Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta

Aurinkolasit

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Urheiluaurinkolasit silmiesi suojaksi

Aurinkolasit ovat asuste tai varuste, joka usein ostetaan täydentämään asustusta. Kannattaa muistaa myös niiden muut ominaisuudet, kuten se, että ne suojaavat silmiä haitalliselta UV-säteilyltä ja erilaisilta epäpuhtauksilta. Ne myös vähentävät silmien jatkuvaa rasitusta todella kirkkaissa olosuhteissa. Tähän kategoriaan olemme koonneet erilaisia aurinkolaseja, joista löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivat ja päähäsi istuvat mallit.

Esteetön näkyvyys helpottaa liikkumista

Addnaturen kattavasta valikoimasta löydät varmasti sopivat aurinkolasit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Lasit voidaan jakaa karkeasti vapaa-ajan Lifestyle-aurinkolaseihin ja urheiluaurinkolaseihin, mutta kummastakin kategoriasta voit löytää tarkoitukseesi parhaiten sopivimmat aurinkolasit, joten tutustu rauhassa molempiin. Lifestyle-laseissa sankojen ja linssien muotoilu on enemmän muodin ja trendien mukainen, jolloin lasit sopivat asusteena asukokonaisuuttasi täydentämään. Linssien ominaisuudet ja väritykset ovat yhteneväisiä urheiluaurinkolasien kanssa. Aurinkolaseja valitessa kannattaa muistaa, etteivät ne ole vain osa vaatetusta, sillä niiden suojaavat ominaisuudet unohtuvat helposti. Urheiluaurinkolasit ovat paras suoja silmille ensisijaisesti UV-säteilyä vastaan, mutta liikkuessa tai urheillessa myös erilaisia hyönteisiä, viimaa, pölyä ja sadetta vastaan.

Linsseissä ja niiden ominaisuuksissa on eroja, joihin kannattaa tutustua rauhassa. Esimerkiksi linssien värityksellä on merkitystä siihen, millaisiin olosuhteisiin linssit sopivat parhaiten. Urheiluaurinkolasien linssit ovat sävytettyjä, jotta kirkkaus ei rasittaisi silmiä ja jotta maaston yksityiskohdat erottuisivat paremmin. Linssin väri kannattaakin valita sen mukaan, minkälaisiin olosuhteisiin aurinkolaseja etsit. Oakley Flight Jacket Sunglasses Värisävy vaikuttaa suuresti näkyvän valon pääsemiseen silmiisi sekä värien ja värierojen havainnointiin. Peililasien tarkoitus on estää sinua häikäistymästä, koska valtaosa linssin pintaan osuvasta valosta heijastuu takaisin. Peilipintaiset linssit näyttävät läpikatsottuna kaiken tummempana ja siksi niissä suositaan vaaleampia värejä. Kullan- ja meripihkan väriset tai keltaiset linssit eivät estä kirkkautta siinä määrin kuin muut sävyt, mutta toimivat hienosti heikommassa valossa. Niiden syvyystarkkuus on vertaansa vailla ja siksi sävy käykin hienosti talvisiin aktiviteetteihin, kuten hiihtoon tai lasketteluun. Erilaiset neutraalit linssisävyt, kuten harmaa, vihreä ja ruskea, vähentävät auringon kirkkautta, mutta eivät vääristä värisävyjä. Nämä linssisävyt toimivatkin parhaiten kirkkaassa päivänvalossa. Punaiset tai ruusunväriset linssit toimivat kontrastia parantavasti, jolloin esimerkiksi pilvisellä säällä näet kontrastit paremmin. Punasävyiset linssit toimivat myös hienosti sinistä tai vihreää taustaa vasten, jolloin pyörä- tai lenkkiretket metsäpoluilla saavat kirjaimellisesti uusia ulottuvuuksia. Polarisoitujen linssien tarkoitus on vähentää heijastuksia, joten ne toimivat loistavasti esimerkiksi vesillä ollessa. Kiinnitä myös huomiota kehyksiin ja sankoihin, sillä aurinkolasien tulisi istua päähän mukavasti, olipa tarpeesi sitten millainen tahansa. Sopivien aurinkolasien etsintä ei aina ole helppoa, sillä lasien tulisi suojata silmiä, pysyä päässä ja näyttää hyvältä. Aurinkolasien valintaan kannattaakin käyttää aikaa, jotta saat varmasti itsellesi sopivimmat lasit.

Varusteet ulkoiluun saat kätevästi Addnaturelta

Addnaturen kattavasta aurinkolasivalikoimasta löydät urheilu- ja muita aurinkolaseja huippumerkeiltä, kuten Julbo, Oakley, Rudy Project, Uvex, Bliz ja Adidas. Uskommekin vakaasti, että löydät tarvettasi vastaavat urheiluaurinkolasit ja jos et, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jolloin voimme yhdessä yrittää ratkaista asiasi. Urheiluaurinkolasien lisäksi Addnaturella on kattava valikoima tuotteita ulkoiluun ja urheiluun. Löydät valikoimastamme kätevästi vaatteet, jalkineet, asusteet ja tarvikkeet tunnetuilta tuotemerkeiltä, järkevillä hinnoilla. Ostosten tekeminen Addnaturella on vaivatonta, sillä voit hankkia kaiken tarvitsemasi yhdellä kertaa ja yhdestä paikasta. Selailet vain verkkokauppaamme, lisäät tuotteet ostoskoriin ja teet tilauksen. Tarjoamme yli 99 euron pienikokoisille ostoksille ilmaisen toimituksen ja saat lisäksi ostoksillesi 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden, joten voit tehdä ostoksesi turvallisesti. Jos et syystä tai toisesta ole tuotteisiimme tyytyväinen, voit palauttaa tilauksesi veloituksetta. Tervetuloa ostoksille!