paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

GPS

20 Tuotetta
Valmistaja
 • 1
 • 12
 • 2
 • 3
 • 2
Tuoteperhe
 • 12
 • 2
 • 3
 • 2
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

GPS – yhdistä luonto ja teknologia

Addnaturelta löydät kaikki gps -tuotteet retkeilyyn ja vaellukseen halvoin hinnoin! Teknologian tuleminen myös ulkoiluun, kuten retkeilyyn ja pyöräilyyn, on tätä nykyä vakiinnuttanut paikkansa aktiivisten liikkujien suosimana mahdollistaen monipuolisten toimintojen asiantuntevan käytön useissa eri lajeissa. Tekniset laitteet ovat tehneet harrastajista tietoisia tekemisistään sekä mielenkiinto omaa terveyttä ja saavutuksia kohtaan ovat nousseet jokapäiväisiksi asioiksi. Jokin aika sitten useimpien luonnossa liikkuvien vaeltajien ja retkeilijöiden vakiovarusteisiin kuului klassinen kompassi, jota seuraamalla liikuttiin tarkasti paikasta toiseen. Vaikka kompassi onkin tärkeä suunnistusväline, tarjoaa tämän päivän teknologia ulkoilijoille lukuisia mahdollisuuksia paikallistaa itsensä maastossa sekä dokumentoida liikkeitään ja aktiivisuuttaan. Näistä ehdottomasti suosituin väline on gps-navigointilaite.

Navigointilaitteen kehitys

Gps, joka on lyhenne sanoista Global Positioning System, ulottuu juuriltaan aina 50-luvulle saakka. Laitteen syntyyn ovat vaikuttaneet muun muassa Neuvostoliiton Sputnik-avaruusohjelman aikaan tiiviisti keskusteltu mahdollisuus laskea sijainti maan päällä. 60-luvulla kehiteltiin navigaatiojärjestelmä muun muassa laivoille ja 70-luvulla siirryttiin tuntuvasti eteenpäin laukaisten avaruuteen satelliitteja, jotka tukivat ensimmäisiä tämän päivän gps-navigointilaitteiden prototyyppejä. 90-luvulla navigointilaitteet yleistyivät tavallisten käyttäjien keskuudessa ja teknologian räjähdysmäisen kehityksen ansiosta käyttäjät voivat 2000-luvulla hemmotella itseään pienikokoisilla navigaattoreilla, jotka on asennettu muun muassa aktiviteettirannekkeisiin ja älypuhelimiin.

Käytä teknologiaa hyväksesi myös kuntoillessasi

Liikuitpa sitten polkupyörällä tai jalkaisin vaihtelevassa maastossa, tai olisitpa vaikka aktiivinen kiipeilijä, joka haastaa itsensä ja välineensä kapuamalla pitkin kallioita ja vuorenseinämiä, on luotettava ja monimuotoinen tekniikka mukava kaveri mukana taipaleella. Gps on laite, joka käyttää hyväkseen paikannussatelliitteja opastaen ulkona liikkujia navigoimaan paikasta toiseen. Navigointiin suunniteltuja laitteita löytyy lukuisia, sillä ne on räätälöity tarjoamaan optimaalisen hyödyn eri tarkoituksiin ja jokaiseen lajiin löytyy mahdollisimman hyvin palveleva navigaattori. Addnaturella on monipuolinen valikoima korkealaatuisia navigaattoreita, joista löytyy sopiva malli eri liikuntamuotoihin, joten tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva malli.

Addnature – paikanna itsesi, missä ikinä oletkin

Meiltä löydät markkinoiden suosituimmat navigaattorit, jotka on mukautettu tarjoamaan eri liikuntamuotoihin suunniteltuja hyödyllisiä ominaisuuksia. Navigointilaite mukanasi saat seikkaperäistä tietoa harjoittelustasi ja voit suunnitella kuntoharjoittelusi aivan uudella tavalla. Lisäksi saat nopean ja tarkan paikannuksen tehokkaan satelliittiyhteyden ansiosta, mikä on ehdoton edellytys sinulle, joka liikut nopeasti maastossa.

Monipuoliset ominaisuudet takaavat täydellisen kokemuksen

Valitessasi juuri sinulle sopivaa navigaattoria kannattaa kiinnittää erilaisten innovaatioiden lisäksi huomiota myös perusominaisuuksiin, kuten kestävyyteen, mikä on tärkeää silloin, kun liikutaan vaihtelevassa ja haastavassa maastossa. Lisäksi ominaisuudet, kuten pitkä akun kesto, vesitiiviys sekä kyky selviytyä likaisissa ja pölyisissä olosuhteissa ovat erinomaisia tunnusmerkkejä pitkäikäiselle laitteelle. Tietenkin myös laitteen käyttömukavuus on tärkeää, jotta sitä on mukava ja helppo käsitellä ja siksi löydätkin valikoimasta useita erimallisia laitteita, joista voit valita sinua miellyttävän mallin. Navigaattorin selkeä ja hyvänkokoinen näyttö on myös ominaisuus, jolle ulkoilija antaa suuren arvon, sillä suuri näyttö tarjoaa yksinkertaista helppolukuisuutta sopien erinomaisesti liikkeellä olemiseen. Meiltä Addnaturelta löydät tarpeitasi vastaavan tuotteen, sillä meillä on valikoimassamme korkealaatuisia navigaattoreita muun muassa:
 • Pyöräilyyn
 • Retkeilyyn
 • Lenkkeilyyn
 • Suunnistukseen
 • Lisävarusteita navigaattoreihin

Mikä navigointilaite sopii sinun harrastukseesi?

Olemme varanneet mittavan valikoiman pyöräilyyn sopivia gps-pyöräilytietokoneita, jotka tarjoavat useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi upean mahdollisuuden muokata profiileja sinulle kulloinkin sopiviksi.Lisäksi saat laajoja kartta-alueita ja ominaisuuksia, kuten korkeusmittari, josta näet kulkutiesi nousut ja laskut sekä aina kiinnostavat toiminnot, kuten sykemittari ja kalorinkulutus. Pyöräileminen sujuu jännittävissä merkeissä, kun sinulla on navigaattori kiinnitettynä polkupyörääsi.
Myös retkeillessä on navigointilaitteesta hyötyä, sillä voit seurata edistymistäsi reaaliajassa ja tiedät aina missä olet. Lisäksi voit harrastaa retkeillessäsi geokätköilyä, joka on noussut erittäin suosituksi vaihtelevassa maastossa tapahtuvaksi liikuntamuodoksi. Geokätköilyssä navigointilaite on lähes ehdoton väline, joten pääset ulkoillessasi samaan aikaan jännittävälle tutkimusmatkalle! Juoksussa ja lenkkeilyssä navigaattorin asianmukainen kantotapa on ratkaiseva tekijä, joten laite kannattaa juostessa sijoittaa esimerkiksi käsivarteen sille sopivalla lisävarusteella. Suunnistuksessa navigaattorit ovat erinomaisia matkakavereita, sillä ne opastavat oikeaan suuntaan ympäri vuorokauden eli myös iltapimeällä ja kaikkina vuodenaikoina. Suunnistuksessa navigaattoriin tulee tallentaa reittipisteitä sekä erilaisia huomion kiinnittäviä yksityiskohtia maastosta. Suunnistusta voidaan harjoittaa perinteisen tyylin sijaan myös polkupyörällä ja talvisin jopa suksilla. Kaikissa versioissa laadukas ja näppärä navigaattori on hyvä apuri rasteja etsittäessä.
Oli valintasi mikä tahansa valikoimamme laitteista, tulet saamaan paljon iloa uudesta navigointiapuristasi. Meiltä löydät tutut korkealaatuiset tuotemerkit, kuten esimerkiksi Polar, Garmin ja Falk, jotka ovat suosittuja gps-brändejä vuosien kokemuksella.

Lisävarusteet navigaattoriisi hankit osoitteesta Addnature.fi

Navigaattoreille löytyy useita lisävarusteita, jotka pidentävät laitteen käyttöikää, joten sinun kannattaa suojata uusi matkakumppanisi mahdollisimman hyvin, jotta siitä olisi sinulle iloa mahdollisimman kauan. Parhaiten suojaat laitettasi säilyttämällä sitä kotelossa, joka suojaa navigaattoria pudotuksilta ja sään aiheuttamilta tempuilta. Polkupyörään kiinnitystä varten voit hankkia meiltä erilaisia kiinnikkeitä, jotka pitävät laitteesi tukevasti paikallaan esimerkiksi ohjaustangossa ja tarjoavat laitteelle optimaalisen tarkkailuasennon. Lisäksi löydät valikoimastamme erilaisia karttoja sekä kirjallisuutta liittyen navigaattoreihin ja niiden käyttöön. Muita navigaattoreihin liittyviä tarvikkeita ovat muun muassa laturi ja taskulamppu -yhdistelmä, joka on kätevä olla mukana, mikäli akku sattuu olemaan lopussa tai tarvitset lisävaloa.

Tartu tilaisuuteen hankkia oma navigaattorisi Addnaturen laajasta valikoimasta, josta löydät kaiken tarvitsemasi onnistuneelle seikkailulle. Valitse oma suosikkimerkkisi tai -värisi ja aloita uusi seikkailu navigoiden!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.