paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Kompassit

80 Tuotetta
Valmistaja
  • 22
  • 6
  • 1
  • 18
  • 33
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Kompassi on ehdoton apu retkellä

Tilaa kestävä ja laadukas kompassi Addnaturelta Kompassi on lähes kaikille tuttu väline, joka ilmaisee ilmansuunnan. Se rakentuu rungosta, neularasiasta, suuntakehästä sekä tietenkin tutusta kompassineulasta. Laitteita löytyy useita erilaisia, kuten esimerkiksi suosittu ja yleisin käytössä oleva levykompassi. Levykompassi ei ole niin kompakti kuin monet muut, mutta se sisältää muutakin, kuten esimerkiksi mitta-asteikon.

Lähes jokainen aikuinen alkaa kompassin nähdessään muistella kouluaikojaan ja jännittäviä hetkiä liikuntatunneilla, kun luokka jakaantui lähimetsään juoksentelemaan kompassi kädessään ja etsimään tiettyjä ennalta määrättyjä rasteja, jotka tuli löytää mahdollisimman nopeasti. Vielä tänäänkin koululaiset juoksentelevat ja tutustuvat suunnistuksen maailmaan, joka on usein erittäin hauskaa. Addnaturella on erittäin laaja valikoima erilaisia kompasseja, joista on helppo löytää omiin tarpeisiin sopiva malli. Mikset lähtisi kokeilemaan uudelleen suunnistajan taitojasi ja hankkisi meiltä kouluaikojen kompassia muistuttavan mallin. Ehkä seuraavalle retkelle kannattaa ottaa kompassi mukaan ja testata suunnistajan taitojaan, sillä suunnistus on hauska harrastus, joka antaa paljon harrastajalleen. Jo itse ulkoilu luonnossa rentouttaa ja saa mielen iloiseksi, ja yhdistämällä kompassin käytön saat mukavaa puuhaa samoillessasi metsän siimeksessä.

Kompassit suunnistukseen tarjoaa Addnature.fi


Jos olet innokas suunnistaja, olet oikeassa paikassa, sillä meiltä löytyy mitä monipuolisin valikoima urheiluun ja ulkoiluun suunniteltuja tuotteita aina kompasseihin saakka, mikä on erinomainen väline silloin, kun liikutaan vieraalla alueella. Kompassin ollessa mukana ei pääse eksymään kovin helposti. Suunnistus on laji, jossa myös kilpaillaan runsaasti ja käytetään kompassia apuna. Toiset kokeneet kilpailijat käyttävät ainoastaan karttaa, mutta kompassia näkee usein mukana kilpailuissa. Kilpasuunnistus on vaativa laji, jossa suunnistajan on osattava hahmottaa maasto ja kulkeminen karttaa apuna käyttäen. Tarkoituksena on edelleen ehtiä rastille ennen muita kilpailijoita. Kilpasuunnistuksessa myös pukeutumisessa on omat sääntönsä, joita kuuluu noudattaa. Muita suunnistuslajeja ovat hiihtosuunnistus, mönkijäsuunnistus ja pistesuunnistus. Suomesta löytyy lukuisia suunnistusseuroja, joiden kuntorasteille voivat innokkaat osallistua pientä korvausta vastaan. Suunnistaminen on suosittu ja hauska harrastus, joka ei vaadi paljon hankintoja kompassia lukuun ottamatta – olettaen, että haluaa suunnistaa perinteisellä tavalla. Näin pääsee lähelle luontoa ja saa runsaasti liikuntaa, mikä edistää terveellisiä elämäntapoja.

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kompasseja, jos haluat aloittaa uuden harrastuksen, kuten esimerkiksi patikoinnin, jossa kompassista on paljon apua matkalla. Lisäksi voit harrastaa myös vaeltamista ja yhdistää siihen suunnistuksen, kuten esimerkiksi partiolaisten tehtäviin kuuluu osata. Tänään suunnistuksesta on kehitetty useita erilaisia kilpailulajeja, joissa yhdistetään toinen urheilulaji, kuten hiihto, luistelu tai pyöräily. Voit siis harrastaa kahta urheilulajia samanaikaisesti, kunhan vain otat kompassin mukaan ja suuntaat luontoon. Yösuunnistus on myös jännittävä ja hauska harrastus, joka vaatii jo asianmukaisia suunnistustaitoja, sillä pimeässä eksymisen vaara on aina lähellä. Muuten yösuunnistus on samanlaista kuin päivällä harrastettava suunnistus. Kompassille on siis myös öisin käyttöä. Kompassilla on käyttöä myös veneessä, mutta useimmiten veneen kompassit ovat suurempia ja erityisesti veneilyyn suunniteltuja; esimerkiksi moottoriveneisiin on omansa ja kajakkeihin ja muihin veneisiin omat mallinsa.

Mikä kompassi sopii sinulle?


Tutustu meidän monipuoliseen kompassien valikoimaamme ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Uuden kompassin valintaan vaikuttaa useita asioita: mihin tarkoitukseen olet hankkimassa kompassia ja miten haluat sitä kuljettaa mukana. Haluatko kuljettaa sitä kaulalla, sormessa, ranteessa, avaimissa vai kädessä. Meiltä löytyvät suosituimmat mallit, joista on helppo valita omiin tarpeisiin sopivin versio. Valikoimamme kompassit ovat helppokäyttöisiä ja vankkoja malleja, jotka on suunniteltu käytettäväksi urheilussa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa. Tutustu meidän valikoimamme monipuoliseen kompassivalikoimaan ja valitse versio, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä löydät muun muassa seuraavia malleja:
  • Levykompassi
  • Peilikompassi
  • Avaimenperäkompassi
  • Rannekompassi

Levykompassit ovat yleisimpiä kompassimalleja, jossa kompassi (neularasia) nimensä mukaisesti on kiinni eräänlaisessa pohjalevyssä, jossa on muun muassa mittakaava-asteikko. Levykompassi sopii erityisesti retkeilyyn. Peilikompassi on nimensä mukaisesti kompassi, jossa on mukana taittuva peili, jonka avulla saadaan suhteellisen tarkasti otettua suuntia kiintopisteisiin, kun kyse on paikan määrittämisestä. Pienikokoinen kätevä avaimenperäkompassi pitää avaimet helposti käsillä. Avaimenperäkompassi sopii erinomaisesti esimerkiksi ilmansuuntien määrittämiseen. Rannekompassi on ulkoasultaan kuin rannekello ja se on suosittu kompassi hiihtosuunnistuksessa, melonnassa ja pyöräsuunnistuksessa. Näiden persoonallisten kompassimallien lisäksi löytyy myös peukalokompassi, jota monet kilpasuunnistajat käyttävät, mutta se sopii kaikille, jotka käyttävät karttaa sekä kaupungissa että myös maastossa. Peukalokompassi on samassa kädessä kuin kartta ja se on jatkuvasti kartan päällä, mikä helpottaa oikean suunnan löytämistä. Meillä Addnaturella on valikoimassamme muu muassa Coghlansin kompasseja, kuten esimerkiksi avaimenperässä oleva 3-in-1-kompassi – karabiinihaalla sekä lämpömittarilla, joka ilmaisee lämmön sekä °C- ja °F-skaaloilla. Avaimenperäkompassin takapuolelta löytyy tuuli- ja kylmyysindeksi. Samalta tuotemerkiltä löytyy myös nestetäytteisiä karttakompasseja kahdella asteikolla ja suurennuslasilla.

Kasper & Richter on tunnettu kompassien valmistaja, jolta löytyy laaja valikoima erilaisia kompasseja. Meiltä löydät muun muassa tuotemerkin karttakompasseja, kuten esimerkiksi nestetäytteisiä K1-L-malleja, joissa on peili, itsevalaiseva asteikko ja neula. Kompassissa on kiinteä suurennuslasi, ja innovatiiviset valopisteet helpottavat pimeässä navigointia. Tuotemerkin Dakar-malli on karttakompassi, jossa on integroitu suurennuslasi. Se sisältää myös 360°-kompassiasteikon. Valitse siis kompassi, joka sopii sinun harrastukseesi. Kaikki eri mallit löydät tietysti osoitteesta Addnature.fi

Verkkokaupassamme myös muita navigointilaitteita retkeilyyn:  GPS |  Askelmittarit |  Urheilukellot | Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.