paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Putoavat lehdet, putoavat hinnat - Tee löytöjä - viime kauden tuotteet poistohintaan

NITECORE Otsalamput

0 Tuotetta
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Nitecore otsalamppu valaisee huolella ja tyylillä

Addnaturen Vuodesta 2007 lähtien Nitecore on tunnettu LED-valaisun ja akkulatauksen hierarkiassa huippunimenä, jonka tuotteet ovat täynnä alansa viimeisimpiä innovaatioita. Nitecoren tuotteet ovat tulleet lyhyestä historiastaan huolimatta hyvin nopeasti tunnetuiksi – niitä myydään jo yli sadassa eri maassa ympäri maailman. Nitecoren salaisuus piilee varmasti osin siinä, että osa yrityksen henkilökunnasta on intohimoisia juoksijoita, kiipeilijöitä, retkeilijöitä, metsästäjiä ja ampumaharrastajia, joten tuotteita suunnitellessa Nitecorella todella tiedetään, mitä ollaan tekemässä ja minkälaiset vaatimukset tulee täyttyä useissa erilaisissa valaisua vaativissa olosuhteissa.
Nitecore pitää tärkeimpinä kriteereinään otsalamppujensa suunnittelussa ja valmistuksessa niiden korkeaa laatua, mahtavaa valotehoa sekä huippuluokan teknisiä ominaisuuksia. Vähemmälle huomiolle eivät suinkaan näissä taidonnäytteissä jää tuotteiden kestävyys ja samalla sekä käytännöllinen että tyylikäs muotoilu, joka viimeistelee upeat ja näyttävät otsavalaisimet.

Miksi juuri Nitecore otsalamppu?

Nitecoren LED-valaisimet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan sananmukaisesti niin loistavat, että niiden suosio on lisääntynyt myös ammatissaan kunnollista valaisua tarvitsevien viranomaisten keskuudessa useissa eri maissa. Tämä kertoo jo jotain, kun kyseessä on valaisin, joka pystyy vastaamaan myös ammattimaisiin tarpeisiin. Ja koska mikään valaisu ei ole liian hyvä hankinta vaikkapa vaativassa maastossa tapahtuvaan retkeilyyn, vaellukseen tai juoksuun, Nitecoren valitessasi voit olla varma, etteivät tulevat retkesi jää kiinni ainakaan valaistuksesta!
Addnature on lisännyt valikoimaansa supervauhtia suosiotaan kasvattaneen Nitecoren otsalamppuja. Löydät meiltä niin pelkistetyn, säädettävällä otsapannalla varustetun Nitecore otsavalaisimen, kuin myös malleja, jotka kiinnittyvät tarvittaessa helposti myös kypärän päälle ristikkäisillä joustavilla ja säädettävillä hihnoillaan. Nitecore otsalamppujen joukosta voit valita sinulle sopivimman ratkaisun perehtyen mallien ominaisuuksiin. Mallista riippuen otsalamppujen valon tehokkuus ja kesto vaihtelevat, kuten myös tarjolla olevat valaisumoodit. Mikäli ulkoilet paljon ja myöskin vaikeissa ja vaihtelevissa maastoissa, valitse itsellesi Nitecore otsalamppu, jossa on jopa viisi tai kymmenen eri valaisumoodia erilaisiin tarpeisiin.

Valaisumaailman kirkkainta kaartia Addnaturella!

Addnaturen valikoimasta löydät Nitecore otsalamput, jotka vastaavat vaativiin ulkoilutarpeisiin. Käy myös tutustumassa Nitecoren taskulamppuihin. Toimitamme tilauksesi perille muutamassa päivässä. Lähetyksestä ei tarvitse maksaa toimituskuluja tilauksen ylittäessä 99 euron summan. Tarvittaessa voit myös palauttaa tuotteet meille maksutta - palautusaikaa on jopa 100 päivää. Hanki yötaivaan kirkkain tähti Addnaturelta jo tänään!

Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.