paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Vargo

37 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Vargon avulla pakkaat kevyesti

Inspiraatio saattaa iskeä, kun sitä vähiten odottaa, siellä missä sitä vähiten odottaa. Näin kävi Japanissa vuonna 1995 seikkailleelle Brian Vargolle, joka kuuli Appalakkien reitin vaelluksesta Amerikassa ja innostui lähtemään tuon reitin valloitukseen tehtyään ennen kunnon pohjatyöt. Rinkkaa tai kaikkia välineitä hänellä ei matkallaan ollut, mutta hän onnistui kehittelemään itselleen tarvittavat asusteet ja tarvikkeet pitkälle reissulle. 5 kuukauden vaelluksen aikana heräsi kysymyksiä elämästä, mutta tärkeimmän kysymyksen Vargon tuotemerkin kannalta hän oivalsi vaeltaessaan. Kysymys oli siitä, miksi hänellä oli niin paljon tavaraa ja taakkaa mukanaan. Hän puntaroi nopeasti, että tarvikkeiden paino suhteessa niiden hyötyyn oli suhteettoman iso. Tuon oivalluksen ansiosta hän kehitti ensimmäisen Vargo-tuotteen, ultrakevyen rinkan, joka muiden todella kevyiden retkeily- ja vaellustuotteiden ohella nosti yrityksen siivilleen. Vargo ExoTi 50 Rinkka

Vargon varusteet ovat kevyitä ja tarpeellisia

Tuon matkallaan saadun ahaa-elämyksen jälkeen Vargo on keskittynyt kehittämään ja valmistamaan tuotteita, jotka ovat toiminnallisia ja erittäin kevyitä kantaa mukana. Addnaturen runsaassa valikoimassa on useita Vargon tuotteita, kuten Vargo rinkka, joka yhdistää parhaat palat putkirinkoista ja anatomic-rinkoista. Sen 50 litran tilavuus, X-hihnat ja todella kevyt paino mahdollistavat rinkan kätevän pakkauksen ja sen, että voit kantaa sitä rasittamatta itseäsi. Lisäksi Addnaturen valikoimasta löytyy kätevästi paljon muita Vargon tuotteita, kuten esimerkiksi erilaisia kevyitä Vargo telttakiilat, jotka soveltuvat kevyestä painostaan huolimatta erinomaisesti hiekkaisille ja lumisille alustoille. Tutustu kattavaan valikoimaan Vargon tuotteita, jotta löydät itsellesi kaiken tarvittavan kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

Ravinto ja sen valmistaminen ovat tärkeä osa retkeilyä ja Vargon tuotevalikoimasta löydät rinkkojen ja telttatarvikkeiden lisäksi myös kattavasti erilaisia Vargo retkikeittiötarvikkeet, kuten kattiloita, keittimiä, mukeja, pulloja ja muita tarvikkeita. Saat siis yhdeltä tuotemerkiltä kevyen rinkan lisäksi myös paljon muuta retkilläsi tarvittavaa, samalla ajatuksella. Kevyttä sen olla pitää.

Kaikki tarpeellinen retkeilyyn löytyy Addnaturen verkkokaupasta

Vargon kevyiden tuotteiden lisäksi Addnaturen laaja valikoima sisältää paljon muita retkeilyssä, vaelluksilla ja ulkoilussa tarvittavia tuotteita. Saat meiltä alusasut, välikerrokset, kuorikerrokset, sadeasut, kengät ja muut jalkineet sekä kaikenlaiset tarvikkeet. Jos et löydä etsimääsi suoraan Vargon tuotteista, kannattaa tutustua saman kategorian muiden valmistajien tuotteisiin tarkastaaksesi, voitko täydentää ostoksesi sieltä. Verkkokaupassamme saat tehtyä ostoksesi erittäin kätevästi, sillä olemme koonneet yhteen erilaisia tuoteryhmiä ja voit etsiä tuotteita myös suoraan valmistajien avulla. Tilauksen tekeminen on vaivatonta ja saat tuotteet vaivattomasti suoraan valitsemallasi toimitustavalla suoraan itsellesi. Teet ostoksesi lisäksi turvallisesti, sillä tarjoamme ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, koska haluamme sinun olevan tyytyväinen ostoksiisi. Huomioi myös toimitusetumme ja kerää kasaan isompi tilaus ja tilaa kaikki kerralla, sillä yli 99 euron ostoksiin tarjoamme tietyin rajoituksin ilmaiset toimituskulut. Aloita retkeilysi Addnaturen verkkokaupasta, kokoa kaikki mukana tarvittava ja painele vaikka Vargon jalanjäljissä Amerikan Appalakeille.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.