Pyöräkauppa netissä
Kruisaile kaupungilla | Kiertele kadut & kujat tyylillä

Kiikarit & Kaukoputket

17 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • beige
 • keltainen
 • harmaa
 • ruskea
 • musta
 • petrooli

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Silva Pocket 8x Kiikarit
Silva Pocket 8x Kiikarit
Silva
Pocket 8x Kiikarit
€ 49,95 € 45,95
Blaser Binocular 10x42, ruskea/musta
Blaser Binocular 10x42, ruskea/musta ruskea/musta
Blaser
Binocular 10x42, ruskea/musta
€ 2.089,00 € 929,99
- € 1.159,01
ilmainen toimitus
Silva Eterna Navigator 3 Binoculars 7x50
Silva Eterna Navigator 3 Binoculars 7x50
Silva
Eterna Navigator 3 Binoculars 7x50
€ 269,95
ilmainen toimitus
Blaser Binocular 8x56, ruskea/musta
Blaser Binocular 8x56, ruskea/musta ruskea/musta
Blaser
Binocular 8x56, ruskea/musta
€ 2.279,00 € 1.061,95
- € 1.217,05
ilmainen toimitus
baladeo Foco Kiikarit 8x21
baladeo Foco Kiikarit 8x21
baladeo
Foco Kiikarit 8x21
€ 29,95
Coghlans Children Binoculars 4x30 Kids
Coghlans Children Binoculars 4x30 Kids
Coghlans
Children Binoculars 4x30 Kids
€ 9,95
baladeo Foco Kiikarit 10x25
baladeo Foco Kiikarit 10x25
baladeo
Foco Kiikarit 10x25
€ 34,95
baladeo Foco-kaukoputki 8x21
baladeo Foco-kaukoputki 8x21
baladeo
Foco-kaukoputki 8x21
€ 14,95
Silva Pocket 10x Kiikarit
Silva Pocket 10x Kiikarit
Silva
Pocket 10x Kiikarit
€ 59,95
Silva Pocket 7x Monokulaari
Silva Pocket 7x Monokulaari
Silva
Pocket 7x Monokulaari
€ 34,95
Silva Scenic 8 Kiikarit
Silva Scenic 8 Kiikarit
Silva
Scenic 8 Kiikarit
€ 99,95
ilmainen toimitus
Brunton Lite Tech Monokulaari 8x22
Brunton Lite Tech Monokulaari 8x22
Brunton
Lite Tech Monokulaari 8x22
€ 39,95 € 34,95
- 13 %
Silva Eterna Marine 3 Binoculars 7x50
Silva Eterna Marine 3 Binoculars 7x50
Silva
Eterna Marine 3 Binoculars 7x50
€ 219,95
ilmainen toimitus
Blaser Binocular 8x42, ruskea/musta
Blaser Binocular 8x42, ruskea/musta ruskea/musta
Blaser
Binocular 8x42, ruskea/musta
€ 2.089,00 € 843,95
- € 1.245,05
ilmainen toimitus
Bushnell H2O Porro Fullsize 2012, 8x42 Kids
Bushnell H2O Porro Fullsize 2012, 8x42 Kids
Bushnell
H2O Porro Fullsize 2012, 8x42 Kids
€ 139,95 € 112,95
- 19 %
ilmainen toimitus
Bushnell Forge Kiikarit 10 x 42 mm Katto
Bushnell Forge Kiikarit 10 x 42 mm Katto
Bushnell
Forge Kiikarit 10 x 42 mm Katto
€ 599,95 € 441,95
- € 158,00
ilmainen toimitus
Bushnell Prime Spotting Scopes 16-48 x 50mm, harmaa
Bushnell Prime Spotting Scopes 16-48 x 50mm, harmaa harmaa
Bushnell
Prime Spotting Scopes 16-48 x 50mm, harmaa
€ 399,95 € 299,95
- € 100,00
ilmainen toimitus

Kiikarit – klassinen erävaruste

Tilaa kiikarit edullisesti retkelle ja vaellukseen Addnaturesta! Kiikarit ovat monelle tutut tähystysvälineet, joilla tarkkaillaan ympäristöä, eläimistöä ja maisemia. Niitä käyttävät tunnetusti eräretkeilijät, metsästäjät, veneilijät ja eläinten tarkkailijat. Kiikareita voidaan luonnehtia kahdeksi lyhyeksi kaukoputkeksi, jotka on kiinnitetty rinnakkain tarjoten molemmille silmille on oma ”kaukoputkensa”, josta tarkkailla kauempana sijaitsevia kohteita. Kiikareita löytyy lukuisia erilaisia malleja ja kokoja, mutta monet luultavasti tunnistavat suositun tuhdin kokoisen mustan mallin, joita näkee usein televisiossa sekä roikkumassa käyttäjien kaulalla. Kiikareille löytyy myös paljon muuta hauskaa käyttöä kuin olla mukana ainoastaan metsästäjien repussa, sillä tämän päivän ulkoilijat ja retkeilijät haluavat nauttia luonnosta tutkien tarkkaan ympäristöä pidemmälle kuin silmä kantaa.
Kiikarien periaatteena on suurentaa kauempana sijaitsevia kohteita ihmissilmälle sopivaksi. Tämä kiehtova laite koostuu objektiivista, okulaarista ja prismoista. Alussa kiikareihin tuleva kuva on yläsalaisin, mutta kiikarien prismojen tehtävänä on kääntää kuva oikeinpäin. Kiikarien synty tapahtui 1500–1600 –lukujen vaihteessa samoihin aikoihin, kun kaukoputki keksittiin. Kerrotaan, että laatuaan ensimmäinen kehitetty ja valmistettu kiikari suurensi kolminkertaisesti, mikä oli tuolloin ihmeellistä, mutta tätä nykyä löytyy kiikareita, jotka suurentavat moninkertaisesti. Monet tahot kertovat Galileo Galilein olleen kiikareiden keksijä, mutta asiantuntijat pitävät todennäköisempänä, että keksijänä on ollut Sacharias Janssen, Hans Lippershey tai Jacob Metius. Kiikareista on ollut paljon iloa kaikille ympäristöstä kiinnostuneille ja tänään tämä nerokas väline sisältää lukuisia huimia innovaatioita, joita käytetään hyväksi monissa yhteyksissä.

Addnature – kun tarvitset laatukiikarit

Kiikareita voidaan kutsua erittäin innovatiivisiksi, sillä ne sisältävät useita tärkeitä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erinomaiset käytössä. Meiltä Addnaturelta löydät korkealaatuiset ja tyylikkäät kiikarit, jotka auttavat sinua näkemään tutkimusretkilläsi tavallista enemmän. Kiikareiden avulla saat laajan tarkkailualueen esimerkiksi retkeillessäsi luonnossa tutustuen sen eläimistöön, kuten vaikkapa lintuihin. Kiikareilla on erinomaisia ominaisuuksia lintujen tarkkailussa, sillä pääset tutustumaan niiden elämään aivan läheltä, vaikka tosiasiassa oletkin paljon kauempana. Metsästystä harrastaville on kiikareista suurta hyötyä, sillä voit tarkkailla lähiympäristöä paljain silmin ja käyttää kiikareita tutustuaksesi ympäristöön näköetäisyyttä pidemmältä. Valikoimaamme kuuluvista kiikareista löydät useita kekseliäitä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erittäin kätevät ja toiminnalliset, mitä ikinä ulkona harrastatkin. Kiikareista löytyy lukuisia jännittäviä piirteitä, jotka tekevät niistä mahtavat käytössä. Tällaisia ominaisuuksia ovat muun muassa:

 • Kontrasti
 • Värien toisto
 • Syväterävyys
 • Vastavalo-ominaisuudet
 • Käyttömukavuus

Valitse sinun tarpeisiisi sopiva malli

Meiltä löydät laadultaan erinomaisia ja monikäyttöisiä kiikareita, joilla saat uutta jännitystä esimerkiksi retkeilyysi. Voit ihailla kauniita maisemia joko kaukaa tai tuoda maiseman huomattavasti lähemmäksi ihailemalla niitä kiikarien välityksellä. Kiikareilla seuraat yllättävän läheltä eläimiä ilman, että ne lähtevät säikähtäen pakoon, joten voit rauhassa seurata niiden tekemisiä häiritsemättä eläinten elämää. Kiikareilla voit myös aloittaa tähtien tarkkailun ja niitä suositellaankin ensimmäiseksi havaintovälineeksi. Jos innostus tähtien katseluun kasvaa sekä kiikareiden vaatimustaso, voit aina siirtyä tarkkailemaan tähtiä kaukoputkella, joita löydät useita meidän monipuolisesta valikoimastamme. Kiikareilla pääset seuraamaan kaunista yötaivasta retkeillessäsi tai ollessasi vaelluksella. Kiikareita voidaan käyttää myös talvisin, joten ota aarteesi mukaan lähtiessäsi esimerkiksi hiihtoretkelle ja voit bongata talvisesta maisemasta eläimiä ja muuta luontoa. Mikäli olet vannoutunut veneilijä, voit nauttia maisemista tutkimalla kulkuväylää kätevillä kiikareilla.

Kiikareiden tärkeimmät elementit

Kiikareissa on useita tärkeitä elementtejä, jotka tarjoavat uskomattoman terävää kuvaa jännittävän läheltä. Kiikareiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovatkin kontrastin erottelu, joka esittää esimerkiksi korostetusti tummimman ja vaaleimman kohdan valoisuuden eroa eli värien sävykkyyttä. Värientoistossa jokaisella kiikarilla on oma ominaissävynsä, mutta värientoiston tulee olla mahdollisimman neutraali ja vakaa. Syväterävyys (Depth of Field) kiikareissa tarkoittaa tarkkaa aluetta varsinaisen tarkennuskohteen edessä ja takana. Vastavalo-ominaisuus tarkoittaa, että vastavaloon katsottaessa ei häiritseviä heijastumia pääse syntymään. Näiden ominaisuuksien lisäksi ovat useimmat tunnetut tuotemerkit kiinnittäneet huomiota myös kiikareiden käyttömukavuuteen, mikä on erittäin tärkeä ominaisuus liikuttaessa pitkään vaihtelevassa maastossa. Kiikareiden tulee istua käteen miellyttävästi ja tarjota pitoa. Lisäksi niiden tulisi olla mahdollisimman kevyet ja kompaktit, jotta ne sopisivat mukavasti mukaan matkalle.

Kiikarit koko perheelle löydät osoitteesta Addnature.fi

Aloita jännittävä harrastus ja ala tutkia maailmaa kiikareilla. Meillä on valikoimassamme useita erimallisia kiikareita, joista löydät sopivan mallin jokaiselle perheenjäsenelle, myös lapsille. Valikoimamme sisältää kompakteja malleja sekä tuttuja klassikoita, jotka istuvat tukevasti käteen. Valitse omasi tunnetuista tuotemerkeistä, kuten esimerkiksi Coghlans, Kasper & Richter ja Baladeo.

Katso myös nämä navigointilaitteet:  Kompassi |  Askelmittari |  Vapaa-ajan kengät |