Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

GPS-kellot

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

GPS-kellot vai GPS-ajotietokoneet?

Ihminen on utelias olento ja meillä on läpi historian ollut tarve tutkia ympäristöämme eri tavoin. Itse suunnistamiseen on tarvinnut käyttää muita välineitä ennen satelliitteja ja maailmanlaajuista satelliittipaikannusta eli GPS-järjestelmää. Maamerkit ja taivaankappaleet ovat olleet historian kuluessa tapa löytää uusia paikkoja ja takaisin kotiin. Silloin maamerkkejä käytettiin lähinnä suuntiman ottamiseen, kun elinpiiriä lähdettiin laajentamaan. Nykyihminen liikkuu runsaasti monen asian takia, ja GPS-järjestelmää käytetäänkin monipuolisesti auton navigaattoreista tavaran paikantamiseen saakka. GPS-järjestelmässä on myös yksi sellainen piirre, jonka nykyinen teknologia mahdollistaa, eli historiatiedon tallentaminen. Seurantatietoja tallentamalla voidaankin nykyisin luoda dataa, jonka avulla voi seurata vaikka aiempia urheilusuorituksiaan ja verrata niitä uusiin suorituksiin. Addnaturen valikoimasta löydät tähän tarpeeseen erilaisia äly- ja multisport-kelloja, sekä erilaisia GPS-kelloja. Laitteet on kategorisoitu niiden tyypin mukaisesti ja esimerkiksi GPS-kelloille on täysin oma kategoriansa. Täältä löydät runsaasti eri valmistajien luomia vaihtoehtoja GPS-järjestelmän hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla ja voitkin etsiä valikoimasta juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Garmin FORERUNNER 945 LTE Bundle Keltainen Musta GPS kello

GPS-kelloja ja GPS-laitteita

GPS-kellojen lisäksi Addnaturen valikoimassa on runsaasti GPS-laitteita ja ajotietokoneita, jollaisen voit kiinnittää vaikka pyöräsi tankoon ja seurata siinä eri attribuutteja, kuten reittiäsi, nopeuttasi, kuljettua matkaasi, keskinopeuttasi ja tavoitteitasi. Lisäksi saat niiden avulla tallennettua harjoitus- tai liikuntadatasi ja verrata sitä sitten tuleviin suorituksiin, jolloin näet kehityksesi eteen- tai taaksepäin. Valikoima sisältää runsaasti erilaisia laitteita useilta merkeiltä, kuten Garmin, SIGMA SPORT ja Suunto. Kannattaakin rohkeasti tutustua eri laitteiden ominaisuuksiin, jotta löydät varmasti omaan lajiisi parhaiten sopivan mallin.

Garmin on ollut edelläkävijä GPS-teknologian hyödyntämisessä jo vuodesta 1989, sillä yritys perustettiin valmistamaan erilaisia satelliittipaikannuksessa tarvittavia laitteita. Yrityksen ensimmäisiä asiakkaita oli Yhdysvaltain armeija, ja siitä lähtien se on valmistanut laitteitaan myös autoiluun, armeijan käyttöön, ulkoiluun, urheiluun, ilmailuun ja veneilyyn. Garminilla onkin kattava edustus myös mukana kulkevissa GPS-laitteissa, sillä sen Edge-sarjasta löytyy monen kokoisia ja eri ominaisuuksilla varustettuja laitteita. Pienintä päätä laitteista edustaa Edge 130, josta löytyy kuitenkin riittävästi ominaisuuksia monelle pyöräilijälle. Siinä on lisäksi kattavat bluetooth-yhteydet, joten voit yhdistää sen älypuhelimeesi ja saat kaikki älypuhelimesi ilmoitukset suoraan laitteen näytölle. Laitteen näyttö on mustavalkoinen nestekidenäyttö, joka näkyy suoraan suhteellisen edullisessa hinnassa. Seuraavaa laitepolvea edustaa Edge 520, jossa on värinäytön lisäksi rutkasti enemmän ominaisuuksia kuin hinnat alkaen -malleissa. GPS-tilassa laitteen akunkesto on huimat 15 tuntia, joten voit huitaista melkoisen pyöräretken laitetta lataamatta. Jos etsit todellista lippulaivamallia, tutustu Garmin Edge 1030 GPS Plus -malliin, jonka akunkesto on täysi vuorokausi, eli 24 tuntia. Laitteen tarkalta värinäytöltä näet niin suunnat kuin tarvittavat muutkin tiedot ja voit muokata laitteesta juuri sellaisen kuin haluat. Garminin malleista löytyy siis jokaiselle jotakin.

Addnature on koonnut yhteen kategoriaan kaikki sen GPS-laitteet, joten pääset vertailemaan niitä helposti. Maantiepyöräilyn lisäksi voit käyttää laitteita esimerkiksi maastopyörällä tai Fatbikella ajaessasi tai vaikka rullaluistellessasi, jos liikut ympäristössä, jossa et ole aiemmin ollut. Laitteet ohjaavat sinut oikeaan osoitteeseen ja saat kerättyä talteen kaiken liikunnallasi aiheutuneen datan myöhempää tarkastelua varten.

GPS-kellot Addnaturelta

Addnaturen verkkokaupan runsaasta valikoimasta löydät paljon erilaisia GPS-kelloja eri käyttötarkoituksiin. Laitteista löytyy GPS:n lisäksi ominaisuuksia, joista on paljon hyötyä monessa eri tilanteessa, joten löydätkin meiltä varmasti sopivimman laitteen tarkoitustasi palvelemaan. Meiltä saat lisäksi tarvikkeet ja vaatteet kaikkeen ulko- ja sisäliikuntaan, retkeilyyn ja vaellukseen, sillä valikoimastamme löydät kaikki suurimmat ja tunnetuimmat tuotemerkit ja valmistajat, joilta voit valita tuotteesi. Addnaturella voit tehdä ostoksia kätevästi, sillä tilaus- ja toimitusprosessimme on nopea ja toimitamme tuotteesi pikaisesti. Lisäksi tarjoamme tuotteillesi 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden, jos tilaat tuotteita, jotka eivät ole sinulle soveltuvia. Jos et syystä tai toisesta löydä kaipaamaasi tuotetta tai tarvitset apua verkkokauppamme käytössä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Kaikki yli 99 euron tilaukset toimitamme tietyin rajoituksin veloituksetta, tilaa siis kaikki tarpeellinen kerralla.