Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

The North Face Takit & Liivit

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

The North Face takki on kehitetty kovaan käyttöön

Vuonna 1966 kahden kaveruksen perustama The North Face sai alkunsa kiipeilytarvikkeita myyvänä liikkeenä. Liikettä ei perustettu vuoren pohjoispuolelle, kuten nimestä voisi päätellä, vaan itseasiassa sanfransiscolaiselle rantakadulle, jossa kaverukset toteuttivat hullun unelmansa kiipeilytarvikkeiden jälleenmyyjänä. Pari vuotta myöhemmin, vuonna 1968, The North Face muutti San Fransiscon lahden toiselle puolelle Berkeleyn alueelle ja alkoi kehittää ja valmistaa omia teknisiä kiipeilyvälineitä ja -tarvikkeita. 1960-luvulla yritys sponsoroi jo erilaisia retkikuntia ja tutkimusmatkailijoita, josta jäi elämään The North Face -yritykselle tärkeä mantra ”Never Stop Exploring™”, joka jatkuu edelleen yli 50 vuotta myöhemmin. 1980-luvulla yritys astui ulos mukavuusalueeltaan ja viritti laitteensa valmistamaan erilaisia kirkkaanvärisiä hiihto- ja lasketteluvaatteita, kuten ajan henkeen kuului. 1980-luvun loppupuolella voitiin todeta sen kannattaneen, sillä The North Facesta oli tullut yksi merkittävimmistä ulkoiluvaate-, lasketteluvaate- makuupussi-, reppu- ja telttavalmistajista Amerikassa. Nykyisin yritys valmistaa edelleen esimerkiksi kuoritakkimalleja, joiden esikuvat ovat kiipeilyssä ja laskettelussa sekä tutkimusmatkailussa, joten takit on kehitetty todella kovaan käyttöön. Addnaturella on kattava valikoima erilaisia The North Face -tuotteita, kuten The North Face -takkivaihtoehtoja, hyvin edustettuna verkkokaupassaan. The North Face Recycled McMurdo Miesten Takki

The North Face -takkivalikoimasta löydät varmasti omasi

The North Facella on Addnaturen verkkokaupassa merkittävän paljon erilaisia takkivaihtoehtoja, joihin pääset helpoiten tutustumaan suoraan alikategorioissa:

 • Tuulitakit
 • Sadetakit
 • Juoksutakit
 • Softshell-takit
 • Kuoritakit
 • Toppaliivit
 • Vapaa-ajan takit
 • Untuvatakit
 • Fleecetakit
 • Villatakit
 • Talvitakit & Parkat
 • Hiihtotakit

Erilaisia takkeja on siis todella runsaasti ja takki kannattaakin valita puhtaasti sen käyttötarkoituksen mukaisesti. Tuulitakki soveltuu ulkoiluun, mutta ei pidä kovin paljon vettä. Sadetakkeja on erilaisia, joista täysin vettäpitävät sadetakit ovat usein hengittämätöntä muovia, jotka kyllä suojaavat sinua, jos seisot paikallasi sateessa. Sadetakeista osa pitää pienempiä määriä vettä, mutta ne hengittävät kunnolla, jolloin voit liikkua niissä. Ulkoilutakkeja on myös erilaisia: voit valita softshell-takin, kuoritakin, toppatakin, talvitakin tai vaikka parkatakin. Kaikki The North Face -takkivaihtoehdot sopivat omaan käyttötarkoitukseensa ja siksi joudutkin hieman miettimään, millaiseen tarpeeseen etsit takkia. Mieti, mihin käyttöön takkia tarvitset, mihin vuodenaikaan ja minkälaisessa säässä meinaat takkia käyttää. Sillä pääset jo aika pitkälle takkivalintasi kanssa ja sitten voit alkaa vertailla erilaisten takkien erilaisia ominaisuuksia. Addnaturen kattavassa verkkokaupassa pääset tutustumaan erilaisiin The North Face -takkivaihtoehtoihin ja valitsemaan itsellesi parhaiten sopivinta mallia.

Takit ja muut vaatteet saat kätevästi yhdellä ostoskerralla

Addnaturen verkkokaupasta löydät The North Face -takkivaihtoehtojen lisäksi runsaasti muita saman valmistajan vaatteita, kuten housuja, paitoja, aluspaitoja, reppuja, telttoja ja makuupusseja. Käytännössä siis lähes koko valmistajan tuoteskaalan. Meillä pääset samalla ostoskerralla valitsemaan ostoskoriisi kaiken tarpeellisen ja voit tehdä tilauksen kerralla. Täytät vain tilaus- ja toimitustiedot ja valitset osoitteen, johon tilaus toimitetaan. Toimitamme tilauksesi pienpakettitoimituksena ja jos tilauksesi arvo ylittää 99 euroa, saat toimituksen ilman toimituskuluja. Muistathan myös, että saat meiltä ostoksillesi 30 päivän veloituksettoman palautusoikeuden, joten jos et syystä tai toisesta ole ostoksiisi tyytyväinen, voit aina palauttaa tilauksesi tai osan siitä.