Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa -70% alennus1

Kameralaukut

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Tasmanian Tiger TT Focus ML Kameralaukku, musta
Tasmanian Tiger TT Focus ML Kameralaukku, musta musta
Tasmanian Tiger
TT Focus ML Kameralaukku, musta
€ 81,95
Tasmanian Tiger TT Focus ML Kameralaukku, harmaa
Tasmanian Tiger TT Focus ML Kameralaukku, harmaa harmaa
Tasmanian Tiger
TT Focus ML Kameralaukku, harmaa
OVH € 81,95 € 73,95

Kameralaukku - luontokuvaajan tärkein retkeilyvaruste

Addnaturesta tilaat laadukkaan kameralaukun Valokuvausta tai videokuvausta harrastavan retkeilijiän tärkeimpiin varusteisiin kuuluu kunnollinen kameralaukku, joka pitää kameran ehjänä ja nopeasti saatavilla olevana kaikissa tilanteissa. Kameralaukkuja on pienistä pokkarikameroille tarkoitetuista laukuista isompiin järjestelmäkameroiden laukkuihin, joissa on erilliset lokerot ja taskut kameran eri osille. Valitse kameralaukku, johon kamerasi ja kameran lisävarusteet sopivat parhaiten. Jos otat maisemakuvia pitkällä valoitusajalla, tarvitse kameralaukun, johon mahtuu myös kameran jalka tai johon jalan saa helposti kiinnitettyä. Jos vaellat useamman päivän ajan vaihtelevassa maastossa, valitse kameralaukku, joka kestää vettä ja pitää kameran tiiviisti suojattuna lialta. Pienikin hiekanjyvä voi olla vaarallinen kameran herkille linsseille ja objektiiveille tai se voi joutua kameran sisälle ja aiheuttaa tuhojaan kameran sisäiselle mekaniikalle. Kameralaukku kannattaa valita aina käyttötarkoituksen ja mukanasi kantamien välineiden mukaan.

Säilytä kamerasi laadukkaassa laukussa

Hyvässä kameralaukussa on riittävästi tilaa valokuvausvälineille, mutta sen rakenne on tarpeeksi tiivis pitämään välineet omalla paikallaan laukun liikkuessa. Huono kameralaukku voi vahingoitta kameraasi kun linssinsuojukset irtoavat liikkeessä ja laukun materiaali naarmuttaa linssien pintaa. Tämän vuoksi hyvän kameralaukun hankkimiseen kannattaa panostaa. Kameralaukun tarvetta on hyvä miettiä suhteessa kameran ja sen osien hintaan. Erityisesti kalliit objektiivit ovat suojelemisen arvoisia. Useiden kameravalmistajien objektiivit sopivat valmistajan eri kameroiden runkoihin. Kun ostat uuden kameran samalta valmistajalta, vanhat objektiivit sopivat todennäköisesti uuteen kameraan. Kameran runko on myös hyvin herkkä kosteudelle ja lialle, minkä vuoksi se pitää suojata silloinkin kun objektiivi on kiinnitettynä. Kameran liitäntäkohdat kestävät hyvin objektiivien vaihtamista, mutta jatkuva liike laukun pohjalla löysentää kiinnityskohtia. Jos pidät kamerassasi jatkuvasti kiinni objektiivia, valitse kameralaukku, johon kamera mahtuu kokonaisena siten, että kamera on ennemmin itse rungon kuin objektiivin varassa kun kameralaukkua kannetaan.
Saatat haluta ottaa eri ulkoilukerroilla eri valokuvausvälineet mukaasi. Tällöin muunneltavasta kameralaukusta on hyötyä, varsinkin järjestelmäkameran käyttäjälle. Muunneltavan kameralaukun sisällä olevaa rakennetta voit muokata siirtelemällä pehmustettujen lokeroiden seinämiä ja muuttamalla siten lokeroiden kokoa. Kameran saa laukkuun objektiivi kiinnitettynä, jolloin kamera on välittömästi käyttövalmis yllättävän kuvaustilanteen tullen.

Kamera mukaan ja laukku olalle tai reppu selkään

Kunnon kameralaukku on sisältä kokonaan pehmustettu ja sisäkangas on pehmeää materiaalia, joka ei naarmuta kameraa missään tilanteessa. Useissa kameralaukuissa käytetään fleeceä sisämateriaalina juuri sen pehmeyden, mutta myös keveyden ja hengittävyyden vuoksi. Kankaan pinnan pitää lisäksi olla sellainen, että siihen ottaa hyvin kiinni lokeroiden siirrettävissä seinämissä oleva tarranauhukiinnitys. Kankaan on kestettävä toistuvaa tarranauhan irrottamista ja kiinnittämistä kulumatta rikki. Kameralaukun tiiviis pintamateriaali pitää kameran ja se osat puhtaana ja kuivana koko retken ajan. Yksityiskohdat kuten vetoketjut ja muut kiinnitykset on suojattu kangasreunuksilla. On tärkeää, että kameralaukun voi avata maata vasten kokonaan auki ilman riskiä kameran osien tippumisesta. Kameralaukun vetoketjullisissa taskuissa ja lokeroiduissa sisäosioissa voit säilyttää kameran osia, jotka eivät voi tippua kertaakaan menemättä rikki. Lisäksi laukussa saattaa olla avoimia sivutaskuja, joissa voit pitää tippumisesta vahingoittumattomia tavaroita kuten vesipulloa. Kameralaukun valinnassa kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota laukun mukavuuteen. Pehmustettu olkahihna tekee perinteisestä olkapäällä kannettavasta kameralaukusta miellyttävämmän kantaa.

Harkitusti valitut kameralaukut Addnaturelta

Retkeilijöiden parissa suosiotaan viimeaikoina ovat kasvattaneet reput, joissa yhdistyvät kameralaukun ja retkeilyrepun parhaat puolet. Kamerarepun valmistusmateriaalit ovat hyvin kulutusta kestäviä ja hengittäviä. Varsinkin repun selkäosuuden ilmastointiin on panostettu, jotta reppu ei hiosta selkää ja tee oloa epämukavaksi. Selässä kannettava kameralaukku on paras olla mahdollisimman kevyt, koska kameran osat painavat jonkin verran. Repun sisällä olevan itsemuokattavan rakenteen ansiosta, paino saattaa jakaantua hiukan epätasaisesti kun kameran osia pakataan reppuun valokuvausvälineiden muodon mukaisesti. Tästä syystä repun pitää olla myös hyvin kantamista tukeva. Osa kameralaukuista on säänkestäviä ja suureen osaan kevyemmin suojatuista laukuista voi hankkia lisävarusteena sadesuojan. Paremmin vedenkestävä kameralaukku on mahdollista ottaa mukaan jopa melontaretkelle. Hyvässä ulkoiluun tarkoitetussa kamerarepussa on riittävä määrä kiinnikkeitä ja nyörityksiä sekä hihnoja. Kiinnikkeillä ja nyörityksillä reppuun voit liittää vaikkapa makuupussin tai retkikeittimen. Hihnoilla tuet repun selkään ergonomisesti.
Kaikkien valikoimissamme olevien kameralaukkujen rakenne on monipuolinen ja hyvin harkittu valokuvaajan ja retkeilijän tarpeisiin nähden. Olkalaukuissa ja repuissa on paljon erikokoisia taskuja. Isoihin taskuihin saat kameratarvikkeiden lisäksi myös retkeilyvarusteita. Laukuissa on omat pienet ja hyvin suojatut taskut muistikorteille ja pattereille, jotka ovat erityisen herkkiä kosteudelle ja epäpuhtauksille. Kameralaukkuvalikoimassamme on erikokoisia olkalaukkuja ja reppuja, joihin sopivat:

  • Pokkarikamerat
  • Videokamerat
  • Järjestelmäkamerat
  • Objektiivit
  • Muistikortit ja muut kameran lisätarvikkeet
Tarkemmat tiedot yksittäisten kameralaukkujen ominaisuuksista on jokaisen laukun tuotekuvauksessa. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa ja valitse parhaiten tarpeitasi vastaava kameralaukku.

Tilaa kameralaukku nopeasti ja turvallisesti verkkokaupastamme

Tilaa ulkoiluun sopiva kameralaukku vaivattomasti ja nopeasti verkkokaupastamme. Voit vertailla tuotteita verkkokaupassa ja tehdä tilauksen silloin kun se parhaiten sopii sinulle. Käsittelemme tilaukset mahdollisimman pian ja toimitamme kameralaukun sinulle luvatussa aikataulussa valitsemasi toimitustavan mukaan. Verkkokaupastamme löydät vain laatutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Voit täydentää tilaustasi näppärästi etsimällä tuotteita verkkokauppamme monipuolisilla hakutoiminnoilla. Vertailun tekeminen tuotteiden välillä on myös helppoa näillä toiminnoilla. Haun voi tehdä kirjoittamalla tuotemerkin nimen hakukenttään tai valmiilla hakuehdoilla, joita voit valita sivuston reunasta hakusanan lisäksi tai omina hakuehtoinaan. Tuotteiden hakuehtoihin kuuluvat käyttäjän sukupuoli, tuotteen minimi- ja maksimihinta sekä tuotteen väri ja käyttötarkoitus. Jos tilaamasi tuote ei syystä tai toisesta sovikaan sinulle, voit palauttaa sen takaisin ilman kuluja. Asiakaspalautuksen tarkempiin ohjeisiin voit tutustua verkkokauppamme sivuilla. Lisäksi sivustolta löytyvät toimitustapojen kuvaukset sekä asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat.