Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

Aurinkolaturit

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Aurinkolaturi säästää energiaa ja jopa ihmishenkiä

Osta aurinkolaturi nyt ja aloita säästäminen -ADDNATURE Aurinkolaturi, kuten myös kaikki muut auringonenergialla toimivat laitteet, ovat viisaimpia keksintöjä tuuli- ja vesivoiman ohella. Etenkin niissä paikoissa, joissa ei ole mahdollisuutta käyttää sähköä, aurinkolaturin olemassaolo on korvaamaton. Parhaimmillaan kyseinen laite pelastaa ihmishenkiä hädän keskellä, sekä helpottaa sähkölaskussa niin kotona kuin mökilläkin. Jos olet lähdössä vaellus- tai muulle extreme-retkelle, jolla ei ole mahdollisuuksia käyttää sähköä, kannattaa sijoittaa aurinkolaturiin, etenkin reissatessasi aurinkoiseen vuodenaikaan. Mikäli reissulla sattuu onnettomuus, puhelin tai muu mobiililaite saattaa olla ainoa mahdollisuutesi selviytymisessäsi tai jonkun toisen hengen pelastumisessa. Aurinkolaturit kehittyvät myös jatkuvasti eteenpäin, etenkin kaamoksessa laturin toimintamahdollisuuksia kehitetään jatkuvasti tehokkaammiksi.

Aurinkolaturin käyttömahdollisuudet

Aurinkolaturi käy mainiosti muuallekin kuin retkelle ja se on kätevä kaveri myös autossa, jossa ei ole tupakansytytintä puhelimen tai muun laitteen lataamiseen. Aurinkolaturi on erinomainen laite myös mökillä, jossa ei ole sähköjä, etenkin sähkökatkon yllättäessä. Sähkökatkoja on ilmastomuutoksien lisääntyessä yhä enemmän, joten pidempiin katkoksiin on hyvä olla varautunut muutenkin kuin kynttilöillä. Laturi kannattaa ottaa mukaan myös matkustettaessa ulkomaille, sillä tilaa se ei juurikaan vie, sillä määränpäässä saattaa olla erilaiset sähköpistokkeet, jolloin aurinkolaturille tulee käyttöä. Jos määränpäänäsi sattuu olemaan aurinkorannat, voit ladata puhelimesi aurinkoa ottaessasi. Myös veneretkellä aurinkolaturi on ihanteellinen apu, mikäli puhelimen akku sattuu loppumaan kesken kaiken. Jos satut eksymään kurssista, puhelin saattaa olla ainoa oppaasi takaisin oikeaan rantaan.

Aurinkolaturin käyttö on ekologinen teko

Olipa sitten kyseessä tabletti, MP3-soitin, kännykkä, tietokone tai digikamera, aurinkolaturiin on sisäänrakennettu suurikapasiteettinen akku, jonka avulla saat laitteelle kuin laitteelle lisää toiminta-aikaa. Laturilla sekä sopivan adapterin välityksellä voidaan ladata kaikki USB-portilla varustetut laitteet. Aurinkolaturi toimii auringonsäteitä hyödyntäen eli mitä pidempään aurinko paistaa, sen enemmän akku latautuu. Laitetta voi myös käyttää sen ollessa latauksessa. Laturissa on myös oma USB-liitin, jonka kautta laturia itseään voi ladata, mikäli aurinko ei satukaan paistamaan. Aurinkolaturi on myös todella tehokas pieneen kokoonsa nähden, sillä tunnin latauksella voi saavuttaa jopa 30-150 minuutin puheajan. Käyttämällä aurinkoenergiaa teet myös ympäristölle hyvän teon, sillä luonnonvarat säästyvät. Addnaturelta voit tilata kätevästi aurinkolaturin, jonka mukana tulevat myös kaikki tarvittavat adapterit. Valikoimassa on myös yksittäisiä latureita, muun muassa iPodille on olemassa ihan oma aurinkolaturinsa.

Addnature tarjoaa paljon tärkeitä retkeilyvarusteita:  Matkatyyny |  Juomapullo |  Retkikeitin |