Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Hehkutikut

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi
  • punainen
  • valkoinen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Silva OL-Punches 432 Serie B 10 osaa
Silva OL-Punches 432 Serie B 10 osaa
Silva
OL-Punches 432 Serie B 10 osaa
€ 69,95
Silva OL-Punches 432 Serie A 10 osaa
Silva OL-Punches 432 Serie A 10 osaa
Silva
OL-Punches 432 Serie A 10 osaa
OVH € 69,95 € 58,95
- 16 %
Silva Reflective Marker 6
Silva Reflective Marker 6
Silva
Reflective Marker 6
€ 6,95
Silva Reflective Marker 30
Silva Reflective Marker 30
Silva
Reflective Marker 30
OVH € 12,95 € 9,95
- 23 %
Silva Reflective Marker 15
Silva Reflective Marker 15
Silva
Reflective Marker 15
€ 8,95

Upeasti loistavat valotikut valaisemaan päivääsi

Kätevät valotikut nettikaupasta -Addnature Valotikut ovat pimeässä hohtavia tikkuja, jotka voidaan taittaa myös rannerenkaiksi. Renkaan mallisiksi taitettuina niitä voidaan käyttää myös esimerkiksi lasin koristeina. Ne ovat läpinäkyviä muoviputkia, joiden sisällä on kemiallisia nesteitä. Nesteet sijaitsevat tikussa kahdessa erillisessä osiossa; osa kemiallisessa reaktiossa tarvittavasta aineesta sijaitsee ulommassa putkessa ja osa sisemmässä putkessa.Tikku säteilee kemiluminenssin avulla ja niitä on saatavana usean värisinä, joten voit valita suosikkivärisi tai vaikkapa koko sateenkaaren värit.

Valotikkujen materiaali ja käyttö

Kemiluminenssi tarkoittaa sitä, että tikun sisällä olevat kemikaalit reagoivat keskenään, kun tikku taitetaan, ja saavat siten aikaan hehkuvan valon - tämän vuoksi valotikuista käytetään joskus myös nimitystä hehkutikku, hohtotikku, glow stick tai light stick. Upeasti loistavat tikut sopivat hyvin esimerkiksi käytettäviksi koristeina juhlissa, viihdykkeenä konserteissa tai ilahduttamaan lapsia erilaisissa lasten juhlissa. Ne sopivat hyvin myös uudenvuoden vastaanottamiseen tai suosikkibändisi fanittamiseen keikalla. Monelle nämä tikut ovat tuttuja risteilyiltä. Tikut ovat kertakäyttöisiä, mutta ne ovat onneksi niin edullisia, ettei tämäkään haittaa. Lisäksi yksi tikku valaisee maailmaasi usean tunnin ajan. Ostamalla kerralla useamman, voit koristella vaikka koko asuntosi juhlakuntoon.

Myös hyötykäyttöön - ei pelkästään hupikäyttöön!

Sen lisäksi, että nämä hohtavat tikut tuovat mukavaa tunnelmaa sekä aikuisten että lasten juhliin, niistä on ihan konkreettista hyötyäkin monissa tilanteissa. Tikkuja voidaan käyttää esimerkiksi telttaretkellä varavalona, kun muuta valonlähdettä ei ole saatavilla. Hämärässä teltassa valotikun tarjoamassa valossa on helpompi etsiä esimerkiksi reitti oviaukolle tai kaivaa laukusta lisää vaatteita lämmittämään viilenevässä illassa. Valotikun käyttöön ei liity tulipaloriskiä; sytkärin tai tulitikun sytyttäminen teltassa olisi varomatonta, mutta valotikun käyttäminen on sielläkin turvallista. Tikuilla voidaan myös merkitä esimerkiksi reittejä tai tiettyjä kohteita. Valotikkujen avulla merkitty suunnistusreitti kuulostaa houkuttelevalta vaihdoehdolta - tai vaikkapa hohtavilla tikuilla merkitty aarteenetsintäreitti lastenjuhlien ohjelmanumerona. Lastenhuoneessa valotikut tarjoavat pienen valonlähteen esimerkiksi tilanteessa, jossa lapsi pelkää täysin pimeässä huoneessa. Valotikkuja käytetään jopa asevoimissa. Tikut ovat pienikokoisia ja niitä on siksi helppo kuljettaa mukana. Ne ovat edullisia ja helppokäyttöisiä eivätkä tarvitse paristoja. Ne ovat myös myrkyttömiä ja muutoinkin turvallisia. Aivan pienille lapsille niitä ei kuitenkaan pidä antaa. Tikun hehkumiseksi ei tarvitse tehdä muuta kuin taittaa tikku niin, että se naksahtaa, ja ravistaa sitä tämän jälkeen. Helppoa - eikö vain?

Valotikkujen ominaisuudet

Valotikun etuja ovat: pieni koko, edullinen hinta, houkutteleva ulkonäkö, helppokäyttöisyys, monikäyttöisyys, turvallisuus ja myrkyttömyys.

  • Valotikku toimii kemiluminanssin avulla, mikä tarkoittaa sitä, että sen luoma valo syntyy tikun sisällä olevien aineiden reagoidessa keskenään tikkua taitettaessa
  • Hehkutikkuja voidaan käyttää sekä huvi- että hyötykäytössä
  • Hehkutikut ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia; ne ovat myrkyttömiä eivätkä juurikaan kuumene käytettäessä

Vaivatonta shoppailua!

Voit nyt ostaa valotikut vaivattomasti internetkaupastamme, jossa myös palauttaminen tapahtuu sujuvasti; ellet ole täysin tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, tarjoamme sinulle ilmaisen palautuksen. Nyt kannattaa siis kokeilla näitä hohtavia valotikkuja, jotka tuovat hohdetta juhlaan kuin juhlaan, mutta ovat siitä huolimatta edullisia ostaa ja helppoja käyttää!

Muita retkivalaisimia:  Otsalamppu |  Kypärälamppu |  Taskulamppu |