paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Vapur

19 Tuotetta
Vapur
Vapur

Vapur – Uusi pullokonsepti

Vapur tuottaa älykkäitä pulloja ulkoilun ystäville. Patentoitu ja joustava rakenne painaa vähemmän ja on mukavampi kuin jäykkien pullojen rakenteet. Taitettuina, ne vievät vähän tilaa, ollen ihanteelliset pakatessasi reppuasi vaellusmatkalle.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Vapur on kestopullojen valmistuksen edelläkävijä

Vapur on kestävien juomapullojen valmistuksen edelläkävijä, joka tunnetaan fiksuista pussimaisista, tyhjänä pieneen tilaan taipuvista juomaratkaisuistaan. Taitettava, uudelleenkäytettävä Vapur-pullo on suunniteltu oleman helposti käytettävissä, missä ikinä liikutkin. Herkullisen kirkkaat ja houkuttelevat värit ja upea muotoilu saavat pullovalikoiman kutsumaan luokseen jokaista aktiivista liikkujaa. Vapur-pullo on suunniteltu siten, että siinä vesi pysyy raikkaana ja viileänä pitkään. Lyhyesti kuvailtuna tässä on nerokas juomaratkaisu, joka on helppo täyttää, kuljettaa ja säilyttää.

Taidokkaana muotoilijana tunnettu Vapur on vallannut juomapullojen markkina-aluetta muullakin konstein. Vapur nimittäin valmistaa tarjoamiensa valmispullojen lisäksi myöskin kustomoidut, jokaisen ulkoilijan tai urheilijan omaan persoonaan sopivat pullot, joissa pääsee valitsemaan niin koon, värityksen kuin pullon kylkeen painettavan tekstinkin. Pullojensa valmistuksen yhteydessä Vapur tekee yhteistyötä lukuisten luonnon huomioon ottavien järjestöjen kanssa. Näin ollen Vapurin pullon valitessasi saat hyvän omatunnon kaupan päälle. Me Addnaturella olemme lisänneet valikoimaamme näppäriä Vapur-juomapulloja ja -tarvikkeita, joiden avulla voit viedä tulevat retket, vaellukset ja piknikit kokonaan uusiin korkeuksiin.

Kätevyyttä retkille kompaktissa koossa ja upeissa väreissä

Kun telttaretkellä, päivävaelluksella, metsästämässä tai ihan vain päivittäisellä lenkkipolulle suuntautuvalla lenkillä on mukana Vapur-juomapullo, nautit raikkaan viileästä vedestä aina kun juomatarve yllättää. Bonuksena tässä pullossa saat sen uskomattoman keveyden, joka saavutetaan pullon tyhjennyttyä. Puhumattakaan siitä, miten pieneen tilaan tyhjä pullo mahtuu. Vapur-pullojen joukosta löydät takuulla juuri sinun silmääsi miellyttävän ja makuasi vastaavan vaihtoehdon. Vaporin juomapulloja on kahdenlaisia: sekä läpinäkyviä että läpinäkymättömiä malleja. Värikäs, läpinäkyvä pullo on veikeän näköinen valinta, joka näppärästi myös näyttää milloin nesteen määrä pullossa alkaa vajeta.

Olipa upeiden mallien joukosta mukaasi valikoituva pullo sitten viileän violetti liukuvärjätty, turkoosin ja limen väreissä säihkyvä, raitakuvioin koristeltu tai vaikkapa yksivärinen, sähäkän tummanpunainen juomapullo. Nämä ja kaikki muut upeat pullot toki tekevät valinnasta hieman haastavampaa. Tai miksi et valitsisi heti kerralla useampaa turvaamaan vaelluksella päivän aikana tarvitsemasi nestemäärän, mikäli reittisi varrella ei ole tiedossa juomakelpoisia puroja! Valitse oma Vapur suosikkipullosi Addnaturelta. Voit tutustua halutessasi tästä kätevästi koko juomapullo-valikoimaamme.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.