Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

GPS-laitteet

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tuoteperhe

  • Garmin Edge 5

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Garmin Edge 1040 Solar GPS Bike Computer
Garmin Edge 1040 Solar GPS Bike Computer
Garmin
Edge 1040 Solar GPS Bike Computer
€ 739,95
ilmainen toimitus
Garmin Edge 1040 GPS Bike Computer Bundle
Garmin Edge 1040 GPS Bike Computer Bundle
Garmin
Edge 1040 GPS Bike Computer Bundle
€ 689,95
ilmainen toimitus
Garmin Edge 1040 GPS Ajotietokone
Garmin Edge 1040 GPS Ajotietokone
Garmin
Edge 1040 GPS Ajotietokone
€ 589,95
ilmainen toimitus
Garmin Edge Explr 2 GPS Bike Computer
Garmin Edge Explr 2 GPS Bike Computer
Garmin
Edge Explr 2 GPS Bike Computer
€ 289,95
ilmainen toimitus
Garmin Edge Explr 2 Power GPS Ajotietokone
Garmin Edge Explr 2 Power GPS Ajotietokone
Garmin
Edge Explr 2 Power GPS Ajotietokone
€ 389,95
ilmainen toimitus
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Ajotietokone sis. Pidikkeen, musta
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Ajotietokone sis. Pidikkeen, musta musta
SIGMA SPORT
ROX 11.1 Evo Ajotietokone sis. Pidikkeen, musta
€ 169,95
ilmainen toimitus
Lezyne Macro Plus HRSC Loaded GPS Ajotietokone
Lezyne Macro Plus HRSC Loaded GPS Ajotietokone
Lezyne
Macro Plus HRSC Loaded GPS Ajotietokone
€ 199,95
ilmainen toimitus

Pysy kartalla GPS-laitteella

Laaja valikoima GPS-laitteita Addnaturen verkkokaupassa GPS-laitteet ovat kovaa vauhtia korvaamassa perinteiset kartat. Maailmanlaajuisen satelliittiverkoston ansiosta GPS-laitteet toimivat jopa maailman etäisimmissä kolkissa. Tästä syystä GPS-laitteita on nykyään saatavilla kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin. GPS-laitteesta on tullut usealle innokkaalle ulkoilijalle must-tuote, jota ilman liikkuminen ei edes tunnu samalta. GPS ei vain paikanna sijaintiasi, se myös tallentaa reittisi, antaa tietoa matkan etenemisestä ajallisesti ja osa GPS-laitteista mittaa myös korkeusvaihteluita tai antaa säätietoja matkasi varrella.

GPS-laitteet helpottavat matkailua

Samaa reittiä kulkeva voi seurata kunnon kohenemista matka-ajan lyhentyessä kerta kerralta tai eri reittejä kulkeva voi tallentaa suosikkireittinsä tietokoneelle retkeltä palatessaan ja tehdä saman lenkin uudelleen myöhemmin. Kompaktin koon ja kevyen painon ansiosta saat näppärästi kuljetettua GPS-laitetta kädessäsi, repussasi tai polkupyörääsi kiinnitettynä. Se vie vain vähän tilaa pakattuna ja hyvin käteen sopivaa mallia on mukava kantaa. On tärkeää, että laitteessa on selkeä näyttö, josta näkee oleelliset tiedot nopeasti yhdellä vilkaisulla. Varsinkin nopeasti pyörällä liikkuvalle näkymän reaaliaikaisuus ja helppolukuisuus ovat erityisen tärkeitä ominaisuuksia.

Luotettavaa navigointia luonnossa ja maantiellä liikkuvalle

GPS-laitteiden yleistymisen myötä alettiin uusimpiin kännykkämalleihin ja muihin mobiililaitteisiin lisätä erilaisia GPS-sovelluksia. Ulkoillessa tavoitteesi on päästä GPS-laitteen avulla turvallisesti ja varmasti paikasta toiseen. Ulkoiluun tarkoitetun GPS-laitteen etuna muihin GPS-sovelluksiin ja -laitteisiin verrattuna on pitkä akun kesto. Laitteeseen pitää voida luottaa luonnossa liikkuessa ja akun loppuminen "kartasta" ei tule kyseeseen. Laitteen keräämät tiedot voidaan ulkoilun jälkeen siirtää tietokoneeseen laitteen sisäisen tai siihen liitettävän lähettimen avulla. Edistyneimmissä malleissa tiedonsiirron voi tehdä jopa langattomasti verkon välityksellä. Valikoimissamme on GPS-laitteita, joita voi käyttää:

  • Sijainnin paikantamiseen
  • Etäisyyksien ja matka-aikojen arviointiin
  • Reitin tallentamiseen
  • Karttojen tallentamiseen ja päivittämiseen
  • Reittien siirtämiseen tietokoneelle
  • Ulkoiluun, pyöräilyyn ja autoiluun
Polkupyöräilyyn tarkoitetuissa GPS-laitteissa on helppo ja nopea kiinnitysmekanismi, jolla laite kiinnitetään polkupyörään. Laitteen saa vaivattomasti irrotettua polkupyörästä aina retken jälkeen. Kaikkien ulkoiluun tarkoitettujen GPS-laitteiden pitää olla ehdottoman luotettavia ja niiden pitää kestää vaihtelevia sääolosuhteita. Kädessä kannettavan ja polkupyörään kiinnitettävän laitteen on kestettävä jossain määrin kosteutta, likaa ja pölyä sekä kuumuutta.

Korkealaatuisia ulkoilijan navigointilaitteita Addnaturesta

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia ulkoiluun sopivia GPS-laitteita. Voit selata valikoimaa omassa rauhassa verkkokaupassa, vertailla tuotteita keskenään ja tilata parhaiten sinulle sopiva tuote, kun olet löytänyt parhaiten tarpeitasi vastaavan tuotteen. Käsittelemme tilauksesi pian tilauksen jälkeen ja toimitamme tuotteet valitsemasi toimitustavan mukaan luvatussa määräajassa. Voit valita eri toimitustavoistamme itsellesi parhaiten sopivan tavan samalla kun teet tilauksen. Pyrimme tarjoamaan GPS-laitteita markkinoiden parhailla hinnoilla. Addnaturen hintatakuun mukaan korvaamme sinulle hintaerotuksen, jos löydät vastaavan tuotteen edullisemmalla hinnalla jostain toisesta myymälästä. Korvauksen ehtona on, että toisen myymälän tuote on normaalihintainen eikä alennustuote. Tutustu hintatakuuseemme ja toimitusehtoihimme tarkemmin verkkokauppamme sivuilla.