paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tarjouksia vaelluskengistä | Jalkineet vaelluspoluille vähennetyin hinnoin

Thule Kuljetustelineet autoon

38 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kuljeta pyöräsi perille Thule pyörätelineellä

Valikoima laadukkaita Thule -pyörätelineitä netissä! Thule Groupin pääkonttori sijaitsee Ruotsin Malmössa. Thulen perustanut ruotsalainen Erik Thulin aloitti yritystoimintansa vuonna 1942. Aluksi hän valmisti tuotteita kalastajille. Runsaan kymmenen vuoden kuluttua Thule alkoi tehdä pikkukiviltä suojaavia säleikköjä auton valoille. Tärkeäksi tuotelinjaksi kasvanut telinetuotanto alkoi suksitelineistä. Tällä hetkellä yrityksellä on tarjota laaja valikoima erilaisia tuotteita lainelautatelineistä lumiketjuihin. Thule pyöräteline on eräs yrityksen menestystuotteista. Löydät niitä käyttöösi sivustoltamme: addnature.fi.

Paljon eri malleja

Erilaisia telineitä tehdään kiinnitettäväksi auton eri kohtiin. Tyypistä riippuen kuljetustelineen voi kiinnittää auton katolle, vetokoukkuun tai takaosaan. Esimerkiksi Thule OutRide 561 on katolle sopiva telinemalli. Se sopii myös levyjarruille ja 20 mm:n akselilla varustetuille polkupyörille. Siinä on sovitin mukana. Katolle laitettavaan telineeseen polkupyörän kiinnityskohtia ovat polkupyörän runko, pyörä ja pyörätön etuhaarukka. Tämäntyyppiseen Thule pyörätelineeseen voidaan laittaa yksi pyörä kerrallaan. Silloin kun kuljetustarvetta on useammalle pyörälle, voidaan käyttää apuna lisätelineitä. Kilpapyörät kuljetetaan usein katolla, mutta siellä kulkevat yhtä hyvin muutkin polkupyörät. Jos pyörät laitetaan katolle, takalaatikkoon on täysin vapaa pääsy. Vetokoukkukiinnitteisiin telineisiin saa mahtumaan mallista riippuen 1-4 pyörää. Kiinnitystapa voi tässä tilanteessa olla alusta- tai ripustuskiinnitys. Mm. Thule EuroClassic G6 929 kuuluu tähän tuotesarjaan. Pyörät on helppo nostaa vetokoukun korkeudelle. Tällainen Thule pyöräteline käy hyvin raskaille pyörille. Näihin telineisiin kuuluvat myös turvallisuutta lisäävät takavalot. Auton takaosaan sijoitettava Thule pyöräteline valitaan oman automerkin mukaan. Kiinnitys tapahtuu tavaratilan oven yhteyteen. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos autossa ei ole lainkaan vetokoukkua. Tuotteen sopivuuteen vaikuttavat mm. auton oven muoto, koko, rakenne ja muut ajoneuvokohtaiset ominaisuudet. Joissakin tuotteissa on poljinkäyttöinen kallistustoiminto, joka takaa esteettömän pääsyn takatilaan. Takaosassa pystyy kuljettamaan 1-4 pyörää.

Tilaa Addnaturelta luotettavat kuljetusratkaisut

Oikein asennetut Thule pyörätelineet eivät vahingoita auton metallipintaa ja polkupyörät pysyvät vauhdissa napakasti paikoillaan. Asentaminen käy yleensä ilman työkaluja. Kiinnitys on tehty vaivattomaksi, helppoa yhden käden kiinnitystä löytyy myös. Sitä tarjoaa mm. vetokoukkukiinnitteinen Thule EuroClassic G6 929. Joissakin tuotteissa turvallinen kiinnittäminen voi tarvita erillistä sovitinta. Jotkut niistä tulevat Thule pyörätelineiden mukana. Thule-putken profiilityyppi vaikuttaa sovittimen tarpeeseen. Thule WingBar profiilityyppi: siipimallinen profiili ja T-ura. Thule SlideBar: tässä on neliömallinen liukuva profiili ja T-ura. Thule SquareBar: neliömallinen profiili, ei T-uraa. Thule ProBar: ammattikäyttöön tarkoitettu putki raskaammille kuormille, tämä malli on T-urallinen. Thulen pyörätelineissä vaikuttavat yrityksen viimeisimmät teknologiat. Esimerkiksi Thule AcuTight-ylikiristyksen rajoitusnupeilla varmistetaan turvallisesti optimaalinen kiristys. Tuotteissa on Thule One-Key -järjestelmän kanssa yhteensopivia malleja. Se tarkoittaa nimensä mukaisesti, että samaa avainta käytetään useaan lukkoon. Monet telineet pystyy lukitsemaan autoon ja myös pyörä lukitaan kiinni kuljetustelineeseen. Tutustu tarkemmin Thule pyörätelinevalikoimiin Addnaturen sivuilla:
  • Thule pyöräteline vetokoukkuun
  • Thule pyöräteline auton katolle
  • Thule pyöräteline auton takaosaan
  • Thule pyöräteline etuhaarukkakiinnityksellä
  • Ilman työkaluja asennettava Thule pyöräteline
  • Thule pyöräteline erikokoisille renkaille
  • Lukittava Thule pyöräteline

Addnaturella on ammattilaisten tuotevalikoimat

Thule pyörätelineen ostaminen netin kautta on helppoa ja luotettavaa. Tunnettu tuotemerkki takaa tuotteiden hyvän laadun. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen kaikkiin ostoksiin, voit palauttaa käyttämättömät tuotteet takaisin meille. Sinulla on palauttamiseen 100 päivää aikaa.

Addnaturen valikoimassa myös muita Thule -tuotteita:  Thule reput ja rinkat |  Thule vaellusvarusteet | TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.