Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

Garmin Aktiivisuusrannekkeet

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja
Garmin

  • Garmin 2
  • SIGMA SPORT 2

Värit

  • keltainen
  • harmaa
  • musta
  • hopea

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
1 Valitut suodattimet:
Tyhjennä kaikki suodattimet
1 Valitut suodattimet:
Valmistaja
Garmin
Tyhjennä kaikki suodattimet
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Garmin Venu 2 Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 22mm, harmaa/hopea
Garmin Venu 2 Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 22mm, harmaa/hopea harmaa/hopea
Garmin
Venu 2 Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 22mm, harmaa/hopea
€ 389,95
ilmainen toimitus
Garmin FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, keltainen/musta
Garmin FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, keltainen/musta keltainen/musta
Garmin
FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, keltainen/musta
€ 739,95
ilmainen toimitus

Garmin-aktiivisuusranneke – huipputeknologiaa retkeilyyn ja urheiluun

Garmin Viime aikojen yksi suurimmista trendeistä on ollut kuntoilun, unen ja muiden aktiviteettien mittaaminen. Vuonna 1989 perustettu amerikkalainen teknologiayritys Garmin on erikoistunut GPS-teknologiaan, jota hyödynnetään autoissa, lentokoneissa, laivoissa sekä urheilussa ja ulkoilussa. Garminin ensimmäinen asiakas oli Yhdysvaltojen armeija, ja yrityksen ensimmäiset tuotteet kehitettiinkin lähinnä armeijan tarpeita mukaillen. Nykyään yritys tunnetaan muun muassa sykemittareiden, GPS-laitteiden sekä aktiivisuusmittareiden suunnannäyttäjänä. Garminilla on hallussaan yli 35 patenttia ja sen tuotteita myydään yli 100 eri maassa. On siis sanomattakin selvää, että Garmin-rannekkeet ja -kellot ovat huippulaadukkaita. Verkkosivuillamme on kattava valikoima aktiivisuusrannekkeita koko perheelle – mittaa askeliasi vapaa-ajalla, tehosta treenejä ja tee retkeilystä hauskempaa Garmin-aktiivisuusrannekkeen avulla!

Suunnista maastossa, seuraa kehitystäsi ja paranna tuloksiasi

Garmin aktiivisuusranneke mittaa kehitystäsi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi kuntotasostasi tai lempilajistasi riippumatta. Aktiivisuusrannekkeen avulla voit tallentaa suorituksesi, suunnitella tulevia haasteita ja jakaa kehityksesi muiden kanssa Garmin Connect -sovelluksen kautta.

Garmin -aktiivisuusrannekkeita ja -mittareita on saatavilla useissa eri käyttötarkoituksiin sopivissa malleissa, joista tunnetuimpia malleja ovat muun muassa Garmin Vivofit, Vivosmart, Fenix 3, Fenix 5 sekä monipuolinen juoksukello/triathlonkello Garmin Forerunner. Garmin Forerunner on Garminin ensimmäinen juoksijoiden virkistyskäyttöön kehitetty henkilökohtainen GPS-laite. Mallin uusimmassa versiossa on lajikohtaiset asetukset esimerkiksi lenkkeilyyn, uimiseen, pyöräilyyn, hiihtoon ja vaellukseen. Tässä Garmin-rannekkeessa on myös sisäänrakennettu sykemittari ja GPS-laite. Garmin Vivosmart hr on edistyksellinen kello, jonka varusteluun kuuluvat kosketusnäyttö, sykemittari, mediasoittimen säädin, sekä tekstiviestien ja puhelujen vastaanottomahdollisuus. Garmin Fenix 3 on monipuolisilla toiminnoilla varustettu älykello, ja Garmin Fenix 5 on puolestaan viimeisimmillä teknologisilla ominaisuuksilla päivitetty versio. Esimerkkejä Garmin-aktiivisuusrannekkeiden huippuominaisuuksista:

  • Sisäänrakennettu sykemittari, jonka herkkä sensori mittaa pienimmätkin sykevaihtelut.
  • Sisäänrakennettu GPS-jäljitin, joka tallentaa sijainnin ja kuljetut etäisyydet. Uusimpiin Garmin-rannekkeisiin voi myös ostaa ja ladata erikoiskarttoja.
  • Erityisasetukset eri urheilulajeille, mikä parantaa mittaustuloksia ja tuloksien seuraamista.
  • Säädettävä Garmin ranneke pysyy hyvin ranteessa ja on valmistettu laadukkaasta nahasta, teräksestä tai kumista.

Hanki viimeisimmät teknologiset laitteet retkeilyyn ja urheiluun kätevästi netistä

Addnature.fi-verkkokauppa on täynnä upeita ulkoiluun, urheiluun ja vapaa-aikaan suunniteltuja vaatteita ja jalkineita. Valikoima ei kuitenkaan jää tähän, vaan meiltä löydät myös tuliterät varusteet ja välineet, joilla viet harrastuksesi ja harjoittelusi täysin uudelle tasolle. Sivuillamme on myös uusimmat Garmin aktiivisuusmittarit ja Garmin kellot. Oletko ostamassa ensimmäistä aktiivisuurannekettasi, vai onko kenties aika vaihtaa vanha mittari uuteen? Nettikaupassamme voit rauhassa tutustua eri malleihin ja niiden erityisominaisuuksiin. Tuotesivulta löydät yksityiskohtaista tietoa kyseisestä mallista ja sen toiminnoista. Kun suosikki on löytynyt, klikkaa se ostoskoriin, valitse sinulle sopivin maksuvaihtoehto, ja valmista tuli! Me toimitamme tilauksesi vain muutamassa arkipäivässä – tietyt tuotteet lähetämme matkaan jo saman päivän aikana. Toimitamme yli 99 euron tilaukset toimituskuluitta. Toivomme että olet tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, mutta jos jostain syystä haluat palauttaa sen, voit tehdä senkin maksutta. Palautusoikeus on voimassa 30 päivää. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Hyviä shoppailuhetkiä!