paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Teemme varastoon tilaa! | Hyödynnä tilaisuus ja tee löytöjä - Jopa 70%
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Thule-kattotelineen avulla pidät harrastusvälineesi aina mukanasi

Thule Thule on vuonna 1942 Ruotsissa perustettu yritys, jonka erikoisosaamista on erilaisten välineiden helppo ja turvallinen kuljettaminen. Yritys on kasvanut vakaasti vuosien saatossa ja varsinkin 60-luvulla autoilijoiden suosikiksi nousi Thule-kattoteline. Autokannan kasvaessa kasvoi tarve myös erilaisille kuljetustavoille ja kattotelineet tulivat markkinoille tarjoamaan oivan tavan kuljettaa enemmän tavaroita mukana. Thulen monipuolisesta valikoimasta löydät kattotelineiden lisäksi myös kuljetusbokseja, joissa kuljetat mukana aktiivivarusteet, minne ikinä menetkin. Thule valmistaa tuotteita myös lasten kuljettamiseen aina lastenvaunuista ja lasten kuljetuskärryistä, lasten pyöräistuimiin ja kantorinkkoihin saakka. Näiden tuotteiden lisäksi Thule valmistaa erilaisia laukkuja sekä lisävarusteita kuten telttoja, astinlautoja ja turvavälineitä matkailuautoihin.
Thule Group, jonka suurin tuotemerkki on Thule, korostaa ympäristön hyvinvointia ja humanitäärisiä arvoja ja haluaa omalla toiminnallaan olla vastuullisena esimerkkinä. Vuodesta 2010 lähtien yritys on jakanut mm. reppuja ja koulutarvikkeita Casa de la Esperanzan lapsille Meksikossa. Thule Group on myös Ruotsin vammaisten lasten ja nuorten yhdistyksen RBU:n päätukija. Yritys pyrkii toimimaan tuotannossaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti sekä valmistamaan tuotteensa energiaa ja vettä säästävästi ja materiaaleja kierrättämällä. Yritys huolehtii myös vastuullisesta materiaalien hankinnasta ja logistiikasta. Ajattele ympäristösi parasta – valitse kattotelineeksi vastuullinen Thule!

Kuljeta polkupyörää mukanasi helposti, turvallisesti ja tyylikkäästi

Thule-pyöräteline on yksinkertainen asentaa paikalleen kulkuneuvoon ja pyörän telineeseen kiinnittäminen on sitäkin helpompaa. Thulen valikoimasta löydät pyörätelineet niin henkilöauton katolle, takaluukkuun kuin vetokoukkuunkin sekä matkailuautoihin, -vaunuihin ja pakettiautoihin sopivat telineet. Katolle asennettava Thule-pyöräteline vapauttaa tilaa muualla autossa matkustajille ja matkatavaroille matkalle lähtiessä. Telineessä pyörä myöskin pysyy kiinni turvallisesti eikä rajoita näkökenttää ajaessa laisinkaan. Voit valita mieleisesi kiinnitystavan pyörällesi pyöräsi koosta ja käytettävästä kulkuneuvosta riippuen.
Thule-pyöräteline on aktiivisen automatkailijan ehdoton suosikki. Ota pyörä mukaan autoreissuillesi ja pääset nauttimaan uusista ja mielenkiintoisista pyöräreiteistä lomallasikin. Thulen valitessasi saat seuraavat lisäedut:
  • Erittäin helpon telineen asennuksen ja pyörän kiinnittämisen
  • Oman ajomukavuuden maksimoinnin sekä muiden tiellä liikkujien turvallisuuden varmistamisen
  • Monipuoliset Thule-varusteet tekevät lomailusta entistäkin rentouttavampaa

Urheiluvarusteet aktiiviseen elämään näppärästi Addnaturelta

Addnaturen verkkokauppa on ulkoilevan ja aktiivisen henkilön paras ystävä. Kaikki välineet ja lisävarusteet monipuoliseen liikkumiseen ja ulkoiluun löydät itsellesi Addnaturen valikoimista. Thulen kestävät, turvalliset ja tyylikkäät kuljetustelineet kuuluvat kauppamme varustukseen. Laadukkaan kattotelineen tilaaminen kauttamme on erittäin helppoa ja tarjoamme tuotteillemme myös 100 päivän palautusoikeuden. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, sen palauttaminen meille takaisin käy näppärästi ja maksutta. Rentoudu vaikkapa mukavasti sohvalla ja selaa sivuiltamme uudet varusteet aktiiviseen elämään!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.