Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Taskulamput

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Värit

  • harmaa
  • punainen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
NEBO Newton 1500 Taskulamppu Rannehihnalla
NEBO Newton 1500 Taskulamppu Rannehihnalla
NEBO
Newton 1500 Taskulamppu Rannehihnalla
€ 49,95
NEBO Newton 1000 Taskulamppu Rannehihnalla
NEBO Newton 1000 Taskulamppu Rannehihnalla
NEBO
Newton 1000 Taskulamppu Rannehihnalla
€ 39,95
Helly Hansen Solas Hätävalo, punainen
Helly Hansen Solas Hätävalo, punainen punainen
Helly Hansen
Solas Hätävalo, punainen
OVH € 39,95 € 20,95
- 48 %

Toimiva taskulamppu on tarpeen kotona ja luonnossa!

Kestävät taskulamput upein hinnoin netistä Kätevälle taskulampulle löytyy lukemattomia käyttötarkoituksia kotona, työssä ja luontoretkillä. Jokaisen suomalaisen on viisasta omistaa ainakin yksi luotettava taskulamppu. Tässä maassa on pakko tulla toimeen pimeässä. Kaiken ikäisillä on joskus tarvetta taskulampulle ainakin tilapäisesti. Lapsille on valmistettu omia kivannäköisiä taskulamppuja. Niiden avulla pärjää ulkoiluharrastuksissa ja jännittävissä seikkailuissa kavereiden kanssa. Tehokkaan lampun avulla aikuinen voi kurkistella mökin savupiippuun tai pimeälle tielle pysähtyneen auton moottoriin. Telttailu- ja eräretkelle lähdettäessä taskulamppu on aina otettava mukaan. Luonnon keskellä kulkijan on selviydyttävä omillaan. Käyttötarkoitus määrittelee lampun ominaisuudet ja tarvittavan tehon. Lamppuja valmistetaan pienestä avaimenperälampusta järeisiin työvalaisimiin saakka. Pienissäkin lampuissa on nykyään entistä enemmän valotehoa. Niitä on saatavana monen hintaisina, jokaiselle käyttäjälle löytyy omansa. Tutustu siis verkkokauppamme tasokkaisiin taskulamppuihin ja löydä paras vaihtoehto juuri sinun tarpeisiin!

Laaja valinnanvara ja paljon eri malleja

Taskulampuista löytyy monikäyttöisiä perusmalleja, jotka täyttävät myös tavallisen arjen käyttötarpeet. Tuotteiden koot ja käyttöominaisuudet vaihtelevat. Sivustomme lamppuja vertaillessasi mieti ensin, missä käytät sitä ja miten aiot lamppuasi kuljettaa. Pitääkö sen mahtua taskuun tai laukkuun? Onko sille tilaa repussa, vai riittääkö, että se on nopeasti saatavilla auton hanskalokerosta? Keveimmillään pienikokoisen taskulampun paino voi olla vain 11 grammaa, mutta tehon ominaisuuksien lisääntyessä painokin nousee. Järeämmissä lampuissa käytetään yleensä myös painavampaa virtalähdettä. Valmistusmateriaalit vaikuttavat luonnollisesti myös painoon. Tuotteissa käytetään kevyttä muovia, alumiinia ja metalleja. Satunnaisessa käytössä muotoilulla ei ole yhtä suurta merkitystä kuin esimerkiksi pitkäaikaisessa työkäytössä. Toisissa taskulampuissa on kahva, josta on helppo pitää kiinni vaikka hanskat kädessä. Osassa valaisimista on valmiina klipsejä, joilla lampun voi kiinnittää reppuun tai vyöhön ja kätesi jäävät vapaaksi. Vaatteisiin kiinnitettävät pienikokoiset lamput helpottavat liikkumista esimerkiksi pimeän teltan sisällä. Toiset lamput on mahdollista laittaa roikkumaan niihin kiinnitetystä lenkistä. Ripustettava lamppu on usein hyödyllinen sisällä ja ulkona. Lenkkiin voi halutessaan kiinnittää myös erillisen lisänauhan. Taskulamppu, jossa tulee mukana otsanauha ja lampunpidike, on monikäyttöinen väline monella retkellä. Valon säätäminen vilkkuvaksi on mahdollista monissa malleissa.

Taskulamppujen paristot ja akut

Virtalähde on välttämätön osa lamppua. Pienemmät retkivalaisimet toimivat yhdellä paristolla, tehokkaammat tarvitsevat toimiakseen useamman. Huomaa tilausta tehdessäsi, että joidenkin taskulamppujen mukana toimitetaan myös paristot, mutta toisissa ne ovat erikseen tilattavia lisävarusteita. Paristoissa ja akuissa on kertakäyttöisiä sekä erittäin käytännöllisiä ladattavia vaihtoehtoja. Planeetan tulevaisuudesta huolehtiville on saatavana mm. aurinkokennolla toimivia taskulamppuja, joissa erillistä virtalähdettä ei tarvita.

Valaise polkusi Addnaturen laadukkailla tuotteilla!

Led lamput ovat yleisesti käytössä nykyaikaisissa taskuvalaisimissa. Niiden etuna on pitkäikäisyys ja mekaaninen kestävyys. Ledeissä ei ole hehkulankaa, eikä helposti rikkoutuvaa kuorta, kuten hehkulampuissa. Ne ovat tehoonsa nähden myös pienikokoisia. Tällaisten lamppujen vaihtoväli on erittäin pitkä. Valon ominaisuuksia voidaan ilmoittaa erilaisilla luvuilla. SI-järjestelmä on yleisin kansainvälinen mittayksikköjärjestelmä, jota käytetään erilaisten mitta-arvojen kertomiseen. Valon määrän mitta on tässä järjestelmässä intensiteetti, eli candela (cd). Mitä suurempi tämä arvo on, sen kauemmas lampun valokiila kantaa. Jos valokiila levenee, sen intensiteetti pienenee. Joissakin taskulampuissa valokiilan leveyttä pystyykin säätämään. Kandelan (cd), joka vastaa suurin piirtein yhden kynttilän valotehoa, perusteella on määritelty myös luumen (käytetään usein myös lumen) (lm). Erittäin tehokas taskulamppu valaisee jopa 2000 luumenia, kun sitä pienempien peruslamppujen luumen-arvot ovat esim. 70 - 83. Luumen on kaiken lampusta lähtevän valon määrää ilmoittava mittayksikkö. Valaistusvoimakkuuden yksikön nimi on luksi (lx). Tehokkaan lampun valaisukyky on jopa 490 metriä. Näitä lamppuja käytetään mm. työ- ja etsintäkäytössä, mutta ne sopivat muutenkin vaativalle käyttäjälle. ANSI/NEMA FL1 on kansainvälinen valaistusstandardi, joka määrittelee lampuille tietynlaiset ominaisuudet. Tätä standardia käyttävät valmistajat ilmoittavat lamppunsa vesitiiviyden, iskunkestävyyden, korkeimman valotehon, käyttöajan, valokiilan kantomatkan ja intensiteetin. Käytössä on yhtenäiset ikonit eli kuvat, joiden perusteella lampun ominaisuudet on helppo todeta. Valaistusarvoja miettiessään on hyvä muistaa, että patterien tehon väheneminen alkaa heti ensimmäisestä käyttökerrasta.

Lisätietoa taskulamppujen ominaisuuksista

Taskulamput tehdään tiiviiksi, pienestä sateesta ne eivät ole moksiskaan. Niistä löytyy myös malleja, joissa on normaalia järeämpi vesitiiviys. Taskulampuissa on myös usb-liitännällä varustettuja keksintöjä, joissa on esim. pitkäkestoinen litiumakku. Lataavalla ominaisuudella varustettu taskulamppu pystyy antamaan virtaa muille laitteille. Tämän kaltaisen lampun avulla sinun on mahdollista ladata puhelinta ja muita usb:llä varustettuja digitaalisia laitteita leirissä. Joissakin tuotteissa on lisäksi auton tupakansytyttimeen sopiva osa. Näillä edistyksellisillä matkavalaisimilla pysyt turvallisesti tietoyhteiskunnan ulottuvilla korpien keskelläkin. Lampuissa on erityyppisiä katkaisijoita. Ne voivat olla koholla lampun pinnasta tai upotettuna sen pintaan. Joissakin lampuissa valon määrän säätäminen onnistuu kääntämällä lampun ympärillä olevaa rengasta. Lamppujen ulkonäkö on erittäin vaihtelevaa. Taskulamppu voi olla kapea ja pitkulainen, litteä tai neliskulmainen. Niistä löytyy runsaasti kokoja ja muotoja moneen tarpeeseen. Saatavana on perinteistä muotoilua, sekä myös pitkälle vietyä ergonomiaa. Pieni ja kevyt lamppu kulkee aina mukana taskussa tai vaikka käsilaukun pohjalla. Värejä on tarjolla laidasta laitaan, vaikka tummat sävyt ovatkin edelleen monien suosikkeja. Tyylikkäästi muotoiltu ja kivannäköinen taskulamppu voi olla aina esillä asunnossa ja kesämökillä. Näin se on heti käsillä, jos täytyy piipahtaa yöllä ulkona tai sähköt myrskysäässä yllättäen katoavat. Muista tarkastaa paristot aina ennen matkalle lähtöä. Tutustu Addnaturen taskulamppuihin. Meillä on tarjolla jokaiselle sopivaa valotehoa:

  • Avaimenperälamput
  • Lasten taskulamput
  • Taskulamput klipsillä tai kantohihnalla
  • Taskulamput tehokäyttöön
  • Aurinkokennolla toimivat taskulamput
  • Käsikahvalla varustetut taskulamput
  • Taskulamput ladattavilla paristoilla

Käytät sivustoamme kätevästi ympäri vuorokauden!

Varaudu ajoissa yllättäviin tilanteisiin pimeässä. Missä tahansa liikutkin, hyvä taskulamppu tuo lisäturvaa matkallesi. Vertaile sivustomme valikoimaa ja tilaa meiltä koko perheelle omat lamput, joista on monenlaista hyötyä. Lähetämme taskulamput nopeasti perille ja pääset pian tutkimaan mielenkiintoista pakettiasi lähemmin. Jos et ole tilaamiisi tuotteisiin tyytyväinen, voit lähettää ne meille takaisin. Sinulla on mahdollisuus palauttaa käyttämättömiä tuotteita sadan päivän aikana.

Valikoimassamme paljon erilaisia retkivalaisimia:  Otsalamput |  Retkilamput |  Valotikut |