Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Kattotelineet

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Lisää auton kuljetustilaa kattotelineellä

Tilaa kattoteline Addnaturesta Mikä avuksi, kun lomamatkalla lähtiessä ja autoa pakatessa takakontti on täynnä eikä autossa ole vetokoukkua perävaunua varten. Kattoteline ja siihen kuuluvat kiinnitysratkaisut lisäävät autosi kuljetustilaa huomattavasti. Kattotelineessä kulkevat mukana niin polkupyörät, sukset, kalastusvälineet kuin muutkin tarvikkeet. Kattoteline antaa auton sisätiloihin lisäväljyyttä ja sitä kautta matkustusmukavuutta. Kätevillä pikakiinnityksillä varustetut kattotelineet ja säilytysboksit on helppo irrottaa silloin kun niitä ei tarvita. Boksit ovat lukittavia, joten voit huoletta pysähtyä leirintäalueelle tai jättää autosi parkkipaikalle.

Auton katolla kulkevat isotkin harrastusvälineet

Liikuntaa ja urheilua harrastavan ihmisen välinevalikoimaan kuuluu joskus isojakin harrastuvälineitä: sukset, surffilauta, kanootti, polkupyörä... Helpoin tapa kuljettaa varusteita paikasta toiseen on hankkia auton katolle kattoteline ja siihen erilaisia kiinnitysratkaisuja. Pyöränkuljetusteline, suksiboksi tai teline urheiluvälineille. Auton mallista riippuen voit valita erilaisia kattotelineitä. Mikäli katossa on kaiteet tai telineen kiinnityspisteet, kiinnitetään kattoteline suoraan näihin. Jos autosi katossa ei ole kaiteita, voit etsiä telinemallin joka kiinnitetään painamalla ja vääntämällä. Näihin telineisiin kiinnität sitten tarvitsemasi vaälineet, varusteet tai boksit. Tilapäiseen kuljetukseen esimerkiksi rakennustarvikkeet tms. voi kiinnittää myös nippusiteilla ja kuminauhoilla, ole kuitenkin huolellinen kiinnittäessäsi tavaroita. Liikennelain mukaan taakka saa ylittää auton pituuden metrin verran auton edessä ja kaksi metriä auton takana. Sivusuunnassa taakka ei saa ylittää auton leveyttä. Jos kuljetat autoa pidempiä tarvikkeita, takana on oltava pituudesta varoittava huomioviiri. Jos katolla on tavaraboksi, sen pakkaaminen on syytä tehdä huolella. Painon on jakauduttava tasaisesti, ja tavaroiden on oltava napakasti kiinnitettynä. Näin estät vaaratilanteet taakan heilahtaessa puolelta toiselle kääntyessä tai äkkijarrutuksessa. Ota huomion, että auton painopiste muuttuu korkeammalle ja auto ottaa helpommin sivutuulta. Teline pakattuna täyteen harrastusvälineitä tai matkatavaroita lisää auton polttoaineen kulututusta, kattoteline kannattaakin irrottaa aina kun et tarvitse sitä. Raskaan kuorman kanssa rengaspainetta voi nostaa, se tekee ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa.
Kun mietit kattotelineen hankintaa, pohdi ainakin seuraavia seikkoja:

  • Onko katolla kaiteita valmiina
  • Mikä on automallille sallittu taakan kokonaispaino
  • Millaista tavaraa kuljetat useimmin
  • Miten monikäyttöisen ja täydennettävän kattotelinejärjestelmän haluat
  • Kuinka helposti irrotettava ja kiinnitttävä kattotelinejärjestelmä on

Varaudu tilantarpeeseen jo etukäteen

Tavaroiden kuljetustarpeisiin voi varautua jo automallia valitessa. Kattoteline on kuitenkin helppo hankkia jälkikäteen, olipa autosi minkä merkkinen hyvänsä. Addnature.fi -verkkokauppa palvelee sinua ympäri vuorokauden kun tarvitset varusteita ja välineitä ulkoiluun, urheiluun ja vapaa-aikaan. Verkko-ostamisen helppous säästää sinulle aikaa muihin harrastuksiin. Joustavat maksuvaihtoehdot, nopeat toimitukset ja maksuton 30 päivän palautusoikeus lisäävät tyytyväisyytäsi kuluttajana. Tutustu Addnaturen valikoimiin jo tänään!