paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Varg

43 Tuotetta
Varg
Varg

Varg - Toiminnallisuutta pohjoismaalaiseen tyyliin

Varg syntyi uuden luomisen halusta. Naapurimaan merkki halusi kehittää kestäviä ja toiminnallisia vaatteita, joissa on jotain ekstraviehätystä. Perustajat, jotka olivat huippuluokan purjehtijoita ja alppihiihtäjiä tiesivät tarkkaan, minkälaisia vaatteita aktiivinen elämäntyyli vaatii. Pohjoismaalaiseen tyyliin valmistetut vaatteet yhdistävät kekseliäällä tavalla toiminnallisuuden, ulkonäön ja ympäristöystävällisempää tuotantoa.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Varg lumoaa toimivalla ja mukavalla designilla

Varg yhdistää skandinaavisella varmuudella funktionaalisuuden, tyylikkyyden ja seikkailuhenkisyyden. Ruotsalainen merkki erottuu kilpailijoistaan edukseen juurikin tämän onnistuneen yhdistelmän ansiosta – vaatteet heijastelevat niin Pohjoismaiden kaunista luontoa kuin samalla myöskin pettämätöntä pohjoista tyylitajua. Entäpä mikä meidän mielestämme on parasta Vargin vaatteissa? Se, että ne sopivat yhtä hyvin metsäretkelle kuin kaupunki- ja kotikäyttöönkin.

Monikäyttöisiä vaatteita aktiiviseen elämään

Varg haluaa valmistaa vaatteita kaikkiin elämän seikkaluihin. Ja kaikkihan me tiedämme, että seikkailut tuppaavat tyssäämään heti alkuunsa, jos päällä olevat vaatteet eivät ole mukavat. Vargin huolella valitut materiaalit varmistavat sen, että olo pysyy niissä mukavana ja kuivana ja iho saa aina hengittää vapaasti - pitkienkin päivien aikana. Nämä vaatteet pitävät sinut lämpimänä viileämmilläkin säillä, mikä täällä pohjoisessa on tietenkin iso plussa! Vargin vaatteet on helppo pukea kerroksina, jolloin ne sopivat loistavasti myös erittäin haastaviin olosuhteisiin. Lisäksi vaatteet ovat käytännöllisiä, ja esimerkiksi ulkovaatteissa löytyy heijastavia yksityiskohtia tuomaan turvaa pimeällä. Usein tyylikkyys ja käytännöllisyys eivät kohtaa, mutta Vargin tuotteet todistavat sen, että tämä yhdistelmä ei ole ollenkaan mahdoton!

Varg näyttää esimerkkiä ympäristö- ja vastuullisuusasioissa, ja onkin yksi alan edelläkävijöistä, mitä tulee ympäristöystävällisiin prosesseihin ja kestävän kehityksen tavoitteisiin. Mottona on, että kestävät vaatteet tulee valmistaa myös kestävin prosessein. Vaatekappaleissa käytetään muun muassa kierrätettyjä kuituja, ja untuvatäytteet ovat sertifioituja. Kestävien arvojen yleistyessä Vargin tuotteet ovatkin nauttineet kasvavaa suosiota! Koska Vargin vaatteet ovat niin tyylikkäitä, ne sopivat erinomaisesti arkikäyttöön myös kaupungissa. Monikäyttöiset vaatteet ovat myös ekologinen ja taloudellinen valinta.

Meiltä löydät vaatteet ja varusteet kaikenlaiseen ulkoiluun

Ihastuitko Vargin valikoimaan? Suosikkituotteiden tilaaminen Addnaturelta on helppoa, nopeaa ja turvallista. 100 päivän avokaupan ansiosta sinulla on yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet tyytyväinen valitsemiisi tuotteisiin. Lisäksi tarjoamme tilauksellesi ilmaisen palautuksen siltä varalta, että esimerkiksi tuotteen koko osoittautuu vääräksi. Verkkokaupassamme sinua palvelee ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme, jotka vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.