Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syyspatikoinnin taikuudesta

Tietokonelaukut & -kotelot

9 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Tuoteperhe

  • Fjällräven Kånken Family 4

Värit

  • keltainen
  • harmaa
  • punainen
  • musta
  • oliivi

Hinta

Asiakaspalaute

  • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Fjällräven Kånken Tote Reppulaukku, harmaa
Fjällräven Kånken Tote Reppulaukku, harmaa harmaa
Fjällräven
Kånken Tote Reppulaukku, harmaa
RRP € 109,95 € 89,95
- 18 %
Tasmanian Tiger TT Document Bag MKII, musta
Tasmanian Tiger TT Document Bag MKII, musta musta
Tasmanian Tiger
TT Document Bag MKII, musta
€ 129,95
ilmainen toimitus
Tasmanian Tiger TT Modular Läppärin suojatasku, oliivi
Tasmanian Tiger TT Modular Läppärin suojatasku, oliivi oliivi
Tasmanian Tiger
TT Modular Läppärin suojatasku, oliivi
€ 54,95
Fjällräven Kånken Tote Reppulaukku, musta
Fjällräven Kånken Tote Reppulaukku, musta musta
Fjällräven
Kånken Tote Reppulaukku, musta
RRP € 109,95 € 89,95
- 18 %
Tasmanian Tiger TT Document Bag MKII, oliivi
Tasmanian Tiger TT Document Bag MKII, oliivi oliivi
Tasmanian Tiger
TT Document Bag MKII, oliivi
€ 129,95
ilmainen toimitus
Topo Designs Commuter Salkku, musta
Topo Designs Commuter Salkku, musta musta
Topo Designs
Commuter Salkku, musta
RRP € 189,95 € 182,45
ilmainen toimitus
Fjällräven Kånken Tote Reppulaukku, punainen
Fjällräven Kånken Tote Reppulaukku, punainen punainen
Fjällräven
Kånken Tote Reppulaukku, punainen
RRP € 109,95 € 89,95
- 18 %
Fjällräven Kånken Tote Reppulaukku, keltainen
Fjällräven Kånken Tote Reppulaukku, keltainen keltainen
Fjällräven
Kånken Tote Reppulaukku, keltainen
RRP € 109,95 € 94,95
- 14 %
Tasmanian Tiger TT Modular Läppärin suojatasku, musta
Tasmanian Tiger TT Modular Läppärin suojatasku, musta musta
Tasmanian Tiger
TT Modular Läppärin suojatasku, musta
€ 54,95

Säilytä tietokoneesi laadukkaassa tietokonelaukussa matkasi ajan

Tilaa tietokonelaukku kätevästi ja edulliseen hintaan online -Addnature Tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien käyttö on vaikuttanut lähes jokaisen arkeen tavalla tai toisella. Tämän päivän aktiiviselle ihmiselle on lähes välttämätöntä omistaa jokin laite, jolla voidaan käyttää verkkopalveluita ja tehdä erilaisia tärkeitä asioita. Internet on nykypäivän viihdettä, mutta sen puuttuminen vaikuttaa laajalti yrityksiin, julkiseen toimintaan ja erittäin monen työpäivään. Monet tekevät etätyötä tietokoneella ja toiset työskentelevät laitteensa ääressä matkustaessaan junalla, bussilla tai jopa lentokoneessa, joten tietokoneen mukanaolo on ratkaisevaa monelle. Näistä syistä näille laitteille on suunniteltu laaja valikoima lisävarusteita erilaisiin tarkoituksiin, joista yksi tärkeimmistä on riittävä suojaus ja vaivaton kuljettaminen mukana paikasta toiseen. Erityisesti tietokoneet ovat nousseet nykypäivän tärkeiksi työskentelyvälineiksi, joita pyritään suojaamaan erittäin tarkkaan mahdollisilta kolhuilta ja pudotuksilta. Addnaturelta löydät monipuolisen valikoiman korkealaatuisia tietokonelaukkuja, jotka suojaavat arvokasta laitettasi, kun olet tien päällä.

Tietokonelaukun ominaisuudet

Tietokonelaukulle, jota kutsutaan myös läppäri- tai notebook-laukuksi, asetetaan useita vaatimuksia, sillä laukku on paljon muutakin kuin esimerkiksi salkku, jossa myös kuljetetaan mukana tärkeitä papereita ja muuta pikkutavaraa. Tietokonelaukku muistuttaa ulkoasultaan tavallista laukkua, mutta tietokoneelle suunniteltu laukku suojaa ja säilyttää turvassa kannettavaa tietokonetta ja sille kuuluvia lisävarusteita, kuten virtajohtoa sekä hiirimattoa ja hiirtä (jos sellaisen tarvitsee). Tietokoneen kantolaukuksi ei sovi mikä tahansa laukku, sillä laukun pitää olla suojaava, eli pehmustettu, ja itse laitteelle, lisätarvikkeille ja muille tärkeille tavaroille täytyy olla omat lokeronsa. Unohda tuttu musta väri, jota näkee salkuissa, sillä meiltä löydät värikkäät tietokonelaukut, jotka piristävät mieltä ja antavat persoonallisen ulkoasun. Valitse tyyliisi sopiva väri erilaisista vaihtoehdoista, kuten pirteän pinkki tai vihreä, taivaansininen tai iloisen punainen. Perinteisistä väreistä pitävälle löytyy klassisia värejä, kuten musta, harmaa ja valkoinen.

Tietokonelaukku suojaa elektroniikkaa naarmuuntumiselta

Hyvältä ja toiminnalliselta tietokonelaukulta vaaditaan myös muita ominaisuuksia, joista tärkeimpiä ovat käytännöllisyys ja innovatiivinen suunnittelu, sillä laukun pitää esimerkiksi olla kevyt, koska itse tietokone ja muut tarvikkeet tuovat lisäpainoa. Laukussa tulisi olla pehmustettu ja mukava kantokahva, sekä pehmustettu, säädettävissä oleva olkahihna – lukuun ottamatta muotoilultaan pienikokoisia säilytystaskuja, joita kannetaan kainalossa tai kädessä. Tietokonelaukun on hyvä olla helposti avattava ja laitteella työskentelyn tulisi onnistua välittömästi laukun avaamisen jälkeen. Laukussa pitää olla useita lokeroita erilaisille pikkutavaroille ja tietenkin suurempi lokero tärkeille papereille. Laukun materiaalille kannattaa osoittaa huomiota, sillä sade saattaa yllättää, jolloin laukun tulisi olla pinnaltaan vettähylkivä. Tietokone tai tabletti otetaan nykyään mukaan myös esimerkiksi retkille ja vaelluksille, jolloin laukulle asetetaan korkeita vaatimuksia, joista yksi on vaihtelevien sääolosuhteiden kestäminen. Meiltä löytyvät tunnetut sporttimerkit, jotka ovat suunnitelleet käytännöllisiä tietokonelaukkuja haastaviin olosuhteisiin, jotta teknologiasta voisi nauttia myös ulkona luonnossa.

Monipuolinen valikoima tietokonelaukkuja osoitteesta Addnature.fi

Myös tietokonelaukut kuluvat ja rispaantuvat ajan myötä, joten uuden hankkiminen voi olla tarpeellista. Meiltä löydät laajan valikoiman trendikkäitä ja sporttisen ulkoasun omaavia tietokonelaukkuja, joilla päivität tyyliäsi vaivattomasti ja kätevästi. Valikoimasta löydät erikokoisia tietokonelaukkuja, sillä laitteita löytyy useissa eri ko'oissa – aina suurista läppäreistä pienimpään minitietokoneeseen. Tietokonelaukussa voidaan säilyttää myös tablettia ja älypuhelinta, sillä useimmista malleista löytyy erilaisia näppäriä lokeroita, joissa puhelimet ja muut tavarat kulkevat mukana turvallisesti. Lisäksi voit valita myös laukun paksuuden, sillä valikoima sisältää erittäin ohuita tasku-mallisia suojia ja salkkua muistuttavia laukkuja, sekä paksuja laukkuja, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi liikematkalle tai retkelle. Usein perinteisistä laukkumalleista löytyy myös tietokoneelle kuuluvan taskun lisäksi myös muita erinomaisia taskuja, jotka avautuvat reilusti ja mahdollistavat kätevän tavaroiden säilytyksen. Tutustu meidän tyylikkääseen tuotevalikoimaamme, josta löytyy tunnettujen tuotemerkkien suunnittelemia tietokonelaukkuja, kuten esimerkiksi:

Laadukkaat tietokonelaukut ovat myös trendikkäitä

Addnaturelta hankit kätevästi uuden, trendikkään tietokonelaukun tai suojan, joka suojaa tietokonettasi tai tablettiasi myös silloin, kun olet liikkeellä esimerkiksi työmatkalla, lomalla tai retkeilemässä. Valittavanasi on tunnettujen tuotemerkkien suunnittelemia innovatiivisia tuotteita, jotka suojaavat ja säilyttävät tarvikkeitasi mitä parhaiten. Valitse kätevä olkalaukku tietokonelaukuksi silloin, kun haluat pitää kätesi vapaina ja tarvitset tilaa laukussa muullekin kuin ainoastaan tietokoneelle. Suojakotelo on käytännöllinen suoja sinun laitteellesi, kun liikut kaupungilla ja tarvitset esimerkiksi ainoastaan tietokonettasi. Voit kantaa suojakoteloa kädessäsi tai trendikkäästi kainalossasi vaikkapa kahvilaan, kirjastoon tai minne vain haluat. Tietokoneen suojataskut ovat käytännöllinen valinta sinulle, joka opiskelet ja haluat kuljettaa tietokonettasi tai tablettiasi repussa, tai matkustaessasi voit sujauttaa suojataskun matkalaukkuun, jossa se vie vain vähän tilaa. Suojatasku kulkee mukana myös kädessä esimerkiksi, kun liikut koulussa tai työpaikallasi paikasta toiseen päivän aikana. Kuljetuslaukut on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin ja kestävät lähes mitä vain. Kuljetuslaukku on ehdoton valinta sinulle, joka liikut vaihtelevissa ja haastavissa olosuhteissa, joissa laukun päälle saattaa roiskua vettä, tulla pölyä tai jopa happoa. Kuljetuslaukku on täysin tiivis ja kestää kolhuja ja iskuja, suojaten tietokonetta tai muuta laitetta erinomaisesti. Tämä laukku on täydellinen valinta todelliselle seikkailijalle ja kulkee mukana lähes minne vain. Muita tietokoneen kuljetuslaukun erikoisominaisuuksia ovat korkea iskunkestävyys, upotuksen kestävyys (tilapäisesti), automaattinen paineentasausventtiili, pehmustukset ja lukittavuus.

Muita säilytyslaukkuja elektroniikalle:  Kännykkäkotelot |  Kameralaukut |