Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

GPS

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tuoteperhe

  • Garmin Edge 5

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Garmin Edge 1040 Solar GPS Bike Computer
Garmin Edge 1040 Solar GPS Bike Computer
Garmin
Edge 1040 Solar GPS Bike Computer
€ 739,95
ilmainen toimitus
Garmin Edge 1040 GPS Bike Computer Bundle
Garmin Edge 1040 GPS Bike Computer Bundle
Garmin
Edge 1040 GPS Bike Computer Bundle
€ 689,95
ilmainen toimitus
Garmin Edge 1040 GPS Ajotietokone
Garmin Edge 1040 GPS Ajotietokone
Garmin
Edge 1040 GPS Ajotietokone
€ 589,95
ilmainen toimitus
Garmin Edge Explr 2 GPS Bike Computer
Garmin Edge Explr 2 GPS Bike Computer
Garmin
Edge Explr 2 GPS Bike Computer
€ 289,95
ilmainen toimitus
Garmin Edge Explr 2 Power GPS Ajotietokone
Garmin Edge Explr 2 Power GPS Ajotietokone
Garmin
Edge Explr 2 Power GPS Ajotietokone
€ 389,95
ilmainen toimitus
Lezyne Macro Plus HRSC Loaded GPS Ajotietokone
Lezyne Macro Plus HRSC Loaded GPS Ajotietokone
Lezyne
Macro Plus HRSC Loaded GPS Ajotietokone
€ 199,95
ilmainen toimitus
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Ajotietokone sis. Pidikkeen, musta
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Ajotietokone sis. Pidikkeen, musta musta
SIGMA SPORT
ROX 11.1 Evo Ajotietokone sis. Pidikkeen, musta
€ 169,95
ilmainen toimitus

Käsi GPS:n avulla löydät perille

Teknologia on tullut mukaan ulkoiluun ja pyöräilyyn, sillä GPS-tekniikka mahdollistaa tarkan sijainnin määrityksen ja reitityksen satelliittien avulla. Tiedät siis tarkalleen, missä olet ja miten pääset seuraavaan määränpäähäsi. Ulkoillessa, retkeillessä, vaeltaessa tai geokätköillessä GPS laite on oiva apuväline ja turvallisuuden tuoja, sillä sen avulla voit paikantaa sijaintiasi ja seurata matkavauhtiasi sekä etenemistäsi. GPS laite pyörään on ehdoton lisä parantamaan pyöräilysi tehokkuutta ja seurattavuutta. Voit seurata tavoitteidesi toteutumista ja kilometrien täyttymistä vaivattomasti ja palata aina aiempiin suorituksiin, jotta näet edistymisesi. Addnaturella on laaja valikoima erilaisia Käsi GPS -laitevaihtoehtoja, joista löydät varmasti omaan käyttötarkoitukseen soveltuvia ja tarkoitustasi palvelevia laitteita. Muistathan, että meiltä löydät myös runsaasti urheilukelloja ja aktiivisuusrannekkeita, jos etsit kevyempää ja ranteeseen sopivaa vaihtoehtoa.

Sigma Sport Rox 111 gps laite

Valitse sopivin GPS laite

GPS-laitetta valitessa voi mennä sormi suuhun, sillä vaihtoehtoja on tarjolla monta erilaista. Perustekniikka on kaikissa sama: laite on yhteydessä satelliitteihin, joiden avulla sinut voidaan paikantaa maastosta ja voit seurata etenemistäsi, sillä laite tallentaa liikkeesi metrien tarkkuudella. Addnaturen verkkokaupassa voit tutustua usean eri tunnetun tuotemerkin laitteisiin, sillä valikoimastamme löytyy esimerkiksi Ciclosportin, Garminin, SIGMA Sportin ja Wahoon GPS-laitevaihtoehtoja. Eri laitteissa on hieman erilaisia ominaisuuksia, sillä esimerkiksi GPS-laite pyörään tarjoaa erilaisia tietoja ja tallenteita siitä, miten matkasi etenee. Edullisimmissa malleissa saat tietoa lähinnä nopeudestasi, matkastasi ja harjoitusajastasi. Näitä laitteita voit kuitenkin yhdistää älylaitteeseen, ladata sovelluksen ja saada hieman enemmän tietoa harjoittelustasi tai edistymisestäsi. Hieman arvokkaammissa malleissa on sisäänrakennettuna jo enemmän ominaisuuksia, kuten värikartat ja selkeät navigointiohjeet. Älylaitteilla saat luonnollisesti vielä enemmän irti laitteista, mutta keskihintainen GPS-laite sisältää jo varsin kattavasti erilaisia ominaisuuksia. Arvokkaimmat versiot GPS-laitteista sisältävät jo lähes älypuhelimen verran ominaisuuksia, jolloin puhutaankin jo täysiverisistä tietokoneista pyöräsi tangossa tai pidettäväksi kädessä. Näiden laitteiden ominaisuuksilla voit harrastaa lähes millaista tahansa ulkoilua tai pyöräilyä ja saada talteen kaiken oleellisen, unohtamatta sitä tosiasiaa, että löydät myös aina perille.

Kaikkea ulkoiluun ja pyöräilyyn

Addnaturen verkkokauppa on ulkoilijan ja aktiivisen liikkujan tavaratalo, sillä meiltä löytyy kattavasti kaikkea tarpeellista aktiivisille ihmisille. GPS-laitevalikoimamme on runsas, mutta saat meiltä myös paljon muuta, johon kannattaa tutustua. Saat meiltä esimerkiksi ulkoiluvaatteet ja pyörätarvikkeet sekä jalkineet, asusteet ja tarvikkeet. Saat siis yhdestä verkkokaupasta kaiken tarvitsemasi ulkoiluun ja voit käyttää ostoksilla säästämäsi ajan lempiharrastuksesi toteuttamiseen. Meillä teet ostoksesi helposti. Etsit vain haluamasi tuotteet hakusanoja tai tuoteryhmiä hyödyntäen, siirrät tuotteet ostoskoriin ja teet tilauksen. Saat aina yli 99 euron ostokset ilmaisilla toimituskuluilla ja tarjoamme ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden.