paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tarjouksia vaelluskengistä | Jalkineet vaelluspoluille vähennetyin hinnoin

UVEX

183 Tuotetta
UVEX

Parhaat suojavarusteet urheiluun Uvexilta

Uvex on vuonna 1926 perustettu suojavarusteiden valmistaja. Brändi tunnetaan erityisesti laadukkaista kypäristään ja urheilulaseistaan. Uvex tarjoaa optimaalista suojaa aktiivilajeihin, kuten laskettelu, rnhiihto, pyöräily ja ratsastus. Brändiltä löytyy useita kehittyneitä teknologioita, sekä innovatiivisia ratkaisuita, jotka tekevät tuotemerkin suojavarusteista ainutlaatuisia.

Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Uvex

Tilaa Uvex -kypärä tai lasit huippuhintaan! Uvex on Saksan Fürthista kotoisin oleva perheyritys, jonka perusti Philipp M. Winter vuonna 1926. Uvex sisältyy The Uvex Group -yhtiön tuotemerkkeihin ja brändi on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan korkealaatuisia suojavarusteita aktiiviurheiluun ja myös erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin. Tuotemerkki on erityisesti tunnettu turvallisista kypäristään ja suojalaseistaan, joita käytetään muun muassa laskettelussa, pyöräilylajeissa ja moottoriurheilussa. Uvex on kehittänyt useita teknologioita, sekä innovatiivisia suunnitteluratkaisuja tuotteisiinsa, minkä ansiosta se on yksi suosituimpia suojavarusteiden valmistajia.

Uvex – turvallisuutta aktiivilajeihin


Uvex aloitti toimintansa jo 20-luvulla Saksassa ja 60-luvulla tuotemerkki laajensi toimintaansa Pohjois-Amerikkaan, jonne nousi uudet Uvex-tuotteiden valmistus– ja jakelutilat. Tämä nokkela siirto oli ponnahduslauta kansainväliseen menestykseen. Tuotemerkin nimi Uvex tulee sanoista Ultra Violet EXluded, jonka keksi Rainer Winter, ja hänestä tuli yhdessä Philipp M. Winterin kanssa yrityksen toimitusjohtaja. Vuonna 1964 Uvex toi markkinoille ensimmäiset huurtumattomat laskettelulasit ja tästä alkoi monivuotinen taival erilaisine innovaatioineen, jotka muuttivat täysin käsityksen suojaavista urheiluun suunnitelluista laseista. Uvexin laseissa on lukuisia innovaatioita, kuten esimerkiksi UV-suojaus, vaihtolinssit, tuplalinssit, huurtumaton pinta, erinomainen käyttömukavuus ja säädettävissä oleva linssinkulma.

Uvex on suunnitellut laajan valikoiman korkealaatuisia ja innovatiivisia kypäriä eri urheilulajeihin, joten jokaiseen lajiin löytyy oma mallinsa. Tuotemerkki on kehittänyt kypärät lajin mukaisesti, sillä eri urheilulajeissa vaaditaan erilaisia ominaisuuksia. Tuotemerkin ensimmäiset urheiluun valmistetut kypärät otettiin käyttöön Saksassa 1987–1988. Airtech Uvex oli erittäin kevyt pyöräilykypärä, joka oli myös todella turvallinen ja hyvin istuva. Tänään tuotemerkiltä löytyy lukuisia erilaisia kypärämalleja lukemattomilla innovaatioilla, jotka ovat tehneet kypäristä toiminnalliset auttaen urheilijaa maksimoimaan suorituksensa. Kypärät ovat viileitä, ilmavia, mukavia ja tarjoavat täydellisen näkökyvyn haasteellisissa olosuhteissa. Tuotemerkki on vuosien varrella laajentanut tuotevalikoimaansa ja tänään Uvex valmistaa kypärien ja suojalasien lisäksi myös muita suojaavia lisävarusteita sekä koteloita ja puhdistuspyyhkeitä laseille että laukkuja ja kenkiä.

Turvalliset Uvex-tuotteet tarjoaa Addnature.fi


Uvex on yksi tunnetuimmista urheiluun tarkoitettujen suojavarusteiden valmistajista, jonka korkealaatuisia tuotteita löydät nyt osoitteesta Addnature.fi. Meiltä löydät tarvitsemasi suojavarusteet aloittaessasi uutta ja jännittävää harrastusta tai jatkaaksesi suosikkilajiasi ehkä jo kilpailuasteelle saakka. Jotta harrastuksesi ei kärsisi, on esimerkiksi pään ja silmien suojaaminen yksi tärkeimpiä asioita, joissa ei voida tinkiä. Asianmukainen kypärä suojaa erinomaisesti vakavilta päävammoilta ja lajiin tarkoitetut suojalasit pitävät haitallisen UV-säteilyn poissa ja suojaavat silmiä tuulelta, hiekalta, ötököiltä ja muulta lialta. Uvexin kuuluisimpiin tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi:

Uvexin laadukkaalla laskettelukypärällä voit harrastaa turvallisesti ja pitää hauskaa rinteillä tietäen, että ylläsi on korkealaatuinen tuote, joka suojaa päätäsi ja istuu miellyttävästi ylläsi tarjoten täydellisen näkymän lasketellessasi. Tuotemerkin pyöräilykypärät poikkeavat muista kypäristä, sillä ne suojaavat lajin mukaisesti päätä erilaisilta vammoilta. Voit valita eri pyöräilylajeihin sopivan mallin, sillä esimerkiksi maantie-, maasto- ja downhill-pyöräilyyn on suunniteltu lajiin sopivat kypärämallit. Myös tuotemerkin laskettelu– ja pyöräilylasit eroavat reilusti toisistaan, mutta molemmat mallit on suunniteltu suojaamaan silmiä kaikissa olosuhteissa. Tutustu Uvex-tuotevalikoimaan osoitteessa Addnature.fi


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.