka pystyttää käden käänteessä. Halutessasi voit heittää tästedes hyvästit maanrajassa makuupussissa nukkumiselle, kun mukanasi on kevytrakenteinen retkisänky, joka on sekä kepoisa mukana kannettava että toimiva retkiunten takaaja.

Anna Addnaturen auttaa sinut elämäsi retkelle!

Onko suunnitteilla kenties metsäretki tai vaellus? Ulkoilmavisiitin pituudesta ja kestosta riippumatta toimiva retkivarustus on osa onnistunutta matkantekoa. Kun täydennät retkelle tarvittavat vermeesi Addnaturen nettikaupassa, etuinasi ovat aina kattava palautusoikeus ja nopeat toimitukset. Tule kaupoille, jotka kannattavat!