Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Retkivarusteet pakomatkalle luontoon

UVEX Sportstyle

9 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • pinkki
 • violetti
 • sininen
 • valkoinen
 • musta
 • turkoosi
 • hopea

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
UVEX Sportstyle 508 Aurinkolasit Lapset, vaaleanpunainen
UVEX Sportstyle 508 Aurinkolasit Lapset, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
UVEX
Sportstyle 508 Aurinkolasit Lapset, vaaleanpunainen
RRP € 24,95 € 20,95
- 16 %
UVEX Sportstyle 802 V Urheilulasit Pieni Naiset, musta
UVEX Sportstyle 802 V Urheilulasit Pieni Naiset, musta musta
UVEX
Sportstyle 802 V Urheilulasit Pieni Naiset, musta
€ 99,95
ilmainen toimitus
UVEX Sportstyle 232 P Pyöräilylasit, valkoinen/violetti
UVEX Sportstyle 232 P Pyöräilylasit, valkoinen/violetti valkoinen/violetti
UVEX
Sportstyle 232 P Pyöräilylasit, valkoinen/violetti
€ 59,95
UVEX Sportstyle 231 Aurinkolasit, harmaa/sininen
UVEX Sportstyle 231 Aurinkolasit, harmaa/sininen harmaa/sininen
UVEX
Sportstyle 231 Aurinkolasit, harmaa/sininen
RRP € 109,95 € 104,95
ilmainen toimitus
UVEX Sportstyle 510 Aurinkolasit Lapset, turkoosi/valkoinen
UVEX Sportstyle 510 Aurinkolasit Lapset, turkoosi/valkoinen turkoosi/valkoinen
UVEX
Sportstyle 510 Aurinkolasit Lapset, turkoosi/valkoinen
RRP € 19,95 € 17,95
- 10 %
UVEX Sportstyle 510 Aurinkolasit Lapset, sininen/vihreä
UVEX Sportstyle 510 Aurinkolasit Lapset, sininen/vihreä sininen/vihreä
UVEX
Sportstyle 510 Aurinkolasit Lapset, sininen/vihreä
€ 19,95
UVEX Sportstyle 227 Aurinkolasit, valkoinen/sininen
UVEX Sportstyle 227 Aurinkolasit, valkoinen/sininen valkoinen/sininen
UVEX
Sportstyle 227 Aurinkolasit, valkoinen/sininen
RRP € 99,95 € 94,95
UVEX Sportstyle 510 Aurinkolasit Lapset, sininen
UVEX Sportstyle 510 Aurinkolasit Lapset, sininen sininen
UVEX
Sportstyle 510 Aurinkolasit Lapset, sininen
RRP € 19,95 € 17,95
- 10 %
UVEX Sportstyle 232 P Pyöräilylasit, valkoinen/hopea
UVEX Sportstyle 232 P Pyöräilylasit, valkoinen/hopea valkoinen/hopea
UVEX
Sportstyle 232 P Pyöräilylasit, valkoinen/hopea
€ 59,95

Uvex Sportstyle on näkökyvyn asialla

Uvex on ollut näkökyvyn asialla jo vuodesta 1926, kun Philipp M. Winter perusti yrityksen Fürthissä, Baijerin alueella, Saksassa valmistamaan suojalaseja tehdastyöläisille. Ne suojasivat työntekijöitä metallilastuilta sekä kipinöiltä, kun tehtaissa porattiin, koneistettiin ja hitsattiin. Ensimmäiset suojalasit olivat yksinkertaisesti muovisia linssejä liitettyinä toisiinsa ompelemalla kangaspala niiden väliin. Ensimmäinen merkittävä virstanpylväs yritykselle oli Berliinin kesäolympialaiset vuonna 1936, jossa Winterin valmistamia suojalaseja käyttivät monet urheilijat, joita niitä lajeissaan tarvitsivat. Pitkän kehitystyön ja moninaisten vaiheiden jälkeen yrityksen nimeksi vaihdettiin Uvex, jonka keksi Winterin yhtiökumppani sanoista Ultra Violet Excluded, joka oli osa linssien laatuleimaa. Addnaturen verkkokaupasta löydät kattavasti eri Uvexin tuotteita, kuten Uvex Sportsstyle -malliston aurinkolaseja. Vaivattomimmin tutustut kattavaan valikoimaamme suoraan verkkosivuillamme.

Uvex Sportstyle 803 Colorvision Mustat sangat Violetti lasi Pyöräilylasit

Oikeanlaiset lasit parantavat näkökykyäsi eri olosuhteissa

Ympäristömme tuottaa silmillemme informaatiota, josta näkökyvyn avulla saamme koottua viestejä aivoille. Tämä kaikki tapahtuu silmänräpäyksessä, sillä jopa 80 prosenttia kapasiteetista, joka ihmisellä on aistien käsittelyyn, on varattu näkötiedolle. Karrikoidusti ilmaisten silmälasien tarkoitus on korjata erilaisia näkökyvyn virheitä, kuten taittoa. Aurinkolasien tehtävänä on suojata silmiä UV-säteilyltä, roskilta, pölyltä, hyönteisiltä ja tietenkin häikäisyltä. Uvex Sportsstyle on aurinkolasimallisto, josta löydät lisätietoja Addnaturen verkkokaupasta, sillä meiltä löydät lukuisia eri tuotevaihtoehtoja kyseisestä mallistosta.

Uvex valmistaa kattavasti erilaisia aurinko- ja suojalaseja ja Uvex Sportsstyle on aurinkolasimallisto, joka pitää sisällään paljon eri muotoisia, eri värisillä linsseillä varustettuja aurinkolaseja eri käyttötarkoituksiin. Lasit voidaankin jakaa vaivatta kahteen pienempään kategoriaan: vapaa-aikaan ja urheiluun soveltuviin laseihin. Kaikki Uvexin aurinkolasien linssit on valmistettu kuitenkin monipuoliseen käyttöön, joten sinä itse loppupeleissä päätät, miten aurinkolasejasi käytät. Aurinkolasien valinnassa on tärkeä kiinnittää huomiota itse käyttötarkoituksen lisäksi vallitseviin olosuhteisiin, joissa lasejasi pääasiallisesti käytät. Jos liikut juosten, pyörällä tai suksilla, aurinko voi häikäistä, repivä viima saattaa saada silmäsi vuotamaan tai vettä saattaa tulla niin runsaasti, ettet näe mitään ilman laseja. Lisäksi silmät on hyvä suojata erilaisilta hyönteisiltä, jotka saattavat vauhdin kasvaessa tehdä merkittävää vahinkoa silmillesi. Kaupungin kaduilla tai maanteillä olisi hyvä nähdä ympärillesi ja maastossa vallitsevien korkoerojen havainnointi on ensiarvoisen tärkeää. Siksi aurinkolasit ja linssit kannattaa välitä näiden tekijöiden mukaisesti. Nyrkkisääntönä voidaan pitää seuraavia: Ruskeilla linsseillä havainnoit värit ja kontrastit, harmaat ja vihreät vähentävät parhaiten häikäisyä. Keltaiset linssit puolestaan on tarkoitettu huonompiin keleihin, joihin tarvitset lisää kontrastia ja polarisoitujen linssien käyttö taas on perusteltua, jos haluat välttää erilaisia heijastuksia. Tutustu rauhassa Uvexin vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi parhaiten sopiva malli Uvex Sportstyle -mallistosta.

Tilaa Uvexin aurinkolasit Addnaturelta

Addnaturen verkkokaupasta saat kattavasti erilaiset aurinkolasit, mukaan lukien Uvex Sportsstyle -malliston sekä muut Uvexin valmistamat aurinkolasit. Meiltä löytyy urheilu- ja aurinkolaseihin vaihtoehtoja myös muilta valmistajilta, joten jos et heti löydä itsellesi sopivia, kannattaa tutustua myös muiden valmistajien mallistoihin. Addnaturelta saat aurinkolasien lisäksi tarvitsemasi vaatteet, asusteet ja varusteet, joita saatat aktiiviseen elämäntyyliisi tarvita. Tutustu rohkeasti verkkokauppaamme ja tilaa tarvitsemasi tuotteet jo tänään.