paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kiikarit & Kaukoputket

46 Tuotetta
Valmistaja
 • 6
 • 23
 • 1
 • 5
 • 10
 • 1
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kiikarit – klassinen erävaruste

Tilaa kiikarit edullisesti retkelle ja vaellukseen Addnaturesta! Kiikarit ovat monelle tutut tähystysvälineet, joilla tarkkaillaan ympäristöä, eläimistöä ja maisemia. Niitä käyttävät tunnetusti eräretkeilijät, metsästäjät, veneilijät ja eläinten tarkkailijat. Kiikareita voidaan luonnehtia kahdeksi lyhyeksi kaukoputkeksi, jotka on kiinnitetty rinnakkain tarjoten molemmille silmille on oma ”kaukoputkensa”, josta tarkkailla kauempana sijaitsevia kohteita. Kiikareita löytyy lukuisia erilaisia malleja ja kokoja, mutta monet luultavasti tunnistavat suositun tuhdin kokoisen mustan mallin, joita näkee usein televisiossa sekä roikkumassa käyttäjien kaulalla. Kiikareille löytyy myös paljon muuta hauskaa käyttöä kuin olla mukana ainoastaan metsästäjien repussa, sillä tämän päivän ulkoilijat ja retkeilijät haluavat nauttia luonnosta tutkien tarkkaan ympäristöä pidemmälle kuin silmä kantaa.
Kiikarien periaatteena on suurentaa kauempana sijaitsevia kohteita ihmissilmälle sopivaksi. Tämä kiehtova laite koostuu objektiivista, okulaarista ja prismoista. Alussa kiikareihin tuleva kuva on yläsalaisin, mutta kiikarien prismojen tehtävänä on kääntää kuva oikeinpäin. Kiikarien synty tapahtui 1500–1600 –lukujen vaihteessa samoihin aikoihin, kun kaukoputki keksittiin. Kerrotaan, että laatuaan ensimmäinen kehitetty ja valmistettu kiikari suurensi kolminkertaisesti, mikä oli tuolloin ihmeellistä, mutta tätä nykyä löytyy kiikareita, jotka suurentavat moninkertaisesti. Monet tahot kertovat Galileo Galilein olleen kiikareiden keksijä, mutta asiantuntijat pitävät todennäköisempänä, että keksijänä on ollut Sacharias Janssen, Hans Lippershey tai Jacob Metius. Kiikareista on ollut paljon iloa kaikille ympäristöstä kiinnostuneille ja tänään tämä nerokas väline sisältää lukuisia huimia innovaatioita, joita käytetään hyväksi monissa yhteyksissä.

Addnature – kun tarvitset laatukiikarit

Kiikareita voidaan kutsua erittäin innovatiivisiksi, sillä ne sisältävät useita tärkeitä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erinomaiset käytössä. Meiltä Addnaturelta löydät korkealaatuiset ja tyylikkäät kiikarit, jotka auttavat sinua näkemään tutkimusretkilläsi tavallista enemmän. Kiikareiden avulla saat laajan tarkkailualueen esimerkiksi retkeillessäsi luonnossa tutustuen sen eläimistöön, kuten vaikkapa lintuihin. Kiikareilla on erinomaisia ominaisuuksia lintujen tarkkailussa, sillä pääset tutustumaan niiden elämään aivan läheltä, vaikka tosiasiassa oletkin paljon kauempana. Metsästystä harrastaville on kiikareista suurta hyötyä, sillä voit tarkkailla lähiympäristöä paljain silmin ja käyttää kiikareita tutustuaksesi ympäristöön näköetäisyyttä pidemmältä. Valikoimaamme kuuluvista kiikareista löydät useita kekseliäitä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erittäin kätevät ja toiminnalliset, mitä ikinä ulkona harrastatkin. Kiikareista löytyy lukuisia jännittäviä piirteitä, jotka tekevät niistä mahtavat käytössä. Tällaisia ominaisuuksia ovat muun muassa:
 • Kontrasti
 • Värien toisto
 • Syväterävyys
 • Vastavalo-ominaisuudet
 • Käyttömukavuus

Valitse sinun tarpeisiisi sopiva malli

Meiltä löydät laadultaan erinomaisia ja monikäyttöisiä kiikareita, joilla saat uutta jännitystä esimerkiksi retkeilyysi. Voit ihailla kauniita maisemia joko kaukaa tai tuoda maiseman huomattavasti lähemmäksi ihailemalla niitä kiikarien välityksellä. Kiikareilla seuraat yllättävän läheltä eläimiä ilman, että ne lähtevät säikähtäen pakoon, joten voit rauhassa seurata niiden tekemisiä häiritsemättä eläinten elämää. Kiikareilla voit myös aloittaa tähtien tarkkailun ja niitä suositellaankin ensimmäiseksi havaintovälineeksi. Jos innostus tähtien katseluun kasvaa sekä kiikareiden vaatimustaso, voit aina siirtyä tarkkailemaan tähtiä kaukoputkella, joita löydät useita meidän monipuolisesta valikoimastamme. Kiikareilla pääset seuraamaan kaunista yötaivasta retkeillessäsi tai ollessasi vaelluksella. Kiikareita voidaan käyttää myös talvisin, joten ota aarteesi mukaan lähtiessäsi esimerkiksi hiihtoretkelle ja voit bongata talvisesta maisemasta eläimiä ja muuta luontoa. Mikäli olet vannoutunut veneilijä, voit nauttia maisemista tutkimalla kulkuväylää kätevillä kiikareilla.

Kiikareiden tärkeimmät elementit

Kiikareissa on useita tärkeitä elementtejä, jotka tarjoavat uskomattoman terävää kuvaa jännittävän läheltä. Kiikareiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovatkin kontrastin erottelu, joka esittää esimerkiksi korostetusti tummimman ja vaaleimman kohdan valoisuuden eroa eli värien sävykkyyttä. Värientoistossa jokaisella kiikarilla on oma ominaissävynsä, mutta värientoiston tulee olla mahdollisimman neutraali ja vakaa. Syväterävyys (Depth of Field) kiikareissa tarkoittaa tarkkaa aluetta varsinaisen tarkennuskohteen edessä ja takana. Vastavalo-ominaisuus tarkoittaa, että vastavaloon katsottaessa ei häiritseviä heijastumia pääse syntymään. Näiden ominaisuuksien lisäksi ovat useimmat tunnetut tuotemerkit kiinnittäneet huomiota myös kiikareiden käyttömukavuuteen, mikä on erittäin tärkeä ominaisuus liikuttaessa pitkään vaihtelevassa maastossa. Kiikareiden tulee istua käteen miellyttävästi ja tarjota pitoa. Lisäksi niiden tulisi olla mahdollisimman kevyet ja kompaktit, jotta ne sopisivat mukavasti mukaan matkalle.

Kiikarit koko perheelle löydät osoitteesta Addnature.fi

Aloita jännittävä harrastus ja ala tutkia maailmaa kiikareilla. Meillä on valikoimassamme useita erimallisia kiikareita, joista löydät sopivan mallin jokaiselle perheenjäsenelle, myös lapsille. Valikoimamme sisältää kompakteja malleja sekä tuttuja klassikoita, jotka istuvat tukevasti käteen. Valitse omasi tunnetuista tuotemerkeistä, kuten esimerkiksi Coghlans, Kasper & Richter ja Baladeo.

Katso myös nämä navigointilaitteet:  Kompassi |  Askelmittari |  Vapaa-ajan kengät | Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.